0 oy
694 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (28 puan) tarafından

Lincleyecek olan şimdiden çıksın postumdan .6 yıllık evliyim , eşimi seviyorum çok şükür çok iyi anlaşıyoruz. Eşim bakımlı, temiz , özenli biri .Bense libidosu aşırı yüksek biriyim , cilveliyimdjr de .İlişkiden önce hazırlanırim , giyinir suslenirim vs çok istekli olurum ama ilişkiye başlayınca çok kontrolculukten midir nedir kendimi tamamen verip tabiri caizse kendimi kaybedemiyorum .Her ilişkide orgazm oluyorum ama çabalayarak .Mesela şöyle örnek vereyim hani sevgiliyken , nisanliyken bi yan yana gelince bile çok öpmek sarılmak isteriz , öpüşmeye başlayınca bile kendimizi kaybederiz içimiz dolu dolu olur ya o gibi olamıyorum ve bu eksikliği çok hissediyorum zannımca problem de böyle hissedememek ama  böyle olunca da ilişkide anı dibine kadar yaşayıp tadını çıkarmak yerine orgazm olmaya odaklanarak çabalamayla geçiyor gibi hissediyorum .Var mı bu durumu yaşayan, bunu yaşamak normal mi yoksa bi cinsel bozukluk mu ? Eğer öyleyse nereye gidebilirim bu durumu düzeltmek için bilgisi olan yazsın lütfen 

Ha bir de bazen ilişki sırasında aniden zevk alamamaya başlıyorum. Mesela yalnızken kendime dokunduğum anda hemen orgazm olacakmışım gibi oluyor ama eşimle birlikte yaparken çok geçiriyorum bunu da göz önünde bulundurarak cevap verirseniz iyi olur .

Bu postu da fantazj olsun diye açmadım. Yaşadığım şey normal ya da değil bunu bilmiyorum, bu durumları yaşayan başka biri var mı normali bu mu onu merak ediyorum ve eğer bir sorundan kaynakliysa nereye gidip çözebilirim onun için öneri almak için sordum başta da söylediğim gibi sinir bozucu linçci tayfa uzak dursun postumdan   

11 Cevaplar

+2 oy
önce (17,217 puan) tarafından

Evlilikte cinsellik ölüyor biraz bence. Sorumluluklar artıyor, ilişki sorumluluk gibi bişey oluyor. O zamanda ilişkiye bile odaklanamıyorsun.

önce (28 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla sorunum odaklanamamak . Bunun üzerine bi destek almalıyım belki de .Çok teşekkür  ediyorum 

-Reklam-
+2 oy
önce (6,640 puan) tarafından

Kendini orgazm olmaya şartlamayıp anın tadını çıkarmaya çalışmayı dene bide

önce (27 puan) tarafından

Kaç yıllık evlisiniz ben 6 yıllık evliyim eşim direk olaya girmek istediği için bende orgazm olamiyorum

önce (6,640 puan) tarafından

O zaman eşine söyle direkt olaya girmesin

Senin sorunun belli canım direkt olaya girdiği için öyle. Eşinle konuşman gerekiyor 

+2 oy
önce (7,901 puan) tarafından

Zaten sevgiliyken veya ilk zamanlarda ki duygular ömür boyu sürmez. Anlattıkların normal. Libidon yüksek olabilir ama her yakınlaşmada ilk zamanları arayamazsın. Dur özelden bişey soracağım 😃

Doğru diyorsun o duygular o günlerde kaldı 😀

Son canım bekliyorum.

önce (7,901 puan) tarafından

Attım mesaj. Özelden

+2 oy
önce (27 puan) tarafından

Bende bu konudan muzdaribim. Eşim bakımlı biri değil. Benimde iki çocuğum var kendime ev içinde bakım veremiyorum. Eşim öyle hiç fantezi falan sevmez direk olaya girmek ister. Eşim on sevismeyi uzun tutmayı sevmez beni anlamak istemez. Bu yüzden asla tatmin olamıyorum 

Sizin daha da farklı eşinle bu konuyu konuşman gerekiyor .Mutlu olmazsan mutlu da edemezsin bu şekilde ifade et kendini eşine 

+2 oy
önce (1,736 puan) tarafından

Benim saçımı taramaya zamanım yok onu nadil dusuenuyim oldu mu olmadım:)))))

O derece mi yoğunsun bacım :)

önce (1,736 puan) tarafından

Valla 6a aydır onderce tatil yerinde olunca gelen giden ev iş bide çalışıyorum düşün yani

+2 oy
önce (1,879 puan) tarafından

Kendi kendini tatmin ediyorsan eger ona alışmış olabilirsin

Yok eğer öyle olsa en baştan olurdu diye düşünüyorum galiba rutine binince heyecan kalmadı onunla alakalı

Birde şu yüzden oldugunu düşünüyorum, erkek artık ön sevişmeyi kısa tuttuğu ve kadınla ilgilenmediği için sende yönetmek zorunda kalıyorsun bence kafanı boşaltamıyorsun benle ilgilenmeden hemen bitirecek diye , sende ana odaklanamıyorsun o yüzden, sebep bu olabilir bu, o kendi zevkine odaklandığı icin sende kendin mutlu olamayacagm diye stres yapıyorsun kendi rahatlamana odaklanıyorsun , bence buna sebep olan erkek 

Waaaaooowwww bacımmm nokta atışı desem yeridir evet düşününce çoookk mantıklı çünkü ilişki bitmeden hemen tatmin olmak istiyorum o ilişki sırasında ve uzarsa o yorulcakmis , geç gelirsem beni bekleyecegi için keyfi kacacakmjs vs düşünceleri oluyor hep kafamda ve evet bu yüzden yönetmeye çalışıyorum çoğu zaman .Bundan sebep konsantre de olamıyorum galiba 

Eveeet aynısı, geçen gün bunun icin bozuştuk  sonra karara bağladık önce kendini dusunmeyecek, cunku onlar her türlü rahatlıyorlar ama biz yapamıyoruz ilgilenilmeyince erkeklere iş düşüyor, kafanın boş olmaması bu yüzden bende senin gibiyim , onlar istiyor ki onlar yaparken hemen rahatlayalım, maalesef öyle olmuyor keşke olsa, erkekler fedakarlık yapacak , ben arkadaşlarıma sordum onlar kendini ikinci plana atıyormuş, yani tatmin olmasa da olur, yoksa hepsi bu sıkıntıyı yaşıyor canını sıkma, bu istegimiz normal birşey, zaten kadın her gun rahatlamak istemez ki arada olan bişey içinde briaz ilgilensinler bi zahmet

Sen kocana diyeceksin ki ben seni kontrol etmek istemiyorum beni ikinci plana atma ki kendimi sana bırakayım yoksa konsantre olamıyorum gibi güzelce konus seni anlar

+2 oy
önce (3,644 puan) tarafından

Maalesef ki yıllar geçtikçe, o ilk zamanlardaki heyecan da azalıyor. Önceden izlediğin filmi, bilmem kaçıncı kez izlemek gibi. Aynı merakı uyandırmaz. Doktorluk bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Belki bir sexelogdan ya da cinsel terapi veren sexshoplardan yardım alabilirsiniz. Cinselliği nasıl canlı tutabilceğinizi söyleyebilirler. Ön sevişme né kadar uzun olursa o kadar iyi. Bu sırada amaç orgazm olmak olmamalı, zaten sonucu buna bağlanacak. Yer ve ortamı da değiştirebilirsiniz. Rutinin dışına çıkmak da etkili olabilir. 

Çook teşekkür ediyorum önerilerin için ❤️

+1 oy
önce (2,169 puan) tarafından

Valla kendimi gördüm sende 3 ay önce kadın doğuma gittiğimde doktora anlattım bu konuyu kadınlar kolay kolay orgazm olamazlar belli bi süre sonra sizde de o var dedi hormon testleri vs yaptı normal cıktı sadece kist var ama önemli değil kendi kendine kaybolur dedi kontrole cagırdı kist için tekrar gidicem 2 hafa sonra

Ay kadınlar ne teferruatlı böyle ya oysa ki erkekler öyle mi her türlü sonuca kolaylıkla ulasiyorlar 

Valla oyleler hayat onlara güzel 🤣

+1 oy
önce (792 puan) tarafından

Canım bu durum doktorluk değil 

Sadece ön sevişmeyi biraz uzun tutmaya çalışın 

Ve bu durumu eşin ile açık seçik konusman lazım 

Değişik ortam 

Değişik renkler 

Değişik kokular 

Her zaman cezbeder 

İlişkide ten renk koku anlayış 

Sevgi saygı sadakat önemlidir 

Bunun ayıbı yok 

Oda bir nevi ihtiyaç dır 

Erkek işini bitirdiğinde arkasını dönüp uyumamalı 

Ben buna izin vermiyorum 

Olabildigince ilişkimi uzun tutmaya çalışıyorum 

Eşim zaten işini bitirip çekilmez mutlaka beni de bir şekilde tatmin eder ama sorun o değil yani o heyecanı o hissi bulamıyorum sanki zorlamayla o noktaya ulasiyormusum gibi geliyor , eşimle de konuşuyorum açık açık o konularda rahatız ve birbirimizi onemseriz zaten o yüzden böyle bi post açtım bir sorun var mı acaba diye düşündüm. Yorumlarınız açıklık getirdi sorunuma çok teşekkür ediyorum ❤️

önce (792 puan) tarafından

Canım psikolojik te olabilir 

Tam bilmiyorum ama

Hiç böyle problemim olmadı 

Olsaydı yol yordam gösterir anlatırdım 

0 oy
önce (27,453 puan) tarafından

Hormonlardan kaynaklı bi sıkıntı olabilir doktora görünmen gerekiyor 

+1

Kadın doğuma mu psikoloğa mi gitmem gerekiyor hangisi ilgilenir bu konuyla ?

önce (27,453 puan) tarafından

Kadın doğumda hormonlara bakarlar sorun var mı diye ona göre psikoloğa gidersin belki de psikolojiktir bilemiyorum 

+1

Tamamdır çok teşekkürler 

0 oy
önce (43 puan) tarafından

Bende tqm olarak senin gibiyim ama mesela bende iliskiden once hazirlanmak istyorim bi turlu olmyor yapamyorim usenyorim ceknyorim bna da bu konu hakkinda tuo verirmisin😊

Kız cekincek bişey yok bacım kocan sonucta trendyolda cok güzel gecelikler var 3 ay önce aldım 2 tane bikac ay sonra 2 3 tane daha alcam mesela yuzune hafif bi renk ver sacını yap sevdiğin parfümden sık birde loş ısık tamam bazen romantik sarkıda acıyıruz ama tabi cocuklar uyuduğu için kısık acıyoruz 

önce (43 puan) tarafından

Gecelik ok onu daha 5 yil once almostim da daha giyemedim😀

Kız neyi bekliyon giy gitsin 🤣🤣 

5 yıl önce aldın ve hala giyemedin miiiii ? Canım bence yap bi atak eşini de şaşırt :😀 ilişkinize renk gelir hem .Benim o konularda sorunum yok alır giyerim rahat rahat ama benim sorunum çok başka 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,018 göst.
21 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 797 göst.
0 oy
4 cevap 321 göst.
0 oy
4 cevap 229 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,917 soru

24,117,866 cevap

333,325 kullanıcı

...