Kızımı kayıt yaptım da anaokulu için neler gerekli lazım bilmiyorum öğretmenmi liste verecek diye düşünüyorum
Neler yaptinz ne aldınız
Sübyana verdim ben öğlene kadar listemiz bu hala tamamlayamadik
Ben geçen sene verdim oğlumu anasınıfı devletin okuluydu hemen hemen liste bununla aynıydı bizde aldk teslim ettk
Bende sübyana yazdırdım fakat mesaj daha gelmedi ya
Bizde anaokuluna başlicaz bu yıl şimdilik sadece çanta aldık okul açılınca liste verecekler miş yada tek seferlik kırtasiye malzemeleri için ücret alınacak duruma göre
Kendin Alman dhaa uygunmuş kız herkes öyle yapmış bizim burda
Ortak karar ne işe o olur bence
Cnm bizede daha liste vermdi yaa a 101 gelecekmiş haftaya malzemeler bu persemebe.daha listede atmadı valaha ya ayın 30 demişler bı arkadsima ama bizim panduf suluk çanta saklama kabı falan var kırtasiye malzemeleri Alaçaz dyer sene bir dönem tek gtti okula
Öğretmen gurup kurup ordan paylaşır
Çanta - Suluk - Terlik yada panduf soğuklar başlayana kadar terlik iyi oluyor - Beslenme örtüsü - beslenme kutusu bunlar kesin alınacaklar
Anaokulu için ücret talep ediliyormu acaba okulun ayrı istediği bi ücret varmış
11 bin kayıta verdik biz canım aylıkta 1 150 tl vercez yemek parası
Devletin mi bu
Eğer böyleyse ben özele yazdırırm
İhtiyaç listesinde kırtasiye malzemeleri değişkenlik gösterebilir ama kesinlikle çanta, okul için ayakkabı, suluk almanız lazım. Bizim okul yemek verdiği için biz yemek kabı almadık.
Daha erken okul acilinca belli olur siz bir terlik çanta sülük alın yeter şimdilik..ben öyle yaptim
Liste veriyorlar ona göre alıyorsunuz
Ne kadara yazdırdınz kaç yaşında
Bizim öğretmende grup açacağım dedi haber yok daha, terlik ve bir çanta alayım dedim pazartesiye en azından onlar lazım olacak belki,sonra liste verirse alırım birde suluk alicam
Çanta ve terlik kesinlikle gerekli. Ben crocs tarzı olanlardan almıştım yaz kış giydi. Kışın kalın havlu çorap giydiriyordum pandufa gerek olmuyordu. Okulda yemek verilecek mi verilmeyecek mi ona göre beslenme çantası ve beslenme kutusu da gerekli. Kırtasiye ihtiyaçlarını liste olarak öğretmen veriyor. Bazı okullarda marka da belirliyorlar şu veya şu olsun diye. Liste gelmeden alma o yüzden. Tüm kırtasiye malzemelerine tek tek isim yazman gerekecek hazır ol. 😀 tüm boya kalemlerine tek tek isim yapıştırmıştım Allâh tan çok malzeme istememislerdi.
1,471,884 soru
24,104,506 cevap
332,613 kullanıcı