+1 oy
291 göst.
önce Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından

Ne kadar süreyle siliyorsunuz kızlar? 20 gunde veya ayda 1 siliyorum ben

9 Cevaplar

+8 oy
önce (3,536 puan) tarafından

Kapaklı elbise dolabı değil mi? Hadi kapakları kirlenebilir, tabiki silinmeli. Ama içinde en fazla uçlarında toz birikir, oda rahatça temizlenir.

Neden bu güzel bedeninize yazık edip, 20 günde 1 indir çıkar yapıp vaktinizi öldürüyorsunuz, yazık değil mi 🌸

önce (281 puan) tarafından

O kadar haklisin ki/ bide 34 haftalik hamileyim 

önce (3,536 puan) tarafından

Ee çok kötü ama. Şuan genceciksin, fakat yaşlanınca hepsi yol, su, elektrik olarak geri dönecek.

Bu dönemleri dışarıda güzel havanın tadını çıkararak geçirmek varken, zaten temiz olan bir şeyi temizlemekle, çok değerli bir şeyi, zamanı öldürmek niye. 

önce (53,991 puan) tarafından

bende öyle düşünüyorum evde temizlik.yaptikca hep evde durmak gerekiyor ben gezmeyi seven insanim kışın bile havayi Güneşli goreyim.evde durmam oyle dip köşe sık sık yapamiyorum 

-Reklam-
+3 oy
önce (23,751 puan) tarafından

İçini yazlık kışlık değişim yaparken ( inşallah linç yemem ) dışını tozlandıkça 

önce (5,404 puan) tarafından
+1

Ahahahha bende 🙈

önce (4,431 puan) tarafından
+1

Ben de öyle. Zırt bırt koca dolabı dökmenin mantığı yok ki zaten. Evin pis olamadığı sürece dolabın içi toz olmuyor ki. Bir de hep düzenli kullanıyorsan dağılmıyor bile. 

önce (8,346 puan) tarafından
+1

Tek başına linç yemene gönlüm razı olmaz.Bekle bende geliyorum  😁😁

Dağılmış ise toplarken silerim ama toplu dolabı boşaltıp silmek bana çok mantıksız geliyor 

Sağolun canlarım yalnız olmadığıma sevindim 

+1 oy
önce (396 puan) tarafından

Uc boş olan yerlerini iki güne bir köklü olarak haftada silerim 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

Vala bende ustten tozlwrini alirim ama hepsini indirince 20 gune bjr fln cok buyuk benim ya 

önce (396 puan) tarafından

Bnde o büyükten iki tane var🤣🤣🤣🤣 ben ne edeyim kizzzz

Seninde isin zor😂

0 oy
önce (7,847 puan) tarafından

Valla senede en fazla 3 defa tamamen indirip silerim. Koca dolabı 20 günde bir indiremem. 

Evimde mis gibi tertemizdir. Üstünden veya kullanılan yerleri arada bi bez geçerim o kadar. Sık sildiğim tek dolap mutfak dolabıdır. 

Ben cokmuabartiyorum acaba

0 oy
önce (24 puan) tarafından

Senede 2 kere siliyorum 

Hadi yaaa ,ben fazla abartiyorum sanirim

0 oy
önce (1,833 puan) tarafından

Ayda 1 kere boşaltır siler yerlestiririm benim evim çok çabuk tozlaniyor eşim de sağolsun dolabın kapağını hiç kapatmaz kıyafeti alır kapak açık kalır o yüzden çok fazla toz oluyor 

0 oy
önce (53,991 puan) tarafından

ben cok dagitiyorum duzenlerken siliyorum öyle bakmiyorum gününe 

0 oy
önce (30,125 puan) tarafından

Elimde bir bez omuzumda bir bez evde dolasip duruyorum 🤣

Camasie yerlestirme faslinda silerim muhakak. Bu sayede cok pislenmez her ay indirmeye gerek kalmaz  yikanan caamsir yerlesince utulenen asilinca hemen gecerim uzerinden  dolap alt icleride her ev süpürmede rutin temizlenir cok toz tutar çünkü 

0 oy
önce (1,482 puan) tarafından

Benim inşaat vardı 2 senedir haftada bir siliyordum şimdi ne zaman tozlanırsa artık keyfine kalmış dolabın ahhahaha

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 327 göst.
0 oy
3 cevap 163 göst.
0 oy
4 cevap 224 göst.
+2 oy
7 cevap 390 göst.
16 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Glsvn (1,215 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,033 soru