+2 oy
330 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,780 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Geçenlerde çoçuğun sesine uyandım. Tam yatakdan kalkıp yanına giderken beşiğin önünde kendimi, gerçekteki kendime bakarak, oğlan kucağımda uyutmaya çalışıyorken gördüm. Bismillah dedim gitmedi. Çığlık bağır diğer odaya koşmam tüm evi ayağa kaldırdım.

Ondan sonra çoçuğu kendimle uyutuyorum. Bu gece yine çoçuğun sesine uyandım. Yatağın önünde çoçuğumu bana bakarken gördüm. 16aylık oğlum. Nasıl uyanmış, yatakdan inmiş, yanıma gelmiş benim haberim olmamış diye düşünerken yine çoçuğun sesine bi döndüm yanımda uyuyor.

Hemen ardından çoçuk uyanıb öyle bı bağırarak ağlıyor. Sakinleştirmem zor oluyor 

Kızlar lohusaykende eşimi görmüşdüm benzeri tarzda. Şu an yine hamileyim. Eşimde yanımda yok. Gerçekten korkuyorum. Niye böyle oldu. Nasıl koruna bilirim. 

11 Cevaplar

+7 oy
önce (1,614 puan) tarafından

Baş ucunda bı bıçak olsun Demir korkarlar. Kur'an bulundur . Korku ayetleri aç öyle uyu bak bı daha oluyor mu . Devam ederse bu hocaya git muska falan yazsın Allah'ın izniyle iyi gelir.  Tek kalma 

önce (3,780 puan) tarafından

Kuranı getirdim ilk bu olay olduğunda. Bıçakda bulundururum. Ezbere bildiğim duaları okuyordum. Korku ayetleride okurum. Tesekkür ederim

Makas da olur makas yazdığımı sanmıştım aklımdan bıçak geçerken 🤦 makas olsun nolur nolmaz 

-Reklam-
+3 oy
önce (25,535 puan) tarafından

Çok dikkatli ol bolca ayetel kürsi oku canım

Tesekkür ederim okurum mutlaka

+2 oy
önce (863 puan) tarafından

Önce psikoloğa gitmelisin. Ruhsal bir problemin olmadığı konusunda doktordan onay alırsan dua ediceksin. Bol bol okuyacaksın. Başka çaresi yok. 

Psikolojik bir problem olmadığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?? Bende lohusa oldum korkutulmadım. 

Herkes korkutulmaz. Ben de korkutulmadim.  Ama çevremde bir çok lohusa yaşıyor bu tarz olayları 

Ama psikolojik de olabilir. 

Piskolojik olarak etkileneceğim bir durum olmadı. Korku filmi izlemedim. Bişeyden kokmadım. 

İlk başta 3-4gece çoçuğum geceleri sık sık uyanıb ağlama krizine girdi her gece. Sonra kendimi gördüm. Yine çoçukda ağlama krizine girdi. Ertesi günü çoçuk ateşlendi. O iyleşdikden sonra kendimle uyutuyordum. Ama son 2geceydi ağlama krizine giriyordu. Böyle sese gözümü açdım çoçuk önümde. E bu yatakdan inemez. Düşmesin diye de her tarafa yastık koydum. Nasıl sakince yatakdan düşmüşde, yatağın ayak ucundan dolanıb benim yanıma gelmiş diye şok oldum. Gülümsüyordu. Çoçuğun sesi gelmese onu kucağıma alıb yerine koyacaktim ki çoçuğun sesi geldi. Bi döndüm arkamda uyuyor. Direk çoçukda ağlama krizine girdi. Sese kaynanam geldi sakinleşdiremedik. Sadece ben korkmuyorum. Çoçuğumda kokutuluyor.  Yoksa böyle ağlamaz

Zayıf olanı korkuturlar. Zayıf kalmayın. Okuyun sürekli. Biz onlarla uğraşmadıkça onlar bize bir şey yapamaz bunu da unutmayın. 

+1 oy
önce (582 puan) tarafından

Allah bir daha yaşatmasın onun psikolojisini çok iyi bilirim senin kadar korkutulmadım ama bende hamile kalırken sürekli bişi olurdu ya gece nefessiz kalıyordum ya merdivenlerden düşürülüyordum sabah kalktığımda kanamam oldu ve bel çevrem morarmıştı her tarafım ağrıyordu gerçekten merdivenden düşmüş gibiydim eşimin dedesinin camisi var camideki hocaya anlatmışlar bana muska yapıldı muskayı alın bir yerde demirden sarın demiş öyle de yapıldı üstünden çıkarmasın dendi hiç çıkarmadım doğum oldu lohusa ikende taktım ikinci çocuğa hamileyken yine benzer rüyalar gördüm yine takmaya devam ettim bazılarının lohusa iken olur bazıları gebe kalırken bol bol dua oku ve korku için muska yaptır canım 

Benim çoçuk olmadiği zamanlarda doktorlarda artik bişeyiniz yok diyordu. 3senenin sonunda kaynanam hocaya gitmişdi. Düğün günü buna al karisi bulaştırmış şöyle şöyle birisi demiş, muska yazmışdı. Gerçektende öyle biri eşimin yengesi bu işlerle uğraşan birisi var. O muskadan sonra hamile kalmıştım. Ama son zamanlarda o ne bize geldi. Ne bizden onlara gidenoldu. Ama çoçuk bike öyle ağllyor ki çatlıyor resmen. İlk gördüğüm günün akşamı çoçuğum ateşlenmişti. 

+1 oy
önce (58 puan) tarafından

bunlar uyanıkkenmi oluyor ? rüyandamı ? uyanıkken oluyorsa normal değil bence büyü falan ola bilirmi acaba 

Çoçuğun sesine yatakdan kalkıb görüyorum uyku sersemi halimle. Ama rüya değil. Gördüğüm şey net. Arasi 10 gün olçadan yine gördüm. 

önce (58 puan) tarafından
+1

belki büyü vardır . şimdi rüyada olsa onlar insanlarla oynamayı severler hele ki korkan insanlarla oynamağı daha bir severler . uyanıkken gözükmesi normal değil . Bir hocaya falan görünün 

+1 oy
önce (612 puan) tarafından

Canım bol bol ayetel kursi 

Felek nas oku 

Evde nazar olabilir üzerlik tütsüle 

Sirkeli su ile sil heryeri 

Wc kulozet kapalı olsun 

Çöp kapalı olsun 

Mutfakta bulaşık bırakma 

Buz dolabında yiyeceklerin üstünü kapa açık kalmasın 

Özellikle beyaz kıyafetlerini sar sarmala

Sarı leke görürsen 

Hemen yıka 

Çünkü beyaz kıyafetleri giydiklerini duymuştum 

Bir hocaya git muska yapsınlar 

Hem sana

Hem çocuğuna 

Yastık altına baş ucuna bıçak koy gelmezler.

Yattığınız yerde mutlaka kuran olsun 

Gece lambası kullan öyle uyu 

Nazar ayeti 

Bakara 

Vakia süreleri var 

Açın dinleyerek uyursun inşallah.

Bi de wc temizlerken soğuk su ile yapın 

Sıcak suya geldiklerini söylediler 

Büyüde olabilir bol bol bismillahirrahmanirrahim çekin

Evde muska olabilir 

Kapı üstlerini kontrol edin

Ben oğlumun yastığının içinde buldum 

Dış kapının üstünde buldum 

Annem masa üstünde domuz yağı görmüş 

Ben de aynada cübbeli sarıklı adam gördüm 

Abla ya çok korkuyorum. Gözümün önünden gitmiyor. Gözümü açtım oğlan hemen önümde. Nasıl bu yatakdan indi geldi de haberimolmadı dedim. Sesine bi döndüm uyuyor. Hemen çpçukda uyandi öyle bi ağladı ki sese evdeki herkes uyandi. Çoçuğu sakinleşdiremedik  çoçukda hiss ediyor korkuyor. Çoçuklarim için korkuyorum. Karnimdakina bisey olcak diye korkuyorum. 

Kaynm geçen köpek getirmişdi. O bile uluyor sürekli. Ölüm getirirmiş köpek ulamasi. 

Allah korusun gülüm ya rabbim esirgesin 

+1 oy
önce (1,951 puan) tarafından

Halüsinasyon olabilir bide seytanin vesvesesi olabilir bol dua et yatarken besmle çek sürekli yastığın altına bıçak ve küçük bı kuran koy inşallah duzelirsin 

+1 oy
önce (1,468 puan) tarafından

Ay Bismillahirrahmanirrahim kız o nasıl bişey beni rüyamda korkuturler hep orda bile çok korkarım yılladır böyle uyanıkken canlı canlı yaşamak Allah'ım korusun evinde nazar duası bakara suresini eksik etme bu hocayla bilen biriyle konuş psikologa bi görün neyden kaynaklandığını bilemezsin Allah yardımcın olsun gerçekten korkutucu bişey 

Kardesm rüya deyildi. Ve sadece ben kpkutulmuyorum. Bebeğimide kokutuyor bu nese. İlk gördüğümde çoçuk ateşlendi o gün. Yine ben gördüm. Ama çoçuk 10-15dkk canı çıarcasına ağladı. Kaynanam ben sakinleşdiremedik. 

+1 oy
önce (1,074 puan) tarafından

Canım Allah yardımcın olsun beni bir hocam derdi ki Hamileler ve yeni evliler biraz daha savunması doluyor O yüzden tek kalmamaları gerek sey mümkün mertebe tek uyumamaya çalış ve iyi bir hocaya git okut gün içinde daha çok Kur'an ile meşgul ol Allah'ın izniyle geçer ama peşini bırakma hangi şehirde Yaşıyorsan birilerine sor İyi bir hocaya yönlendirirler seni psikologluk bir işin yok

0 oy
önce (1,792 puan) tarafından

Halüsinasyon görüyorsun muhtemelen 

Durduk yere niye olsun ki. Ne korku filmi izlemedim. Ne böyle şeyler konuşan olmadı. Etkileneceğim bi olay olmadı. 

önce (1,792 puan) tarafından

Hamilelik hormonu, aşırı yorgunluk, uzun sure yalniz kalip kendi kendine vesvese vermişte olabilirsin.

0 oy
önce (380 puan) tarafından

Canım ben de gebeyim. Gebeliğim başında 3 gün ard arda ben de eşimi evde hizli hızlı yürürken görüyordum sonra dua ettim, Ayetel Kürsi yazılı kolyem vardı onu taktım, yatağın yanına da bıçak koydum çok şükür aylarca bir daha korkutulmadim. Daha geçen oturma odasında koltukta uyurken uykumda sanki uyanmisim (ama hala uyuyorum) eşim koridorda hızlı hızlı gidip geliyordu. Üzerinde siyah tişört altında beyaz sort vardi. Offf dedim eşimim beyaz şortu yok kii hemen anlayıp kendimi uyandırdım o can havliyle. Bu sefer koridordaki çerçevenin arkasına dua koydum. Evde de neredeyse her gün TV den dua açıp eve dinletiyorum iyiyim çok şükür, sen de yap bunları. Bir de annemi yakın zamanda çok daha beter ve benzer bir şekilde korkutmuşlar. Hocaya gitti, ona demişler ki senin kızına büyü yapmışlar. Ya kızının büyü yapılan eşyası hala senin evinde ya da dualarinla kızını sen koruyorsun seni de rahatsız ediyorlar demiş. Anneme eşimi gorup korktugumu anlattigimda acaba eşine de mi tesir etmeye başladı dedi, eşim de bu ara çok halsiz yorgun mutsuz geziyor. Ne yapsam bilemedim. Bir de 2 büyü yapmışlar birini yemişim diğeri esyama yapılmış. Eltimden şüpheleniyoruz bakalım... Evini kontrol et belki Allah korusun öyle birşey de olabilir 

Ay kardesim insAllah bu zor günleri kendimize ve bebeğimize birşey olmadan atlatırız. Bi ara hep rüyada korkutuluyordum. O zamanlar çoçukda olmuyordu. Tüm doktorlari gezmişdik oysa. Kaynanam hocaya gitmişdi en son. Hoca düğün günü buna al karısı getirmiş böyle bpyle biri demiş muska yazmışdı. Düğün günü odama yanıma gelmişdi o kadın. Böyle şeylerde de eli var herkes biliyor. Neyse o muskadan sonra kabuslarimda gitti. Çoçuğumda oldu. 3-4 ay önce o kadınla kaynanamın arasında kavga olmuş. Kadının oğlu size neler yapacağım izleyin demiş, bunuda k. Pederim duymuş. Ondan sonra bize gelmesine musade etmediler tabi. Eşimle aramızda bikaç defa kavga oldu. Ama bu başka bişey. Uyanıb uyanıkken görüyorum. Yalnızca ben değil, bebeğimde etkilenib korkuyor.anında ağlıyor. Zaten çoçuğun sesine uyanıyorum. Sakinleştiremiyoruz. Hayırlısı kardesim. Birbilene gedeceğim muhakkak. Karnımdakı bebeğime birsey olur diye korkuyorum. O kadın kendi torununa büyü yaptırmış biri. 

önce (380 puan) tarafından

Ayy cevrelerimizde ne kadar kötü insanlar var ya, Allah hepsinin hakkından gelsin inşallah. Ben evlendim 9 ay gebe kalamadim ve eşimle kedi köpek gibiydik. Eşim sanki başka biri olmustu ve bana çok kötü davranıyordu, bağırıp çağırıyor asla seviyormus gibi değildi. Ben çok dua ettim düzelsin huzurumuz olsun diye. Çok şükür şimdi iyiyiz ama bana sorsan yine evlenmeden önceki kadar değiliz. Gebe kalmak için de çok dua ettim, ikimizin de hiçbir sağlık sorunu yoktu ama olmadı. En son annem bu kızda birşey varsa ondan al bana gönder diye dua etmiş sonra da gebelik haberimi almış. Daha dün konuştuk acana eşinle aran açılsın diye mi yaptılar da hep eşinin siluetinde korkutuyorlar dedi, dedim olabilir. Eltim Diyarbakırli ve onda bu şekilde mimlenmis biri, büyü muyu yapmış öyle anlatıyordu görümcem. Ödüm kopuyor kadından, 2 gün önce koca evde sadece benim elime tatlı tutuşturdu bunu ye diye ısrar etti, geldi dolaba baktı yemiş miyim diye, yanıma geldi neden yemiyorsun yesenendiye usteliyor. En son mesaj atmış tatlıyı yedin mi diye, kafama silah dayasan yemem bu idrardan sonra yani :D bir de hamileyim yani Allah korusun bebeğime zarar vermek de istemiş olabilir. Eşime anlattım onun elinden birşey yeme dedi. Allah a emanetiz gerçekten, her duştan çıkarken sirkeli su dök başından aşağıya, evinde dua aç dinle, sirkeli suyla sil etrafı, ben burada hoca bilsem gideceğim de bilmiyorum en kotu git bir baktır kendine. Hem sana hem bebeğe yazık. Allah kotulere fırsat vermesin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 801 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 392 göst.
1 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 123gg (50 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 450 göst.
0 oy
5 cevap 175 göst.

Kategoriler

1,471,887 soru

24,104,530 cevap

332,614 kullanıcı

...