+1 oy
88 göst.
önce Moda kategorisinde (575 puan) tarafından

kizlar bana yardimci olun kafam cok karisik buyuk oglum bu yil oglenci oldu kucugude kayit ettirdim oda sabahci cikmis basta kayit ederken soylemistim kayiti e okul yapiliyo otomatik belli oluyor dediler basta ama biz yinede belirtiriz dediler dun baktim sabahci ben diyomki okulla konusuyum ikiside ayni olsun esimde diyorki bidaki sene buyuk oglum baska okula gitcek 5 sinif bu sene birlikte aliscaklar bidahaki sene ikiside cok zorlanir en iyisi ikiside ayri ayri gitsin diyor ama cocuk 6 yasinda okula gitmek icin 6 bucukta kalkacak oglenci olursada aksam 5 bucukta okuldan cikacak o kadar odevi yapacak saat 11 olcak kafam cok karisik bide su var ikiside oglen giderse ben biraz nefes alcam rahatliycam siz bana bi yol soyleyin bacilarim 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (575 puan) tarafından

kizlar neden cevap vermiyorsunuz bu olay benim icin cok cikmaz gibi 

-Reklam-
+1 oy
önce (989 puan) tarafından

Tabi ki de sabahçı olması iyi birinci sınıfta ödev yaptırmak ne kadar zor oluyor.5 dkka da  bir yok susadım yok elim ağrıdı felan bide kışın  hava erken kararıyor .en azından öğlen gelir okuldan dinlenir oynar akşama kadar ödevi biter.

Ne kadar kardeş olurlarsa olsunlar her ikisininde arkadaş grubu farklı oluyor o kardesle oynama felan çok nadir olan şeyler.

+1 oy
önce (9,755 puan) tarafından

Ben 4. Sınıftayken kardeşim 1 e başladı sürekli yanımdan ayrılmadı arkadaşlık kuramadı beni bunaltmıştı oda cabası ben ayrılınca çok zorlandı diğer arkadaşları gruplaşmıştı çünkü vardır bundada bir hayır diyin bence dünde dedim birini bırakır diğerini alırsınız büyük gelene kadar küçüğün ödevi vs bitmiş olur çocuğa oyun oynayacak zaman kalır akşam saatinde uyursa zaten sabah kalkmak çok zor olmaz 

+1 oy
önce (628 puan) tarafından

Sorun şu biri öğlendigeri sabah nasıl gidecek ikisinin de uyku saatleri farklı olacak aile birliğimiz fena halde etkilenecek eşin bence yanılıyor büyük kardeş çocuğun yardımcısı ve destekçisi olacak ve okula uyumu kolay olacak başarı durumu bile artar güveni artar 

Bence okul yönetimine aynı benim dediğimi söyleyin iki kardeş aynı odada uyuyor olmaz yani 

+1 oy
önce (15,757 puan) tarafından

Kızım nasipse seneye 1. Sınıf olacak oğlum da 4 yaş anaokuluna gidecek 

Birini sabahçı birini öğrenci yapayım diye düşünüyorum 

En azından kızımın dersleri ile daha kolay ilgilenirim 

Bence sizin içinde iyi olmuş 

Sabah büyük olanın ödevlerini yaparsınız 

Akşam uyuma saatleri de değişmez büyük olam da erken kalkar ödevlerini yaparsınız 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 183 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 7 göst.
+1 oy
7 cevap 134 göst.
23 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Citipiti (5,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde mrcn06 (131 puan) tarafından soruldu