0 oy
251 göst.
önce Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

Komşumu defalarca kez uyardım balkonu kullanamıyorum senin yüzünden diye. Sabah gene sigara izmariti vardı. İnsan neden laftan anlamak istemez. Aile apartmanında kiracıyım kendisi ev sahibinin gelini ev sahibi sayılır. Ben nere şikayet edeyim bunu? Bir şey deyince ben yeni gelinim bilmiyorum deyip başından atıyor

9 Cevaplar

+3 oy
önce (4,982 puan) tarafından

ev sahibine fotoğraf atıp durumu anlatacaksın 

baktın olmuyor zabıtaya şikayet edeceksin 

ev sahibine söyle lütfen uyarın şikayet edeceğim de, 

zabıtayı da komşunu da cimere şikayet et. 

ister ev sahibi olsun ister gelini, senin evini pisletmeye hakkı yok. 

zabıtayı görevini yapmıyor diye şikayet edeceksin komşunu da pisliği için 

önce (47 puan) tarafından

Teşekkür ederim umarım başım belaya girmez 

Girmez merak etme. Hakkımızı aramayı bilmediğimiz için böyle tepemizde çıkıyorlar. Tam tersinivsen yapsan kiracı olarak sana nasıl karşı çıkarlar düşün 

Beni korkutan eşim evde olmuyor çoğu zaman mesleği gereği apartmandan girip çıkarken bir probleme yol açar mı? Çünkü tek olsam sorun değil ama çocuk olunca tekrar düşünüyorum. Buranın insanına akıl sır erdiremiyorum

En fazla kapına gelir, iki diklenirsen ona da cesaret edemez. Atıyorum geldi kapına bağırıyor, kapıyı açma ve direkt polisi ara. Kararlı olursan, hakkını ararsan bir iki der susarlar. 

Arsizliktan böyle yapıyorlar. 

Ya bizim alt komşu ile annem konuşmazdı, niye hatırlamıyorum. Ama annem atıyorum halı sildi, halkına koyacak, bakardı aşağıya salçası bulguru bir şeyi varsa beni gönderirdi, hani söyle alsın üstün toz kir düşmesin diye. Ama zaten konuşmuyoruz diye annem direkt halı silkse yazık değil mi kadına. 

Bizim üstümüzdeki hiç düşünmeden kafamıza sofra silkelerdi. Çok kavga ettik bu yüzden. 

Geçen balkon yıkarken kızım alt kata su atmış, hortumla yıkıyordum. Nasıl mahçup oldum, özür diledik. Ayıp çünkü. Birlikte yaşıyorsak dikkat etmek gerekiyor. Kiracı da olsa böyle ev sahibi olsa da böyle 

-Reklam-
+1 oy
önce (23,796 puan) tarafından

Yeni gelinler algılama özürlü olmuyor demek istedim yüzüne yüzüne bilmiyorsan öğren dağda mı yaşadın daha önce. Doğrusu zabıtaya şikayettir ama aile apartmanı olduğu için size huzur vermeyebilirler 

Zabıta en ufak problem dahi olsa cimere yazın diyor. Herkes kendi kafasına göre burada

0 oy
önce (5,508 puan) tarafından

Ev sahibine söyle o halleder gelinmiş madem 

Ev sahibi tamam diyor o kadar gene aynılar

önce (5,508 puan) tarafından

Gelinin kaynanasına değil kayın babasına demeniz lazım 

Kayınbabası vefat etti

0 oy
önce (4,005 puan) tarafından

ev sahibine soyle . oglunuz ve gelininiz sigara izmariti atiyor de, belki uyarir onlari

Hiçbir şey yapmıyorlar

0 oy
önce (3,007 puan) tarafından

Ben yeni gelinim bilmiyorum ne ya evlenmeyi biliyor ama🤨

Valla ilkte normali uyarmak o da olmuyorsa zabıtayı devreye sokmak

Aile apartmanı diye onların pisliğini çekmek zorunda değilsin oldu o zaman kafandan aşağı s*çsın da ay ne sinir oldum şu geline ya 

Uyar uyar çok yoruldum gerçekten. Konuşuyoruz gene aynı değişen bir şey yok

önce (3,007 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun valla sabır versin sıkıntı bir durum yani

Hiç uğraşma zabıtayı ara

Aynı durum eski oturduğum evin arka binasında yaşandı zabıta devreye girince bir daha hiçbir şekilde atamadılar izmarit

Amin Allah razı olsun. Buranın insanı çok sıkıntı. Resmi görevlileri bile problem. 

0 oy
önce (821 puan) tarafından

Kiracıysan kendi paranla oturuyorsun saygısızlık yapamaz ondan düşenleri kapısının dibine bırak açınca içeri düşsün

Gurbette tek başımayım. Çocuğum olmasa bir dk düşünmem bazı şeyleri ama onu tehlikeye atamam

0 oy
önce (451 puan) tarafından

Yeni gelinlikle ne alakası var yeni gelin olunca başkasının yaşam alanını pisletmemeyi bilmiyormuymuş cahil?

İşin içinden o şekilde çıkıyor 

0 oy
önce (6,407 puan) tarafından

Sigara izmaritlerini topla faraja daha sonra götür kapısının önüne boşalt

Çok isterdim öyle yapmayı fakat gurbette tek başımayım. Kızımı riske atamam

0 oy
önce (1,485 puan) tarafından

Burda biri bir çözüm onermisti bence çok güzel bir yöntem. Dairede otursam böyle sorunum olsa kesinlikle benlik bir çözüm. Balkonunu kurege süpür pisliği kapısının eşiğine at. Böylelerine böyle çözüm 

Çocuğum olmasa evet kesin yapardım ama onu tehlikeye atamam. Burada tek başımayım

önce (1,485 puan) tarafından

Çocuğa zarar verecek tipler mi?

Buranın insanına akıl sır erdiremedim geldiğimden beri

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
5 Şubat 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,435 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 271 göst.
+1 oy
6 cevap 316 göst.