+1 oy
120 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (865 puan) tarafından

İnternetten, trendyoldan filan tarhana satın alıp beğenen var mı? Normalde kendim yapardım ama bu sene uğraşmak istemiyorum. Kurutacak yer yok çocuktan. Rahat bırakmaz

7 Cevaplar

0 oy
önce (7,026 puan) tarafından

Kayinvalidem pazardan aliyor bazen yasli teyzeler satmaya geliyor pazara fena degildu canim pazariniza baksana belki sizede getiriyorlardir

önce (865 puan) tarafından

Pazarlar aklıma gelmedi. Deneyebilirim aslında

-Reklam-
0 oy
önce (1,953 puan) tarafından

Sakarya'da burda yaşlı bı teyze yapıyor geçen oğlum için aldım çok güzeldi kendi yapıyor yıllardır satiyoarda

0 oy
önce (4,936 puan) tarafından

kızım için makarna lütfenden almıştım güzel baya

uşak tarhanası baya iyi. ben genelde bu tarz şeyleri kadın kooperatiflerinden almayı tercih ediyorum

bi de maraş tarhanası severim 

Kadın kooperatifinden almıştım bir kere beğenmedim pek. Ebebekten almıştım onu da çok beğenmedik. Makarna lütfen güzelse alabilirim aslında 

0 oy
önce (617 puan) tarafından

Tarhananın yapım aşamalarını bildigim için dışardan alamam canım içim kabul etmez o yüzden kendimiz yapmaya çalışıyoruz ama bildigin erişte satan yerler varsa oralarda tarhanada satıyolar 

Ben de yapıyordum ama çocuk küçüktü. Bir odada kurutuyordum. Şimdi dağıtır hep. Balkonda da izin vermez kurusun

0 oy
önce (906 puan) tarafından

Tarım Kredi k.satiliyor ama ben hiç denemedim.

Birkaç marketten denedim ama yok ya. Tarhanayla alakası yok onların

0 oy
önce (178 puan) tarafından

Benim kayın validem satıyor isterseniz birlikte yaptık çok temiz kendisi ve tarhanası çok lezzetli oluyor 

Özele yazdım. Bakar mısın

0 oy

Kilosunu 350 TL den sattı burda herkese eğer alacak olursanız yardımcı oluruz yerimiz duzce

önce (381 puan) tarafından

Post sahibi değilim ama ben Urfa da yaşıyorum burada tarhana kültürü yok. Evim de küçük, balkonu da yok denilebilir yapıp kuruyacak yerim yok. Annemlerle eşim konuşmuyor o yüzden annemden de isteyemiyorum. Siz tarhana otu ile fermente edip mi yapiyorsunuz, içine neler katiyorsunuz acaba? Ben doğma büyüme izmirliyim ama köküm manisa

İçine bol sarımsak soğan kendi yaptığımız domates soslarından biber salçası bir de baharat kokularından koyuyor ve her alan çok memnun çok güzel oluyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 311 göst.
25 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 466 göst.
0 oy
5 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,472,140 soru

24,107,693 cevap

332,791 kullanıcı

...