0 oy
379 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (891 puan) tarafından
Sorum yukarida

10 Cevaplar

0 oy
(947 puan) tarafından
Ooo maşallah benim eltim maşallah çok sinsidir görsek kara kuru mülayim görünür yanında iki laf şöyle hemen yetiştirir kendi ağzına sıçar ama onları söylemez neyse bu bir gün ikinci bebeğine hamile ilki de kuçu 6 7 aylıktı bu ortak bir arkadaşa gitmiş beni de çağırdı benim isim çöktü geleni cem dedi ortak arkadaş ta aradı dedim böyle böyle isim çok yarın geleyim konuşuruz bu kurmuş kafasında ben onun gebeliğini söyleyecem kızla baş başa kalınca bnm bakımda yok o beni kullanıyo yok beni kullandığından yaptı çocuğu da diye söylemiş ertesi gün kız bana anlattı buluşunca dedik kızla işi yoksa gelsin ben gelmicem zaten ben onu sevmiyorum fazla ben onun yanına bile gitmiyor çocuğun yanına gidiyorum diye ama geçenlerde en sanında bende patladım artık bii biraz düzeldi gibi ya hayirlisi
-Reklam-
0 oy
tarafından
7 aylık evliyim eltimi yuz yuze 4 kere gormemisimdir tuhaf bi sekilde samimiyetimiz vs olusmadı gibi ben yeni evlendigim sure icerisinde adapte olmaya calisiyordum girisken bir yapimda yok ama oda hic yanaşmadı bende o sekilde devam ettirdim boylesi daha iyi sanırım 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Canları cehenneme. Surda tartısırlar bir araya gelir vay içer yüzsüzler. 
tarafından
Hepsi öyle uzak durmak lazım böyle tiplerden
(9,920 puan) tarafından
Şükür uzagım her bırı bır sehırde
tarafından
Bizimkilerde yakın hepsi arkadan konuşur bana da dedi sen konuşma onla geçen düğünde ikisi yan yana halay çekiyordu
0 oy
tarafından
Ettim yok ama şimdilik  görümcem yerini aratmıyor gerçi 
0 oy
(6,777 puan) tarafından

Çok şükür o seviyeye gelmeden eşim görüşmeyeceksin dedi 

0 oy
tarafından
Evet büyük eltim kendini paha biçilmez olduğunu sanıyor. Övüyor kendini bı ara bana ineğe bak dedi ben Kaynanalar ile birlik otururken inek bak kazan yak onlar yaşlılar günah falan deidm yapamam sen çok düşünüyorsan buyur yap sesini çıkarmadı
0 oy
(2,261 puan) tarafından
Ben girmiyorum girmem hiç anlamiyormuş gibi yapıyorum söylediklerini yaptıklarını egosunu tatmin etmek istemem ve gerek görmüyorum benim için ne olrsa olsun kıymetli yeğenlerimizn annesi severim sayarım ama ısrarla sinirimi bozacak seyelre devam ederse o zaman ben daha beter bozarım ama tartışmam kötü söz kullanmam kimseye gidip bunu yaptı diyemez ama çatlar zamanında yaptı ama ben istediğini vermedim 
0 oy
(6,834 puan) tarafından
Eltimden değil Allah razı olsun ama görümcem ve kaynanam dan çok çektim bu yönden ana kız herşeyin en doğrusunu bilirler ötesi yok ben de ben derler egooooo tavannnnn
0 oy
tarafından
Ben 5 senelik evliyim farklı şehirlerdeyiz ben hiçbir zaman elti olarak görmedim sevip sayardım abla olarak görürdüm yüzüme gülüp arkamdan onla yazışmalarımızı görümcelerime gösterip  dedikodumu yaptığını duyunca mesafe koydum ve öğrendim ki dışarda eşimle bi çay bile içsem lafını ediyormuş kaynanamlara işte borcumuz var diyo ama dışarda çay içiyor bilmem ne halbuki onlar isterse 7 24 gezmede olsun tatillerde olsun ben sevinirim çünkü  mutsuzlukları ya da huzurları benden gitmiyor bişey eksiltmiyor anlamıyorum bazı insanları
0 oy
(726 puan) tarafından
Benim daha eltim yok yaki. Yillardada oluca benzemiyo kaynim daha 19 yasinda ondan diyer kucuk kaynimda daha 2. Sinifa gidiyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 188 göst.
0 oy
11 cevap 411 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir3333 (15 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 384 göst.
0 oy
14 cevap 669 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Zeynokursu499 (629 puan) tarafından soruldu

Kategoriler