+1 oy
198 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (34 puan) tarafından

Kızlar anaokulu için ihtiyaç listeleriniz verildi mi acaba ben daha henüz çocuğuma kayıt etmediğim için ihtiyaç listesini elime geçmedi ama ufaktan eksikleri tamamlamak istiyorum o yüzden elinizde olanlar yazabilir mi lütfen

5 Cevaplar

+1 oy
(1,539 puan) tarafından

Anasınıfı için listeyi bekle derim çünkü ilkokula dan biraz farklı onların listesi belli bir marka söylüyorlar herkes aynı alsın diye sınıfta benim niye bundan yok diye kargaşa çıkmasın diye mesela sen şimdi çocuğuna cok güzel blr boya seti aldın diyelim olan var olmayan var direten çocuk var diretmeyen var sen en iyisi bekle listeyi canım

-Reklam-
+1 oy
(6,854 puan) tarafından

Bnm yarı özel yarı devlet. Liste falan verilmedi 

Ne alınır ne yapılır hiç bir fikrim yok bnde ilk defa Veli oldum 😂 kızımdan daha heyecanlıyim.

Bende beklemedeyim. Dün öyle bike giderken bant zımba yapıştırıcı aldım. 

Kalem boyamaları ev için aldım ne isterler bnde bilmiyorum vala . 

Hatta bişey diyim Gül biraz eşime çanta falan alalım dedim orda dolabı olur gerek varmı çantaya dedi o kadar bilmiyoruz yani😂😂😂😂🫣🤭

(91 puan) tarafından

Ben de heyecanliydim listeyi gorene kadar :)) listede yok yok hayatimda hic duymadigim seyler cocuklar ne yapacak onlarla cok merak ediyorum. Gorecuk bakacuk

Tabi isin sakasi heyecan hala var stresle birlikte

(6,854 puan) tarafından
+1

Ahahahahah son  dakika golü atacaklar gibi 😂🤭

0 oy
(91 puan) tarafından

Her anaokulunun listesi ayni degil ya beklesen daha iyi. Kimisi marka istiyo jumbo boyalar vs. Bize listeyi taa basindan verdiler yok yok :) 

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Okullar açılacak neredeyse yer bulabilecek misin dolmuştur belki kayıtlar.

0 oy
(1,090 puan) tarafından

inşallah yer kalmıştır kayıt için çok geç kalmadınız mı 

bu arada her okulun listesi farklı şimdi alamazsın listeye ve markaya göre hareket etmen gerekli

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
+2 oy
13 cevap 271 göst.
+1 oy
6 cevap 249 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Pppppp (1,251 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
22 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cicikiii (1,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,696 soru

24,114,481 cevap

333,166 kullanıcı

...