3 çocuğu olanlar zor yanları veya pismanmisiniz nasıl yetisebiliyosunuz bana destek verin
Çocuklar in yaş aralığı vs bence çok önemli
Üst üste doğurup aradan çıkartaym diyen de var kendisi perişan olur
Tandğm biri var 2 yaşında 1 yaşında 9 aylık gebe yani hepsi bebek hiçbirini emzirmedi vs
Çocuklar in hakkına da giriyor
Benimkiler 6 ve 3 yasindalar
Tamamen kurduğunuz düzen ve disipline bağlı eğer disiplin düzen oluşturursanız 3 tane değil 13 tane çocuga bile yetişebilirsiniz
Tabiki oyle ama o çocuğun karaketerinede bağlı bence benim kızım o kadar uyumlu narin bebekken de öyleydi hala öyle ama oğlumu asla zaptedemiyorum söylüyorum anlatıyorum kızıyorum hatta bazen ama Bi türlü egitemiyorum
Erkek çocugunun eğitimi kız çocuklarından çok farklıdır erkek çocugu mizacı gereği hareketlidir enerjiktir ev ortamında enerjisini atamadıgı için hareket alanı kısıtlandıgı için strese girerler ve yaramaz diye adlandırılır bulundugum ülkede Hristiyanlık dahil olmak üzere baskın bi inanç yok deizm ve ateizm ön plandadır %10 kadar budizm inancı vardır Budist inanışına göre kadını koruma evini koruma çalışma ağır iş yapma gibi görevler erkeğe verildiği için erkek çocukları bu güç ile doğarlar ve küçükken bu görevleri yapamadıklarından dolayı bu enerji stresi yaşarlar bu yüzden erkek çocuklari yaramazdır diye bi tabir vardır
Benim yok ama çevremde 4 çocuklu insanlar var ve çok da zorlanmıyorum diyor bir tanesi hayretler içerisinde dinliyorum Allah yardım etsin 😵💫
Gune genelde 7 buçuk Gibi basliyor aksam 8 de yataga girdik iki saatte anca uyuttum emerek uyuyor
Çok istahsiz bir bebek bide
Emerek uyuttugunuz sürece zaten bebeğinizde sizde bu sürece girmişsiniz önce emmeden uyutmayı yapmanız gerekiyor en fazla 2 3 gün sürer sonra sizde bebeğinizde daha rahat ettiğinizi göreceksiniz iştah sorunu için doktorunuzla görüştünüz mü iştahsız bebeklere genelde emzirmeyi azaltmayı önerirler genellikle olumlu sonuç alırlar
Ayakta sallanmayi da sevmiyor pis pista sevmiyor bilemedim ki nasil bir yol bulacam
Oğlum da iştahsız. Gece 5 kere uyanır emmek için. Şu an 14 aylık olmak üzere. Doktorum da bana kesmemi söyledi ama 1 saniye durmadan çığlık çığlığa olduğu için yapmadım. 18 ayını bekliyorum tam kesmek icin. Yurt dışında böyle. Gece uyku verimli geçsin diye kesilmesini söyler doktorlar. Bu yüzden ben de çekiyorum uykusuzluğu ama az daha sabretmem gerekecek
5 keremi cok iyi canim benimki 20 yi geciyor
Valla eltim zivanadan cikmis ben bir tanede elendim geridekilere başarılar dilerim
İlk cocuk zor oluyor 2de tecrübeli olduğundan daha rahat ama 3u bilmiyorum
Ne kadar tecrübe olsa da yorgunluk yorgunluk uykusuzluk uykusuzluk
2 çocuğum var benim
Amcamın kızı bile isteye 4. Bebege hamile kaldı. Maddi durumu iyi birde ilk ikisi büyük çocukların. Yetebiliyor
Benimde 2 normal kaset test yaptım cikti ama bilemiyorum şimdilik nolacagi belli değil tabi ama düşüncesi bile beni geriyor
Hayırlısı olsun cnm
Yasayip gorcem 3. Ye hamikeyim korkularim cok var ama herkes akisina birak dyor :)
Bende iki tane var zor baş ediyorum en küçüğü daha 11 aylık birdaka peşinden ayrılmıyor 3 cuyu düşünmüyorum bile artık bazen şaşırıyorum benim annem 10 tane doğurmuş nasıl baş etmiş hayret kalıyorum
5-3-1,5 yaşlarında çocuklarım var yetisebiliyorum cnk zamanla alışıyor insan ama onlara yetişirken kendimi kaybediyorum desem yeridir😀
Onlar dışında yemekti çamaşırı temizliktir onlar korkutuyor 3 cocuk üstüne birde bunlar
Vllh cnm doğrusu yüzde %70 yetisiyorum diyebilirim ev bitse bile bulaşıkları yikamam akşamı buluyor bazen
2cocukla hayata yetişmeye çalışan ben
Bende hamileyim.galiba o yüzden şimdiden düşünüyorum napcam diye
Yaş araligi fazla dört cocugum var kucug büyütmek değil büyüğü eğitmek zor
Evet o kadar doğru söylemişsiniz ki büyük çocuklarım küçük kızlarımdan çok daha zorr
W çocukla delirdim yokluklarini göstermesin Rabbim aralarında 1.5 yıl var ebem ağladı.
Oglun küçük olan çok zorluyor beni.
Tanıdığım biri var 4 çocuklu gatette güzel geziyor keyfinde vala bide dinliyor çocukları annesini . Bnde şaşırmış durumdayım
2 çocuk zorsa 3 çocuk daha zordur Rabbim sana bol bol sabırlar versin. İnşallah çocukların akıllı uslu çocuklardır çok yorup yipratmazlar seni
1,471,805 soru
24,103,476 cevap
332,553 kullanıcı