+2 oy
241 göst.
önce Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar aile apartmanında oturuyoruz tabi ben birlik oturuyorum mecburen 

Görümce kocası çocukları bi altkatta 

Görümcenin kaynanası görümcemleri eltisi vs hepsi uzakta oturuyolar görümcenin kocasıda kendi memleketine taşınmak istiyo ama görümce kirada olsa kabul etmiyo burda kalmak istiyo 

Görümce kocası çocukları kaynanamlar vs hepimizi tatile çağırıyorlar Antalya ya ama otelde kalmıycakmışız çadırda kalcakmışız (bundan 2 hafta önce ben işe gircem dediğimde görümce bana "s..ktir lan işe ben gircem" diye beni tersledi sebebide kaynanam onun çocuğuna bakmak istemiyo işe girip kaynanama bırakcakmış çocuğunu)

Birde daha önceden yuzugum kayboldu eşimi doldurmaya çalışmış "yüzüğü yoksa satıp kardeşine mi gönderdi acaba" demiş yani dost görünmeye çalışan bi asalak kendisi 

Bende tatile biz gelemiycez çünkü para lazım dedim 

Eşimde böyle demişti zaten dedim 

Görümce baya sinirlendi ama belli etmemeye çalışıyo 

Çok bencil birisi 

Kaynanamda bana surat yapmaya başladı hemen 

Birbirlerini düşünüyolar sürekli ben yeni evliyken tatile gidemedim onlar gittiler bana kayinpederim dedi ki "sen gelmezsen sevinirim" dedi öbürleride hiç seslerini çıkarmadılar 

Siz olsanız ne yapardınız kızlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏

7 Cevaplar

+5 oy
önce (5,876 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Sen bu aileyi mumla mı aradın be bacım... 

Allah kurtarsın. 

-Reklam-
+4 oy
önce (476 puan) tarafından

Sizin hala o aileyle selamlaşmanız hata

+2 oy
önce (447 puan) tarafından

sok sacma sapan iliskileriniz var. bikere ev varsa aile apartmaniysa gorumceden once senin esine daire verilmesi lazim . gorumce kendi parasiyla almadiysa kayinpederin once oglunu oturtaun. gorumcende kira istemiyorum diretecegine kicasi adam olsunda alsin ev madem.

ikincisi siktrgt falan saygisiz seviyeaiz lackalasmis bisey. cadir zaten eziyet. goturecekse adam gibi bir otele en olmadi kalabalik aileler olarak tutulabilen billa falan kiralasinlar

önce (447 puan) tarafından

sen gelmessen sevinirim ne be ben dis kapi mandalimiyim. ozaman tatile cagiran kisiye de kayinpederim bzii istemiyorki is yapmaya hizmetcilige mi cagiriyosunuz ki bizi cagirma amaci ne acaba deyin

önce (364 puan) tarafından

Canım onların amacı eşimi maddi yönden sömürmek hem o yüzden cagiriyolar hem bide dediğin gibi hizmetcilik yapayım istiyolar

Eşim en küçük kardeş olduğu için eşime ev vermiyolar bi arada evi satcaz dediler bende eşimi tembihledim evine sahip çık diye ama inşallah satmazlar 

Sürekli esimin aldığı parayı konusuyolar bizden fazla aliyo diyolar aldigida bi asgari ücret eşim onlardan para sakliyomus gibi konusuyolar artık en sonunda yeğenine kızdım parasını konuşurken bu saatten sonra altın aldircam dayina para falan isteme dedim çok konusuyolar eşimin aldığı maaşı 

Kayinpederimin o kurduğu cümleyi sölesem yalan sölüyo diyolar işlerine gelmediği için 

+2 oy
önce (3,658 puan) tarafından

Kiz sicakta kafaykmi yediniz kamp çadırında.. benim kocam dağcı bir kere diyor o hatayı yaptık bekarken gençlerle gitmişti resmen yaz çadırı rezillik demisti

Yok kız onlar ev tutsaydı bile ben gitmek istemiyorum onlarla 

Yeni evliyken eşim beni tatile götürmedi bedava ev bulduğu halde eşimin ailesi gittiler tatile giderken bana kayinpederim dedi ki sen gelmezsen çok sevinirim dedi bisey yapmadığım halde gorumcem arkamdan masraf yapıyo diye konuştu sorsan benden fazla yiyolar 

Allah ne büyük ki gorumcemin kocasida gorumcemi gezmeye goturmuyo eşimle biz gidersek gidiceklermis bizle gidiceklermis bende istemiyorum onları sence haksız mıyım 

+2 oy
önce (15,866 puan) tarafından

Görümcenle fazla laubali olmuşsun.

Kayınpederin mi dedi sana sen gelmezsen sevinirim diye 

Evet canım 

+2 oy
önce tarafından

Antalya'da bu sıcakta çadırda beyin kanaması mi geçirmek istiyorsunuz 24 saat klima açık duruyoruz sakın gitme çadıra gidilecek zaman değil ki 

Eşimin eli açık diye eşimi sömürmeye calisiyolar beyin kanamasi geçirsek bile bizim yüzümüzden oldu demezler 

Zaten gitmeyi düşünmüyorum 

Ben yeni evliyken eşim tatile çıkarmadı beni 

Öbür görümcem ben size evimi açarım gelin burda tatil yapın demiş eşim kabul etmemiş onu bildikleri halde kendileri tatile gittiler beni istemediler bende şimdi onları istemiyorum ben eşimden tatil istesem masraf diyodu kardeşimin beli agriyo diyodu 

+1 oy
önce (4,754 puan) tarafından

Gitme. Biriktir daha guzel yere esinle git. Ne minnet etmis olursunuz ne de basiniz bosa ağrır. 

Öyle yapmayı düşünüyorum canım 

Zaten yeni evliyken eşim beni tatile cikarmadi bedavaya ev buldu yinede tatile götürmedi beni 

Öbür görümcem evini acıcaktı bize tatil için onu bile kabul etmedi eşim 

Onu bile bile kendileri tatile gittiler beni istemediler bende onları istemiyorum her zaman masraf olcak diyodu küçük gorumcem 

önce (4,754 puan) tarafından

Zamaninda istememistiniz, bugun ne defisti diye laf ederdim acikcasi. Ne kadar ayip. Asla yük olmam size siz gidin diye belirt. Nerde cokluk orada b.kluk maalesef. Kendi ailenle git mis gibi

+1

Annemle babamın yanına gitmeyi düşünüyorum canım 

Eşimin ailesine muhtaç etmesin Allah beni 

İstemediğimi söledim görümceme bi daha gezelim diyemedi 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 364 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 475 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 188 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 276 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,384 soru

24,124,043 cevap

333,634 kullanıcı

...