İnternetten, trendyoldan filan tarhana satın alıp beğenen var mı? Normalde kendim yapardım ama bu sene uğraşmak istemiyorum. Kurutacak yer yok çocuktan. Rahat bırakmaz
Kayinvalidem pazardan aliyor bazen yasli teyzeler satmaya geliyor pazara fena degildu canim pazariniza baksana belki sizede getiriyorlardir
Pazarlar aklıma gelmedi. Deneyebilirim aslında
Sakarya'da burda yaşlı bı teyze yapıyor geçen oğlum için aldım çok güzeldi kendi yapıyor yıllardır satiyoarda
kızım için makarna lütfenden almıştım güzel baya
uşak tarhanası baya iyi. ben genelde bu tarz şeyleri kadın kooperatiflerinden almayı tercih ediyorum
bi de maraş tarhanası severim
Kadın kooperatifinden almıştım bir kere beğenmedim pek. Ebebekten almıştım onu da çok beğenmedik. Makarna lütfen güzelse alabilirim aslında
Tarhananın yapım aşamalarını bildigim için dışardan alamam canım içim kabul etmez o yüzden kendimiz yapmaya çalışıyoruz ama bildigin erişte satan yerler varsa oralarda tarhanada satıyolar
Ben de yapıyordum ama çocuk küçüktü. Bir odada kurutuyordum. Şimdi dağıtır hep. Balkonda da izin vermez kurusun
Tarım Kredi k.satiliyor ama ben hiç denemedim.
Birkaç marketten denedim ama yok ya. Tarhanayla alakası yok onların
Benim kayın validem satıyor isterseniz birlikte yaptık çok temiz kendisi ve tarhanası çok lezzetli oluyor
Özele yazdım. Bakar mısın
Kilosunu 350 TL den sattı burda herkese eğer alacak olursanız yardımcı oluruz yerimiz duzce
Post sahibi değilim ama ben Urfa da yaşıyorum burada tarhana kültürü yok. Evim de küçük, balkonu da yok denilebilir yapıp kuruyacak yerim yok. Annemlerle eşim konuşmuyor o yüzden annemden de isteyemiyorum. Siz tarhana otu ile fermente edip mi yapiyorsunuz, içine neler katiyorsunuz acaba? Ben doğma büyüme izmirliyim ama köküm manisa
İçine bol sarımsak soğan kendi yaptığımız domates soslarından biber salçası bir de baharat kokularından koyuyor ve her alan çok memnun çok güzel oluyor
1,472,154 soru
24,107,923 cevap
332,799 kullanıcı