Bilgisi olan var mı
Hayır daha açıklanmadı. Perşembe günü belli olur büyük ihtimalle.
Bizim okulun anasayfada 29 u açıklanacak kura ile belirlenecek yazıyordu bakalım
Sistemde ismi var ama siz yine de kimliğiniinizle gidiyorsunuz kayıt oluşturmanız gerekiyor, biz gittik sadece kimlik verdik kaydını yaptık
Yarın bı ugriyayim bakım
bi okula gidin muhakkak . kaydiniz oraya ciksa da listede adinizin yanina arti isareti koyuyorlar kesin kayit icin
Kesin kayıt için gidilmesi lazım bende de isim yaziyor ama evrak doldurup verdim
Peki bu aralar gidilse geç kalmış oluyor muyuz yani sıkıntı olur mu kayıt yaptırmakta
Kayit yaptırdınız mj canım okula gidip
E devletten baktım sadece okul numarası var şube belli değil birde bizim okul uyum haftası 8 Eylül de dendi ama herkes de 1 Eylül kafam çorba olmuş.biran önce öğretmen grup kurup mesaj atsın diye bekliyorum 😂
8eylul değil cnm bir Eylül uyum haftası git sor istersen
Müdür bana 8 Eylül dedi canım hatta okullar da 15 eylul de açılacak dedi ama iki tarihi de yanlış nasl söyleyebilir ki bilemedim öğretmen illa şubeler belli olunca mesaj atar o zaman ogrenicez bakalim
Bizde kayıt için gittiğimizde ağustosun sonunda gelin kura ile öğretmen sınıf belli olacak birindede uyum haftası dedi bilmiyorum artık
1,472,501 soru
24,112,026 cevap
333,008 kullanıcı