+2 oy
248 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (860 puan) tarafından

Kızlar selam kızım bu yıl anaokuluna başlayacak her okul aynı değil sanırım kaydını yaptırdım ama bize ne bir telefon numarası ne bir ihtiyaç listesi verilmedi okul harcı için iban da vermediler anlamadım böyle mi oluyor pazartesi okullar başlıyor ama okula kaçta gidicem yanıma ne alıcam yani bir bilgilendirme yapılmadı henüz Antalya kepezdeyim bunun bütün ülkede bir bir prosedürü yok mu acaba 

13 Cevaplar

+2 oy
önce (18,543 puan) tarafından

Toplantı yapılması lazımdı. Kayıt yaparken sizden numara aldılar ise grup kurulur. 

önce (860 puan) tarafından

Evet numara aldılar ağustos sonuna doğru öğretmen sizinle iletişime geçecek dendi ama hala arayan soran yok aksi gibi benimde bilgim sıfır okulun açılmasına az kaldı ama ihtiyaç listesi ortada yok o kadar malzemeyi toplamak da böyle bir günlük iş değil bir okula mı gitsem diye düşünüyorum 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,719 puan) tarafından

Okul ihtiyacı için bize liste vermişlerdi kayıt yapmaya gidince öyle aldık hazr ettik okulun ikinci haftası teslim ettik ilk hafta uyum haftası diye sadece 2 gün gitmişlerdi parayı da vermeden kayıt yapmiyolardi numaraya gelince de okuln ilk günü öğretmen tekrar numaramızı aldı öylelikle WhatsApp grubu kurmuştu mesela şuan oğlum 1 e başlıcak haftaya  Perşembe günü getirmemiz söylendi uyum haftası Perşembe cuma olacak dedi

Evet işte bakın ne güzel olması gereken bu değil mi yani pazartesi günü gitmeli miyiz onu bile bilmiyorum 

+2 oy
önce (1,184 puan) tarafından

Ihtiyac listesini okullar acilinca verirler muhtemelen . Uyum haftasinda verilir . 8 eylule kadar getirin denir tahmjnimce

+2 oy
önce (17,200 puan) tarafından

Geçen sene pazar akşamı grup kurdular. Uyum haftası tamamen okulda geçmiyor zaten. 2 yada 3 gün gidersiniz. Grup kurulunca yazarlar. İhtiyaç listesi de haftaya verilir. Acele etmeyin. 

Evet ama kızımdan çok ben heyecanlıyım tedirginim nasıl bir sürece giriyoruz bilmiyorum o yüzden bir yanlışlık olmasın diye çabalıyorum 

+2 oy
önce (2,954 puan) tarafından

Bizim ihtiyaç listesi geçen sene okul açıldıktan 2-3 hafta sonra gelmişti. 

Peki o süre zarfında çocuğunuz okula neyle nasıl gitti 

önce (2,954 puan) tarafından

Zaten çanta, ayakkabı, suluk almıştım bunlar standart. İhtiyaç listesi genelde kırtasiye, temizlik malzemesi oluyor. Onları da geçen seneden kalanlarla idare ettiler.

+1 oy
önce (9,723 puan) tarafından

Aidat ve giriş kartı ücretini kayıtta yatırdık 

Müdür kendi numarasını ve okulun numarasını verdi şuan öğretmen belli değil burdan iletişime geçebilirsiniz dedi bizde 

Benimde bildiğim bu şekilde olur ama anlamadım bugün okula bir gidicem bakalım 

+1 oy
önce (2,659 puan) tarafından

Konu dışı birşey soracam çocuğunuz hangi yıl doğdu benm kızım 2021 Haziran doğumlu ama alınmadı burda giden bazılarını gördüm acaba sizin çocuk hangi yıl dogumlu

Kasım 2020 doğumlu tatlım 

önce (294 puan) tarafından

Oğlumda Kasım 2021 li alınmadı almadılar seneye dediler tek ana okul olan yere sorduk yeterli sayı yokmuş açılmadı 

+1

Geçen sene bende kızımı özel kreşe vermek istemiştim kayıt ta yapıldı ama sonra vazgeçtim devletin anaokuluna gitseydim onlarda kayıt yapmazdı muhtemelen  bu sene kayıt yapılırken kızınızın ismi bu okulda zaten dediler 5 yaşına girmesine 2 ay var ama sıkıntı olmaz ismi görmüyor dedi kaydetti 

önce (294 puan) tarafından

Bakalım bizde seneye inşallah nasipse gidicek 

+1 oy
önce (23,770 puan) tarafından

İlk gün yedek kıyafet suluk panduf yeter dediler bize bir de gündüz uykusu yapılacak kreş çünkü yastık pike falan lazım 

Yani ilk günden her şeyi tam olmak zorunda değil 

+1 oy
önce (11,224 puan) tarafından

Bizede henüz bildigilendirme yapılmadı. Bizde bekliyoruz. Arkadaşım orda öğretmen ona sordum dün bize de  bilgilendirme yapılmadi daha dedi hafta sonu na kadar yapılır dedi

+1 oy
önce (5,203 puan) tarafından

Bize de bişey demediler. Eşim ordan birini tanıyor. Eksik bişey var mı diye sordu. Yok demişler. Pazartesi 9da uyum haftasında görüşürüz demişler.

0 oy
önce (1,132 puan) tarafından

bende dün gittim sordum müdüre ,öğretmenlerin pazartesi geleceğini o zaman bilgilendirme yapabileceklerini söyledi . Perşembe günü getirirsiniz dedi. Öğretmen o güne kadar zaten size bilgi verir dedi . bende sizin gibi heyecanlıyım ,geçen sene diyanetin 4-6yaş kursuna vermiştim ,o zaman aramışlardı liste vermişlerdi öyle olacak sandım anaokulunda da ama öyle değilmiş

0 oy
önce (3,451 puan) tarafından

Kiz kepezin neresi bende antalya kepez bizede bisey verilmedi daha pazartesi gidecez zaten 

Kütükçüdeyim tatlım şehir Ali Yılmaz okuluna gidecek inşallah sen ne taraftasın 

Bende varsak tarafindayim

Memnun oldum tatlım yolun düşerse kahveye beklerim 

Instagram hesabın varmi 

Var tabi 

0 oy
önce (18,266 puan) tarafından

Numaranı alıp okul açılmasına yakın grup kurup mesaj atıyor öğretmen 

Evet öyleymiş tatlım ben sanıyordum ki kayıt yapılırken liste verilecek sonra 1 eylülde normal bir şekilde okula başlayacaklar 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 220 göst.
+1 oy
5 cevap 194 göst.
5 gün önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Asibel (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 246 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Pppppp (1,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.

Kategoriler