+1 oy
234 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (50 puan) tarafından

Bilgisi olan var mı 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (17,209 puan) tarafından

Hayır daha açıklanmadı. Perşembe günü belli olur büyük ihtimalle. 

-Reklam-
0 oy
önce (2,592 puan) tarafından

Bizim okulun anasayfada 29 u açıklanacak kura ile belirlenecek yazıyordu bakalım

önce (7,184 puan) tarafından

Ay bizimde e devette ismi var oğlumun acaba kayıt olacak mı Nisan 2019 

önce (11,259 puan) tarafından

Kayıt olacak mı derken kız Rojin kayıt yaptırmadın mi 

Otomatik kayıt yapılıyor adrese göre. 

Bu kapsamda, “İlkokul 1. sınıf kayıtları ne zaman başlıyor?”, “Çocuğum hangi okula gidecek?” gibi sorulara veliler de yanıt aramaya başladı. 2025 yılında ilkokul 1. sınıf kayıtları, MERNİS adres bilgileri esas alınarak e-Okul platformu üzerinden otomatik olarak yapılıyor.

Üstteki yazıyı internetten attım. Sistem otomatik kayıt yapıyor okul açılmasına yakın kura ile şubeler belirleniyor diye biliyorum 

Yok canım yapılmıyor evrak falan veriyorlar yani bizde olmadı 

@Nane.Limon yok cnm gittim bana bu ayın sonunda gel dedi ama e devlette şubesi fln gorunuyor cuma liste asilacakmis kura ile belli olacak dediler şimdi ben ne yapayım 

@EbEn... Evet banada böyle dediler bende bekliyorum e okula fln bakiyom bişey yok anlamadım gitti

önce (3,736 puan) tarafından

Sistemde ismi var ama siz yine de kimliğiniinizle gidiyorsunuz kayıt oluşturmanız gerekiyor, biz gittik sadece kimlik verdik kaydını yaptık

Yarın bı ugriyayim bakım 

önce (4,005 puan) tarafından

bi okula gidin muhakkak . kaydiniz oraya ciksa da listede adinizin yanina arti isareti koyuyorlar kesin kayit icin

Kesin kayıt için gidilmesi lazım bende de isim yaziyor ama evrak doldurup verdim 

Peki bu aralar gidilse geç kalmış oluyor muyuz yani sıkıntı olur mu kayıt yaptırmakta

0 oy
önce (3,461 puan) tarafından

Kayit yaptırdınız mj canım okula gidip 

0 oy
önce (18,311 puan) tarafından

E devletten baktım sadece okul numarası var şube belli değil birde bizim okul uyum haftası 8 Eylül de dendi ama herkes de 1 Eylül kafam çorba olmuş.biran önce öğretmen grup kurup mesaj atsın diye bekliyorum 😂

8eylul değil cnm bir Eylül uyum haftası git sor istersen

önce (18,311 puan) tarafından

Müdür bana 8 Eylül dedi canım hatta okullar da 15 eylul de açılacak dedi ama iki tarihi de yanlış nasl söyleyebilir ki bilemedim öğretmen illa şubeler belli olunca mesaj atar o zaman ogrenicez bakalim

Bizde kayıt için gittiğimizde ağustosun sonunda gelin kura ile öğretmen sınıf belli olacak birindede uyum haftası dedi bilmiyorum artık 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 35 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Myangell (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
0 oy
5 cevap 298 göst.

Kategoriler