Biz bütün eş dost akrabaya uzak oturuyoruz 1 saat arabayla eşimin akrabaları buraya gelmeye karar vermişler çıkmışlar yola 15 dakikalık mesafe kalınca oraya geliyoruz diye arıyorlar Allah'ım hâlâ sinir oluyorum ya Allah'tan evim derli toplu temizdi iki çocuk biri 4 yaş diğeri 5 aylık olacak şey mi neymiş efendim bebek görmeye gelmişler ne yapacağımı şaşırdım buzlukta haşlanmış kuru fasulye vardı hemen attım ocağa pilavın da suyunu çektim geldiler kadın bide diyor ki bu ev neden bu kadar tertipli açık aramaya gelmiş belli buzlukta serbetlenmeye hazır ıslak kurabiye vardı hazır şerbetimde vardı çayın yanına da onu yaptım ama her şeyi o kadar hızlı yaptım ki şimdi yorgunluk çöktü üstüme kızları banyo yaptırdım ufaklığı uyuttum gidip mutfağı toplayacağım eşim onlarla birlikte çıktı kendisine patlayacağımı bildiği için
Olacak şey mi çocuklu eve habersiz gelmek
Kuru çay verip şutlasaydiniz öyle misafire bu kadar ilgi.
Hakettikleri o ama kendime yakıştıramam onlara değil
Hepimiz aynıyız işte
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Neyseki onlara fırsat vermemissin. Bol bol oku evine çocuklarına kendine eşine. Kendiler gitti nazarlari da değmesin. 😉
Çok haklısın benim aklıma gelmemişti akşam okuyayım bi güzel teşekkürler 😘
🌸
Evde değiliz deseydiniz keşke totolarina baka baka geri gitselerdi
Ha o kadına da öyle deme gözün kalır deyeydin
50 yaşındaki kadın ne desem boş bu yaşa kadar kendini terbiye etmemiş insana ben ne diyeyim
Bende öyleydim ama artık değilim o saygısızlıgı yapıyosa biri koycaksın önüne bisküviyi yeter
Ben yapamıyorum ya hâlâ olmamışım demek ki
Evde değilim diyip hakkaten Bi yere gitseydin gelip kapı duvar bulsalardı
Kızları hazırlamam bile yetişmezdi o zaman bundan sonra hazır çanta da bulundurcaz demek ki
15 dakika kala aramışlar benn orayı kaçırmışım pardon ya..
Benim evim her zaman derli toplu olmaz oyüzden habersiz de asla misafir kabul etmem herkesin yüzüne karşı da söylerim geleceklerden önceden haber versinler
Haber vermeye elleri gitmiyorsa gelmesinler
Beni arayıp 15 dkya sizdeyiz deseydi biri evde değilim der o saniye çıkardım evden
Haber versinler rahat rahat işimi göreyim ne diye herşeyi hızlı yapıp kendimi yoracam ki
Yavrum beni bile aramadilar eşimi aramışlar oda çiftlikteydi söyleyip kapatmışlar telefonu
Elimde değil hata var ben evde değilim eşim müsait mi evde mi bilmiyorum arsyıp sorsyım diyebilirdi ama işte erkekler pek düşünemiyor bunu
Valla ben olsam evde yokum derim. Geldikleri gibi geri donerlerdi. En azından önceden haber versin
Arsizlar o kadar yolu gelmişler kontrol etmek için bile gelirler kalanını
1,486,949 soru
24,308,500 cevap
344,583 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın