+1 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin akrabasından bi kadın benim adımı sürekli fesata çıkarmaya çalışıyo ben araya mesafe koydum ama bu defada çocuğun yanında konuşmuşlar kötü kalpli diye 

Hakkımda yalan yanlış konuşanlar kendileri ama ne hikmetse benim arkamdan kötü kalpli demiş çocuğu o kadında güyya beni savunuyomuş gibi öyle deme sadece herşeyi yanlış anlıyo demiş benim hakkımda 

Kızlar şimdi şöyle 

Benim yüzüğüm kayboldu yüzüğümü kontrol ettiğim gün kayboldu hemde aradan bi kaç ay geçti eşimin akrabaları arkamdan demişler ki satıp yemişlerdir demişler şimdi burda kim kötü kalpli oluyo resmen iftira attılar ben kimseye acaba kim aldı da demedim sadece yüzüğüm kayboldu bulamadım dedim iftira atmak istesem atardım mesela ama fesatlığıda kendileri çıkarıyo kötü kalpliliğide 

Bende benden uzak dursunlar dedim benimle muhataba girmesinler dedim eşime zaten en başta benim adımı fesada çıkarmaya çalışan kadın engellemiş zaten belli etti kendini valla kurtuldum sonunda Allah a şükür 

Siz olsanız napardınız 

3 Cevaplar

+1 oy
(9,076 puan) tarafından
Hiiiiiiç bişe yapmam. Hiç biriyle muhatap da olmam. Böyle insanlarla uğraşılmaz. Kendi canını sıktığınla kalırsın ancak 
tarafından
Evet zaten yedikleri her haltı bana atıyolar ne deseler beni fesat yerine koyuyolar gerçekten uğraşılmaz yani
(9,076 puan) tarafından
Rumuzundaki gibi salla gitsin canım. Boşver.
(402 puan) tarafından
Benden +++ öylesiyle muhattap olup seviyeni düşürmeye deymez unutmaki havlayan köpek ısırmaz
tarafından
Aynen öyle doğru söylüyosun kendi seviyelerinde kalsınlar düşükler zaten kendileri
-Reklam-
0 oy
(782 puan) tarafından
Muhattap olma gidip gelme konuşma.

Az insan çok huzur

Eşimin akrabalarıyla hiç içli dışlı değilim 

Arada görünce merhaba merhaba 

Kimseyle uğraşacak kafa kaalmadi 

Zamanın da çok kazık yedim 
tarafından
Aynen ya mesafe koymasak hemen nankörlük yapıyolar nasıl huzurunu kaçırsakta kavga çıksa diye bakıyolar Allah başlarına çevirsin inşallah
(782 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Valla ararım benim b.okumdan yemeyin,çenenizi kapatın yoksa ben kapatmasını bilirim derim. Haddini bilecek herkes, gerizekalılar
tarafından
En iyisi ya kendileri şüphelenince bisey yok ben şüphelenince bunlara bi haller oluyo

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 277 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 372 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 498 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 282 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,663 soru

24,186,854 cevap

336,693 kullanıcı

...