0 oy
100 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,843 puan) tarafından

Kızlar Kocam bir kaç kez araba sürmeyi gösterdi. Zor geldi bana biraz. Debriyaj a sonuna kadar bas fitesi öyle at flan. Bir iki kez istop ettirdm kızdı 😆 sana sonuna kadar bas diyorum basmazsan fites geçmez dedi. Steres hiç gelemem şuan. Hevesim var ama bilmiyorum bazen pes edecek gibi oluyorum. Görümcem yeni ehliyet aldı 38 yaşında. Torpille geçti ama havası da bin beş yüz 😅 bugün anlatıyordu kadın dedi ki aktif sürmeyeceksen boşuna aldın. Bende şahsen sırf ehliyetm olsn diye almam alırsam aktif sürerim. Tabi kaynanamgile demiyorum eşimin öğretmeye çalıştığını yazılırsam ehliyete o zaman öğrenirler ancak. Kocadan öğrenilir mi kızlar. Biraz bilgim olsn öyle yazılaym diyorum... aktif sürenler cevaplarınızı bekliyorum.  Yapabilir miyim sizce  ☺️

5 Cevaplar

0 oy
(4,233 puan) tarafından

Zor gibi, eşiniz bir iki şeyde yükseliyorsa hevesiniz kaçabilir. Ama sürmek zor değil, hiç bilmeyen birine bir ayakla debriyaj diğeriyle gaz fren elinle vites bunu hemen öğren diye beklemesin kimse. İnanırsanız yaparsınız

-Reklam-
0 oy
(1,864 puan) tarafından

Kesinlikle eşinden öğrenme ve kimseden öğrenmeden sıfır bilgiyle git kusrtaki ogretmeyle sinava gireceksin çünkü kocanın veya başkasının anltigiyla değil 

0 oy
(1,831 puan) tarafından

Kocadan hoca olmaz 🙅‍♀️ 

Yillardir aktif sürüyorum. Zor olan arabayi hareket ettirmek degil yani sürmek degil. Zor olan trafigin kendisi. Orta ayna sag ayna sol ayna gözün bunlarda olucak. Dikkatini topla yeter ki yoksa araba surmek cok kolay ve keyifli.

Geçenlerde karanlik dümdüz bi yolda 4.visteste gidiyorum, kasis varmis farketmedim dalmışim heralde 🙄 2 metre zipladim 🤦🏻‍♀️ 

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Bir ablam aldı diğeri de yazılıdan geçti ama direksiyonda kalıyor 2 defadır önceden pratik yapmak lazım yoksa sadece kurs yetmiyor Benim de çocuklarım büyüsün ileride düşünüyorum inşallah

0 oy
(976 puan) tarafından

Araba sürmede bence önemli olan heves, hevesiniz varsa kursa gidin kursta çok güzel öğretiyorlar . Kocadan ondan bundan öğrenilmez 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 395 göst.
+2 oy
5 cevap 398 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hacer_BN (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Boncuk gozlu (552 puan) tarafından soruldu