+2 oy
411 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba benim yumurtlama günüm 2 eylül erkek bebek düşündüğüm için yumurtlama gününe yakın tarihte tutma ihtimali daha çok diye biliyorum. Sizce 1-2 eylül sadece ilişkiye girsek tutar mı 

10 Cevaplar

+4 oy
(2,024 puan) tarafından

İlk defa boyle bi teknik duydum.

Cinsiyeti sperm belirliyo. Hangisi daha hizli ilerleyip yumurtaya ulaşirsa tamamen sans yani. Günlerle alakasi olduğunu sanmiyorum.

(8,419 puan) tarafından
+1

Burdakilerden biri bu meseleyi açıklamıştı ama nasıldı unuttum. Yani böyle birşey olabilir post sahibinin kastettiği gibi

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Evet tutma ihtimali yuksek 

+2 oy
(1,151 puan) tarafından

İlk defa böyle bir şey duyuyorum ve asla ihtimal vermiyorum. Tuhaf bir bakış açısı. 

+2 oy
(3,785 puan) tarafından

Yumurtlama günü ilişki yaşadık eşimle ve kızımız oldu. O çok belirleyici olsa herkes istediği cinsiyeti doğururdu

+2 oy
(5,461 puan) tarafından

Sen bir dene bakalım.tutarsa deneyin gerçek olur

+2 oy
(1,010 puan) tarafından

Erkek spermi daha hızlı ilerlediği için evet yumurtlama gününde tutma ihtimali yüksek benim bildiğim kız spermi daha yavaş ama onun da tutma ihtimali var hayırlısı senin için inşallah

+2 oy
(372 puan) tarafından

Adet bitimi ilk 5 gün erkek bebek diye duymuştum

Allah gönlünüze gore versin

+2 oy
(4,679 puan) tarafından

Öncesi değil direkt yumurtlama günü ilişkiye girin. Kısmetinizde varsa olur. Ama öncesi girilen ilişkiler yavaş giden spermler ile de tutabilir. O yüzden yumurtlamadan önce ki 5 6 gün olmasın. Yani bir yerde öyle okumuştum. Benim cinsiyet gibi bir takıntım yoktu başka ülkeye tasinacaktik sadece yumurtlama günüm eşimle bir araya geldim öncesi annemdeydim ve oğlum oldu 

+2 oy
(2,237 puan) tarafından

Cinsiyeti sperm belirler bunun yumurtalama gününle alakası yok canım nesibinize ne yazıldıysa o cinsiyette bebek olur bu istemekle olacak bişey değil ama dua ederek sağlıklı olmasını isteyebilirsin 

+1 oy
(188 puan) tarafından

Sana tavsiyem ovulasyon testi kullan. Ve pik günü değil sonraki gün ilişki olsun. Çünkü pik günü yumurtlama denk değil yarın yumurtluyacksin demek

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
+1 oy
2 cevap 257 göst.
0 oy
3 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,488,076 soru

24,324,730 cevap

345,438 kullanıcı

...