Lincleyecek olan şimdiden çıksın postumdan .6 yıllık evliyim , eşimi seviyorum çok şükür çok iyi anlaşıyoruz. Eşim bakımlı, temiz , özenli biri .Bense libidosu aşırı yüksek biriyim , cilveliyimdjr de .İlişkiden önce hazırlanırim , giyinir suslenirim vs çok istekli olurum ama ilişkiye başlayınca çok kontrolculukten midir nedir kendimi tamamen verip tabiri caizse kendimi kaybedemiyorum .Her ilişkide orgazm oluyorum ama çabalayarak .Mesela şöyle örnek vereyim hani sevgiliyken , nisanliyken bi yan yana gelince bile çok öpmek sarılmak isteriz , öpüşmeye başlayınca bile kendimizi kaybederiz içimiz dolu dolu olur ya o gibi olamıyorum ve bu eksikliği çok hissediyorum zannımca problem de böyle hissedememek ama böyle olunca da ilişkide anı dibine kadar yaşayıp tadını çıkarmak yerine orgazm olmaya odaklanarak çabalamayla geçiyor gibi hissediyorum .Var mı bu durumu yaşayan, bunu yaşamak normal mi yoksa bi cinsel bozukluk mu ? Eğer öyleyse nereye gidebilirim bu durumu düzeltmek için bilgisi olan yazsın lütfen
Ha bir de bazen ilişki sırasında aniden zevk alamamaya başlıyorum. Mesela yalnızken kendime dokunduğum anda hemen orgazm olacakmışım gibi oluyor ama eşimle birlikte yaparken çok geçiriyorum bunu da göz önünde bulundurarak cevap verirseniz iyi olur .
Bu postu da fantazj olsun diye açmadım. Yaşadığım şey normal ya da değil bunu bilmiyorum, bu durumları yaşayan başka biri var mı normali bu mu onu merak ediyorum ve eğer bir sorundan kaynakliysa nereye gidip çözebilirim onun için öneri almak için sordum başta da söylediğim gibi sinir bozucu linçci tayfa uzak dursun postumdan