0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar geçen sene sübyan kursuna gitti öğlenci olarak ama hem eşime hem çocuğa kahvaltı öğlen yemeği vs. Akşam git al gel vs.  Aşırı derecede yoruldum hemde yetişemiyordm şimdi bu sene anaokulu sabahçı olarak yazdırdım hani erken kalksın günü kaçırmasın hemde bende kızım var 1,5 yaşında komşum keşke öğlenci olsaydı zorlanıyorlat dedi oğlum servisle gidip gelicek Allah'ın izniyle 

3 Cevaplar

0 oy
(4,623 puan) tarafından
Bence öğlen daha iyi daha çok zaman kalır kendine sabah oldu mu zaten 8-9 uyandın yedin içtin topladın kaldırdın çocuk gelecek sana verimli bi zaman kalmıcak
tarafından
Keisnliklee öğlene kadar işleri bitir çocuk gitsin
tarafından
Bn öğlene kadar iş bırakmam akşam eşim geldiğinde herşeyi yaparım
(4,623 puan) tarafından
Valla benim daha başlamadı küçük öğlen uykusunda bile bi ton iş hallediyorum bazen dinleniyorum öğlenci daha mantıklı geliyor bana
(4,623 puan) tarafından
E öyle de kötü o zaman tam oturum biraz dinleniyim dediğinde çocuk gelecek
tarafından
Kızz benimkide öğlen uykusunda önceden kenidmi parçalıyordm işi bitiriyim diye şimdi çocuğu yatırdm keyif yapıyorum eee iş yapıyorsn çocuk uyanana kadar uyanıyor yemek bilmem ne koca işten gelsin yemek ye kaldır nerde kendine vakit bende akillandm artık önce kendim sonra ev diyorum
-Reklam-
0 oy
(17,510 puan) tarafından

Ben sabahlı yaptırdım bilerek erken kalkmayı seviyorlar :) gün içinde yorulduğu içinde akşam çok geç olmadan uyuyorlar en azımdan benim de kendime vaktim kalıyor :)

0 oy
(15,585 puan) tarafından
Aslında sabah kalkması zor ama bır yandan da iyi 3 de geldı kızım en azından derslerini yapar dinlenir akşamda erkenden uyur zaten 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 314 göst.
+1 oy
7 cevap 303 göst.
23 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Citipiti (6,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde mrcn06 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 420 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,738 soru

24,686,935 cevap

368,111 kullanıcı

...