Komşumu defalarca kez uyardım balkonu kullanamıyorum senin yüzünden diye. Sabah gene sigara izmariti vardı. İnsan neden laftan anlamak istemez. Aile apartmanında kiracıyım kendisi ev sahibinin gelini ev sahibi sayılır. Ben nere şikayet edeyim bunu? Bir şey deyince ben yeni gelinim bilmiyorum deyip başından atıyor
ev sahibine fotoğraf atıp durumu anlatacaksın
baktın olmuyor zabıtaya şikayet edeceksin
Ev sahibi biliyor tamam diyor o kadar. Zabıta en ufak problemi bile cimere yazın onlar halletsin diyor. Değişik bir yer burası herkes kafasına göre
ev sahibine söyle lütfen uyarın şikayet edeceğim de,
zabıtayı da komşunu da cimere şikayet et.
ister ev sahibi olsun ister gelini, senin evini pisletmeye hakkı yok.
zabıtayı görevini yapmıyor diye şikayet edeceksin komşunu da pisliği için
Yeni gelinler algılama özürlü olmuyor demek istedim yüzüne yüzüne bilmiyorsan öğren dağda mı yaşadın daha önce. Doğrusu zabıtaya şikayettir ama aile apartmanı olduğu için size huzur vermeyebilirler
Zabıta en ufak problem dahi olsa cimere yazın diyor. Herkes kendi kafasına göre burada
Ev sahibine söyle o halleder gelinmiş madem
Ev sahibi tamam diyor o kadar gene aynılar
Gelinin kaynanasına değil kayın babasına demeniz lazım
ev sahibine soyle . oglunuz ve gelininiz sigara izmariti atiyor de, belki uyarir onlari
Hiçbir şey yapmıyorlar
Ben yeni gelinim bilmiyorum ne ya evlenmeyi biliyor ama🤨
Valla ilkte normali uyarmak o da olmuyorsa zabıtayı devreye sokmak
Aile apartmanı diye onların pisliğini çekmek zorunda değilsin oldu o zaman kafandan aşağı s*çsın da ay ne sinir oldum şu geline ya
Uyar uyar çok yoruldum gerçekten. Konuşuyoruz gene aynı değişen bir şey yok
Allah yardımcın olsun valla sabır versin sıkıntı bir durum yani
Hiç uğraşma zabıtayı ara
Aynı durum eski oturduğum evin arka binasında yaşandı zabıta devreye girince bir daha hiçbir şekilde atamadılar izmarit
Kiracıysan kendi paranla oturuyorsun saygısızlık yapamaz ondan düşenleri kapısının dibine bırak açınca içeri düşsün
Yeni gelinlikle ne alakası var yeni gelin olunca başkasının yaşam alanını pisletmemeyi bilmiyormuymuş cahil?
Sigara izmaritlerini topla faraja daha sonra götür kapısının önüne boşalt
Burda biri bir çözüm onermisti bence çok güzel bir yöntem. Dairede otursam böyle sorunum olsa kesinlikle benlik bir çözüm. Balkonunu kurege süpür pisliği kapısının eşiğine at. Böylelerine böyle çözüm
1,472,306 soru
24,109,676 cevap
332,904 kullanıcı