+2 oy
680 göst.
önce Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından

Şimdi arkadaşlar benim çok başım ağrıyordu yorulmuştum bütün yemeklerimi yaptım salatasından karpuzundan işte ayranından tut her şeyi hazırladım iyi güzel yedik içtik sonra başımın ağrıdığını bildiği halde bu hareketi sergiledi bana yani açık olabilirsiniz bende de hata varsa tabağına normalde alır lavabonun içine koydu dedim ki salata tabanlı da alsaydın keşke dedim aldı tabağını masanın üstüne koydu dedim ki canım niye böyle bir şey yapsın dedim normalde onu da yapmazdım şimdi de tamamı kaldırmayacağım dedi inatlaştı ben de dedim kaldıracaksın o dedi kaldırmayacağım benim başım ağrıdığını bildiğin haline nasıl bunu yaparsın dedim kaldırmadı sonra ben de aldım kırdım yerde çocuk da çok korktu onun için çok üzüldüm siz olsanız ne yapardınız

18 Cevaplar

+16 oy
önce (1,806 puan) tarafından

Manyak mısınız kız ikiniz de?

Adamın çocuk gibi tabağı geri yerine koyması saçma, senin sinirlenip fazla ileriye giderek çocuğun oradayken tabak kırman apayrı saçma.

İkiniz de ebeveynsiniz, etrafınızda çocuk varken ciddi tartışılmayacağını henüz öğrenmediniz mi?

Normaldeki dinamiğinizi bilmiyorum, şayet adam her zaman tabağını kaldıran biriyse o zaman üsteleyip zaten yapacağı işi tekrar etmene gerek yoktu. Değilse de zaten kaldıran adama şunu da kaldırsaydın denmez.

Ayrıca başın ağrıyormuş, bırak dursun 5 dk. Ne olur? Yarım saat bir saat sonra kaldırın sofrayı. Değdi mi çocuğun korkmasına? Ya da aranızın incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten ötürü bozuk olmasına değdi mi?

Tabağı kırman, o anki sinirle olan bir şey ama sinirinize de mukayyet olmak zorundasınız. Çocuk var o odada. Çocuk olan bir yerde siz çocukluk edemezsiniz.

Kocanızın inadı hep böyleyse dolmuşluk da olabilir tabi, bir yerden sonra tahammül azalır. Normal. Ama yine de tekrar söylüyorum, çocuk varken kimse böyle sinirine hakim olamayacak şekilde davranmamalı.

-Reklam-
+5 oy
önce (1,708 puan) tarafından

Sizin canimiz mi sıkılıyor yaaaa valla cocukk gibisiniz

+4 oy
önce (1,481 puan) tarafından

Çok saçma ve gereksiz bir inatlaşma tartışma olmuş Hele ki çocuğun yanında ne gerek vardı ki bırak kalsın öylece gidip yatsaydin başın ağriyorsa

+4 oy
önce (5,795 puan) tarafından

Büyümeden evlenmeyin.

Başka bir şey bulamadım diyecek. Çocukken evlenip çocuk doğuruyorsunuz bir de. Tedavi olun. 

+3 oy
önce (54,043 puan) tarafından

cok karisik yazmissin da salatali lavaboya koydu diye mi uzattin 

önce (54,043 puan) tarafından

ikinci okuma da anladim esinde sende bos yere uzatmissiniz

+3 oy
önce (23,825 puan) tarafından

Hiç normal değilsiniz en fazla bırakır giderdim çocuğu korkutacak bir davranış sana başın ağrıyor diye haklılık vermez benim başım ağrıyor sen kaldırırsın der içeri gidersin gerisini dinlenip gelince düşünürsün 

+3 oy
önce (3,544 puan) tarafından

Seni orda neyse ben esya kıran insanlardan nefret ediyorum da eşine sabır versin Allah 

önce (455 puan) tarafından

Eşimin kırma huyu vardı ilk evlendiğimiz zamanlar 😂 sonra o kırınca bende kırdım bide yenisini aldırdım o gün bugündür hiç birşey kırmaz 😂😂

+3 oy
önce (4,726 puan) tarafından

Boşuna uzatmışsınız ikinizde . Eşler arasında tartışma olur , olmaz değil ama çocuk varken bunu üst seviyeye taşımanız iyi olmamış.  Ayrıca eşinin yaptığı yanlış ama seninki de doğru değil tabak kıracak seviyeye gelmek neyin nesi . Bırak kalsın koymasın bu şekilde davranınca ne değişti koydu mu ? Her şey daha kötü oldu .

Yok canım ben değilim,  ben zaten yazmam buraya öyle şeyler 😃

önce (6,593 puan) tarafından

İnşaAllah benim nickimi kimse kullanmaz sinir bozucu bir durum😀

Karışıklık olmazsa problem değil de mesela ben zannediliyor o kötü işte.  Bir de tuhaf bir post olursa daha fena😲

önce (6,593 puan) tarafından

Evet  işte bu yüzden sinir bozucu olur 

Evet canım ama yapacak bir şey yok yazmış bir kere😊

+3 oy
önce (15,781 puan) tarafından

Tabağıma kıyıp yere atmazdım birde çocuğu düşünürdüm korkar diye 

+3 oy
önce (338 puan) tarafından

Bizim evdekiler sandalyesini bile itmezler ölüyor olsam bile 

+2 oy
önce (1,011 puan) tarafından

Başın ağrıyo diye bi tabak mı kaldıramadın yani ,senin söylemen saçma kocanın inatlaşması tamamen saçma, hele kırman, Rabbim akıl fikir versin çocuğuna üzüldüm 

+2 oy
önce (750 puan) tarafından

Canım başının ağrısı için geçmiş olsun 

Tamam kahvaltı yaptınız ama keske masa öyle kalsaydı 

Zaten başın ağrıyor biraz uzanıp dinlenseydin başının ağrısı geçerdi yada ağrı kesici icip az bi uyusaydın keşke 

Biz çocuğun yanında biraz ses yapsak korkuyor 

6 yaşında 

Sessiz sakın konuşmaya ikimizde önem veriyoruz 

+2 oy
önce (69 puan) tarafından

Ben olayı anlamadım özel bir gün müydü özel bir yemek miydi yani süpriz kısmını anlayamadım ama 

Başın ağrıdığı için stresli ve gerginmişsin büyük ihtimal yemek yerken de çok güleryüzlü değildin ben öyle oluyorum çünki 

Elinde işten gelmiş yorgunlupuyla sende öyle yapınca sinirlenmiş 

Birbirinize patlamışsınız 

+2 oy
önce (17,554 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Boş yere inatlasmissin  normalde yapardı diyorsun onunda bı sıkıntısi var belkide kusuraa bakma ama sen birazcık abartmissin çocukların önünde birde🥺

+2 oy
önce (5,440 puan) tarafından

Bence çok saçma bi tartışma olmuş 

Ceviz kabuğunu doldurmayacak bi konu bence 

Ne gerek var böyle şeylere 

Tamam salata tabağını da sen aliver ne var bunda 

Bi de tabak kirmissin o çocuğa yazık 

İkinizde abartmissiniz

+2 oy
önce (7,878 puan) tarafından

O salata tabağı kalsa ne olacaktı. Ayrıca diğer tabağını almış ortada bıraksa ona kızdın derim 

Başın ağrıyorsa beklesin iyi hissedince toplarsın dünyanın sonumu.

+1 oy
önce (21,597 puan) tarafından

Senin tepkin bana aşırı abartı geldi o an görmedi belki de sinirli de olabilir benim eşim komple sofrayı kurar kaldirir ama o gün yapmadiysa neden demem belli ya yorgun ya da morali bozuk kurarım kaldıririm hele ki çocuk olan evde tabak çanak kırıp çocuğa travma yaşatmak küçücük bir konu için tamamen abartı 

+1 oy
önce (377 puan) tarafından

Kontrolcü davrandığını düşünüp bıkmış olabilir.ne bilim o tabak orda dursa ne olacaktı ki.sofra toplanmasa da olurdu ama çocuğunun korkacagini bilerek geceyi herkese zehir ettiğini düşünüyorum.belkide bir an önce toplyayim bitsin diye düşündün ama yapacağın tek şey hiçbir şeyi ellemeden koltukta uzanmakti.o zaman eşin bütün masayı da toplardi bence.yada toplamasın iki gün bile dursa o masa yerinde hiç problem olmazdı,yeterki çocuğun o şekilde birşey yasamasaydi.kendi evinde korkup ağlaması yeterince üzücü.artk olay sen ve eşin değilsiniz çocuk ve birlikte yaşadığı figürler.bas agrini anlıyorum ama herşeye koşmak zorunda değilsin söylemek zorunda da değilsin.biraz dinlensen iyi olur.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 206 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (357 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 391 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,257 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 375 göst.