+2 oy
450 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (435 puan) tarafından

Kızlar gündüz herhangi bir sorun yok bezi bıraktı ama gece kaldırıp tuvalete çişini yaptiramiyorum. Ağlıyor yapmak istemiyor uyumak istiyor. Kaldirmasam 1 kez çişini yapıyor o da gece 3 4 arasında. Uykusu bolunsun istemiyor ağlıyor yatagima gitmek istiyor. Ne yapacam bana bir yol gösterin.

7 Cevaplar

+2 oy
(4,720 puan) tarafından

Biz gece bez takiyoruz, gunduz sorum yok, gece cogu zamanda yapmiyor ama su icip yattiginda kaciriyorgece yatmadan kulot bez takiyoruz

(435 puan) tarafından

Herkes gece bez takma dedi bende takmadım gündüz uykusundan kuru kalkıyor gece de uzun bı sure kuru oluyor sabaha karşı bir kez kaçırıyor uykusundan kalkmak istemiyor tuvalette ağlıyor yapmiyor

(4,720 puan) tarafından
+1

Kim ne derse desin ben ne kendi uykumdan oluyorum ne cocuk oluyor, biz careyi bezde bulduk :) buyudukce zaten illa ki birakacaktir kacirmayi, yani ben cok takilmadim açıkçası 

-Reklam-
+2 oy
(14,919 puan) tarafından

Kaldirma canım eğer yaparsa sadece üzerini değişir zamanla bırakıyor yapmayı alışıyor 

(435 puan) tarafından

İnsalah öyle olur

(14,919 puan) tarafından

Bizde öyle oldu dediğin gibi kaldırdığında ağlıyor ve yapmak istemiyordu ilk zamanlar her gün kaçırdı geceleri sonraları azalttı en son temelli kesti

+1 oy
(1,450 puan) tarafından

Bizim oğlan da aynı şekilde sabah bez kuru kalkıyor aslında ama yinede bez bağlıyorum şükür ki olumsuz etkilemiyor yatmadan şu içerde çişini yapıyor gece beze. Yaz gelene kadar gece bez bağlamayı düşünüyorum hasta olmasın diye 

(435 puan) tarafından

Bende öyle düşündüm yaza kadar gece baglayayim dedim sonra ev sıcak zaten gerek yok gündüzü birakmisken geceyi de bıraksın dedim

(1,450 puan) tarafından

Her çocuk farklı kimisi öyle alışamıyo kimisi alışıyor

(3,847 puan) tarafından

Uyuduktan sonra mı baglıyor sunuz bezi 

(1,450 puan) tarafından

Uyumadan önce 

+1 oy
(23,050 puan) tarafından

Sen kaldır.aglasa da. Zamanla alışıp aglamiyor. 

+1 oy
(133 puan) tarafından

Bez takma bence bir seferde bırakmak daha iyi oluyor kalkmıyorsa da yapacak bir şey yok alez'i falan yok mu yatağın üstüne tekrar bir şey daha serersin normal daha küçükler bir kere gece yapsa da bir şey olmaz sabah değiştirirsin yıkarsın

(435 puan) tarafından

Yaptığında değiştiriyorum üzerini ama tuvaleti gece istemiyor uyku tatlı geliyor

+1 oy
tarafından

Durumun ciddiyetine varsin bence bez takmayın gece gündüz disarda ben öyle yapıyorum gündüzde iyiydik sizle aynı durumdaydik kalkmazdi iki defa atına kaçırdı ayağa kaldırdım sabaha karşı çarşaf değiştirdim kafası eğdi aşağı anne bana kızdın dedi  😀 yok oğlum kızmadım bilerek yapmadın biliyorum ama tuvalete gidersen hicbisey olmaz dedim her yaptığında güzelce anlattım hatta bir iki defa oğlum  kalk anneciğim altına kaçmış dedim uyandırdım sessizce aldım götürdüm ağlayarak yapsana yapınca övdum aferin yavrum dedim. Sonra sonra ara ara devam etti gece su istiyorum diye uyanirdi önce su içelim sonra tuvalete gidelim oğlum derdim sıkıntı etmezdi giderdik . Hala öyleyiz baktım ağlayacak önce su veririm hafif yudum sonra tuvalete . Bence bez takmayın. Ben oğluma disarda da takmadım çıkarken çiş yaptırdım ekmek almaya çıktım geldim yolda sürekli dedim yapma oğlum tut gelirse diye . Alıştı avm , hastane vs. Gidersek de gider gitmez direk sorarım oğlum çiş var mı diye var derse alır giderim yaptırırım 1 saat rahat . Gece de son çişini yaptırır yatırırım. 

(435 puan) tarafından

Dışarıda tutuyor sıkıntı yapmıyor tek sıkıntımız geceleri oluyor. Bez baglamiyorum ama uzandirdigimda ağlıyor yapmak istemiyor yatağını istiyor. Sürekli overim ama gece dinlemiyor uyku tatlı geliyor 

tarafından

Zamanla alışır annesi sen ya gece son çişini yaptir hemen üzerine yatir yada gece ısrarla kaldır ağlasın bisey olmaz hemen uyuyorlar geri zaten  

0 oy
tarafından

Yatmadan 1 2 saat önce sıvı vermeyi kes kalkmak istemiyor demek ki hiç zorlama

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 176 göst.
+1 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
12 cevap 373 göst.

Kategoriler

1,472,035 soru