0 oy
458 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (71 puan) tarafından

Dolaplara giriyorlar dolapları karıştırıyorlar çikolata görseler alıp götürüyorlar ne görse götürüyorlar çocuktur canı ceker alır ama annesi babası zaten Dünya abur cubur alıyor buraya gelip buzdolabına giriyorlar istediklerini alıyorlar annesi bir şey söylemiyor bende solyemeye utanıyorum mutfak dolaplarının hepsine tek tek baktiriyor bakamadigi yerleri annesin açtırıyor bebeğimin oyuncaklarını beşiğini hepsini alıp kurcalıyor kırdıkları da oldu oyuncakları ondan önyargılı korkuyorum bebeğimin oyuncakları ona özel kalsın istiyorum biliyorsunuz oyuncak kolay alınmıyor zaten ailesi oda dolusu oyuncak almış onlara dondurma istiyo sandalye çekip buzluğa bakıp çıkarıp alıyor annesi de of puf diyip alma demiyor kizmiyor bende alsın diyorum son çare artık demesem de yemelerine bir şey demiyor

14 Cevaplar

+4 oy
(379 puan) tarafından

Salon tuvalet hariç her yeri kilitleyip girmeye calisinca girmiyoruz aşkım oraya orayı kurcalamiyoruz bitanem.sadece kendi oyuncaklarını parcalayabilirsin oyuncağı bir daha yere vurduğunda alırım diyip alacaksın.gulumseyerek yap,hickimse bişey diyemez.uc gün yap sonra anası pardon anne olduğumu terbiye vermem gerektiğini unutmuşum diye hatırlar.kocana da söylersin senin evin senin kuralların 

-Reklam-
0 oy
(3,600 puan) tarafından

Yuzgioz nasil.oldunuz oyle

0 oy
(426 puan) tarafından

Çocuga suç bulmak yerine tepkiyi eltinize vereceksiniz çocuk annesinin sınırsızlığından cesaret alıyor hem siz niye annesinin mutfagıza girmesine dolap açmasına müsade ediyorsunuz eltinize sınır koymanız gerekiyor önce evinize geldiğinde oyuncak götürmesine siz ses çıkartmamışsınız ki kapıdayken o buranın oyuncakları deyip götürmesine müsade etmeyecektiniz sizin sınırınız olmadıgı için eltiniz yüz bulmuş

0 oy
(313 puan) tarafından

E kov gelmesinler bidaha

0 oy
(8,794 puan) tarafından

Olmaz her evin düzeni kuralı var senin müdahale etmen lazım 

0 oy
(1,401 puan) tarafından

Onlar bunu yapmaya başladığında git hemen yanlarına ne istediniz ne aradınız ben vereyim de. Gerekirse çikolataları da benim çocuğa kadar kalmis başka bişi yemiyo felan de. Öyle öyle çektir ellerini. O ne öyle. Benim oğlum daha küçük anlamaz bazen açmak ister biyerleri ama ben müsade etmem gerekirse kızarım. Açsın felan derler hayır alismasin derim. Eltimin de işine geliyor sanırım bahaneyle evinin heryerini görüyor.

(5,719 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum kadın kendisi açıyormuş çocukların yetişemediği dolapları kendisi görmek istiyor aslında çocuklar bahanesi 

0 oy
(23,895 puan) tarafından

Çocuğu ile değil eltin ile baş etmen gerekir. Mesela koyma çıkmasın de. Ne istiyorsunuz söyleyin ben vereyim de bir tık daha buyurgan bir ses tonu ile konuşursan pekala sınır çizilir 

0 oy
(2,672 puan) tarafından

Sen uyar eşimin dayı çocukları öyleydi en son sert şekilde uyardım anneside duyunca bir daha yapmadılar izin ister bende veririm

0 oy
(2,205 puan) tarafından

Ben çok eli acik bir insanım ben blle sinir oldum mesele ne yediği içtiği değil mutfağı kaldırsinlar önemli değil ama ordaki tutum beni sinirlendirir anasına haddini bildir.

0 oy
(5,719 puan) tarafından

Baştan müdahale etmen gerekiyordu ama hâlâ geç kalmış sayılmazsın 

0 oy
(297 puan) tarafından

Cocuklar kucuk herhalde. Onlari her odaya sokma bence odalarin kapisini kilitle. Bir yeri karistirdiklarinda ne ariyorsunuz ne istediniz diye sor dolabi kapatarak.  

önce (71 puan) tarafından

Mutfak ya abur cuburlarimi nereye saklayayim evlenince kardeşinden gizli yeri. Dedim 

0 oy
(808 puan) tarafından

Canım eltin de ki rahatlığa pes yani diyecek kelime bulamadım ayıp 

Sen sesini biraz sert çıkar ister kırılsın ister kırılmasın ama bu böyle olmaz 

Her zaman diyorum mesafe iyidir mesafeni koru 

0 oy
(385 puan) tarafından

Ayy okurken gerildim valla. Az önce kayinvalidemlerden geldim. Eltimle altlı üstlü oturuyorlar ve eltimin 4 küçük çocuğu var. Asla yerlerinde durmuyorlar. Kız gelir laf dinler, oğlanlar sokaktan pis pis gelip koltuğa oturup çamur yaparlar, kayınvalidemin dolabını kurcalar mutfağında yiyecek birşey varsa alıp sormadan yerler. Akşam yemeği yenecek mesela geldiler biz de burada yiyeceğiz diye tamam yiyin de yani sizin eviniz yok mu her gün her gün bu nedir? Geçen eşim arabayla onları gezmeye çıkardı bir geldi araba koltuğuna ayakkabı ile basmışlar her yer mahvolmuş, camdaki filmi soymus biri. Eşim yeğenleri olduğu için bir nebze alttan alıyor da ben yanımda ister anneleri olsun azarlayiveriyorum. Ya o kadar edep adab terbiye bilmiyorlar ki cinnet geçirirsin, ben de kızıyorum artık biri de birşey dese düzgün yetiştirseysin cocuklarini derim. Eline tükenmez kalem almış bugün benim elbisemi çizmeye çalışıyor ben görmeden, dedim kalk git bir daha yakınıma gelme :D sen de kız senden cekinsinler ya da evine alma. Benim evime sayılı gelmişlerdir ne zaman gelseler stresten bir hal oluyorum :D Eltim arada diyor bir ara sana geliriz diye ben duymamazliktan geliyorum :D

0 oy
(8,298 puan) tarafından

Bu çocuklar dağda mı yetişiyor hayret doğrusu. Annesi sınır koymuyorsa sen koy bacım zor değil . Önce çocuğunun oyuncaklarıni kaldır hatta odasını kitle sonra da dolap kapaklarını acmamalari gerektiğini anlat . Alınan alınsın şimdi yapmazsan büyüdüklerinde hiç başa çıkamazsın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
+1 oy
20 cevap 1,003 göst.
+2 oy
12 cevap 198 göst.

Kategoriler

1,473,058 soru

24,119,701 cevap

333,408 kullanıcı

...