+1 oy
465 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,242 puan) tarafından

Biz bütün eş dost akrabaya uzak oturuyoruz 1 saat arabayla eşimin akrabaları buraya gelmeye karar vermişler çıkmışlar yola 15 dakikalık mesafe kalınca oraya geliyoruz diye arıyorlar Allah'ım hâlâ sinir oluyorum ya Allah'tan evim derli toplu temizdi iki çocuk biri 4 yaş diğeri 5 aylık olacak şey mi neymiş efendim bebek görmeye gelmişler ne yapacağımı şaşırdım buzlukta haşlanmış kuru fasulye vardı hemen attım ocağa pilavın da suyunu çektim geldiler kadın bide diyor ki bu ev neden bu kadar tertipli açık aramaya gelmiş belli buzlukta serbetlenmeye hazır ıslak kurabiye vardı hazır şerbetimde vardı çayın yanına da onu yaptım ama her şeyi o kadar hızlı yaptım ki şimdi yorgunluk çöktü üstüme kızları banyo yaptırdım ufaklığı uyuttum gidip mutfağı toplayacağım eşim onlarla birlikte çıktı kendisine patlayacağımı bildiği için 

Olacak şey mi çocuklu eve habersiz gelmek 

7 Cevaplar

+9 oy
(2,320 puan) tarafından

Kuru çay verip şutlasaydiniz öyle misafire bu kadar ilgi.

(6,242 puan) tarafından

Hakettikleri o ama kendime yakıştıramam onlara değil 

(2,320 puan) tarafından

Hepimiz aynıyız işte 

(6,242 puan) tarafından

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

-Reklam-
+6 oy
(159 puan) tarafından

Neyseki onlara fırsat vermemissin.  Bol bol oku evine çocuklarına kendine eşine.  Kendiler gitti nazarlari da değmesin.  😉

(6,242 puan) tarafından

Çok haklısın benim aklıma gelmemişti akşam okuyayım bi güzel teşekkürler 😘

(159 puan) tarafından

🌸

+4 oy
(24,288 puan) tarafından

Evde değiliz deseydiniz keşke totolarina baka baka geri gitselerdi 

(24,288 puan) tarafından

Ha o kadına da öyle deme gözün kalır deyeydin 

(6,242 puan) tarafından

50 yaşındaki kadın ne desem boş bu yaşa kadar kendini terbiye etmemiş insana ben ne diyeyim 

+3 oy
(215 puan) tarafından

Bende öyleydim ama artık değilim o saygısızlıgı yapıyosa biri koycaksın önüne bisküviyi yeter 

(6,242 puan) tarafından

Ben yapamıyorum ya hâlâ olmamışım demek ki 

+3 oy
(1,458 puan) tarafından

Evde değilim diyip hakkaten Bi yere gitseydin gelip kapı duvar bulsalardı 

(6,242 puan) tarafından

Kızları hazırlamam bile yetişmezdi o zaman bundan sonra hazır çanta da bulundurcaz demek ki 

(1,458 puan) tarafından

15 dakika kala aramışlar benn orayı kaçırmışım pardon ya..

+3 oy
(141 puan) tarafından

Benim evim her zaman derli toplu olmaz oyüzden habersiz de asla misafir kabul etmem herkesin yüzüne karşı da söylerim geleceklerden önceden haber versinler 

Haber vermeye elleri gitmiyorsa gelmesinler 

Beni arayıp 15 dkya sizdeyiz deseydi biri evde değilim der o saniye çıkardım evden 

Haber versinler rahat rahat işimi göreyim ne diye herşeyi hızlı yapıp kendimi yoracam ki

(6,242 puan) tarafından

Yavrum beni bile aramadilar eşimi aramışlar oda çiftlikteydi söyleyip kapatmışlar telefonu 

(141 puan) tarafından

Elimde değil hata var ben evde değilim eşim müsait mi evde mi bilmiyorum arsyıp sorsyım diyebilirdi ama işte erkekler pek düşünemiyor bunu

+3 oy
(1,140 puan) tarafından

Valla ben olsam evde yokum derim. Geldikleri gibi geri donerlerdi. En azından önceden haber versin 

(6,242 puan) tarafından

Arsizlar o kadar yolu gelmişler kontrol etmek için bile gelirler kalanını 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 258 göst.
22 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Essera1 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 389 göst.
10 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 383 göst.
14 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 766 göst.
10 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,764 soru

24,159,438 cevap

335,287 kullanıcı

...