+1 oy
415 göst.
önce Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından

Çiftlikte çalışıyoruz biliyorsunuz patronun 11 yaşında engelli kızı var babası şuan evde annesi ve ablası da cenazeye gittiler eşim sabah 5 de kalktı öğlen 5 de de üzüm toplamaya gidecek bize emanet ettiler anne ve abla cenaze bitene kadar eşim uzanıp dinlenecek ti ama şuan dinleenemiyor kaç gününde yorgunluğu var üzümde kasacılık yaptı kızın babası yani patronda yukarda uyuyor benim küçük bebeğim de var ikisi anlaşamıyor diye ben bebekle eşim de kızla ilgileniyor ama dediğim gibi özel bir çocuk olduğu için bağırıyor ebuzluktaki etleri ellemek istiyor banyodan leğendeki suyu vs döktü halıya canı sağolsun ama hem özel bir çocuk hemde emanet eli ayağı islakkan kayacak diye korkuyorum babası evdeyken bizde olması yanlış değil mi sizce de ?

6 Cevaplar

+2 oy
önce (613 puan) tarafından

Özel olsun ya da olmasın anne baba gidecek abla çocuğa bakacakti bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 

önce (104 puan) tarafından

Ben ablası değilim ben çalışanın esiyim

önce (5,392 puan) tarafından

Arkadaş onu dememis zaten kuzum 

Ablası vs yazmışsın ya soru da onu kastediyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,040 puan) tarafından

Yanlış tabikide,evde babası varken neden size bırakıyorlar, insanlar ne kadar düşüncesiz 

+1 oy
önce (989 puan) tarafından

Emânet olunca sıkıntı , babası varken niye sizde kalıyor ki inşallah annesi ablası erken gelirde sizde rahat edersiniz

Az önce ablası geldi de çaycı semaver varya onu almaya geldi sanırım çay demlenip dağıtılacak mevlitte

+1 oy
önce (25,625 puan) tarafından

Özel bi çocuğu emanet eden kişiye şaşırdım ben

+1 oy
önce (23,043 puan) tarafından

Evet yanlış..siz çocuk bakıcılığı için ücret almıyorsunuz. Şu insanların haddini bilmemesi çok büyük bir sıkıntı. Muhtemelen siz de işinizi kaybetmemek için bu duruma ses çıkarmayacaksiniz. Üzücü 

Kötü günlerinde ücretsiz yardım edilir zaten. O ayrı.konu. ama babası yukarda uyurken size bırakmaları ayıp yani. Ya da babalarının rahatsızlığı vardır. Ya kusura bakmayın siz bakabilir misiniz diye ricacı olsalar o da ayrı. 

Evet işi kaybetmemek için çoğu şeye ses çıkarmıyoruz buda fırsat oluyor bu konu hariç ilk başta samimidiler ama şimdi tavır var hal.hatır sormak yok maaşı da vermediler 1 ay idare edebilir misiniz kardeşim borçlar var dediler erzak vs getiriyorlardı tamam dedim ama kızları tatile vs gitti özel misafirleri için mangal vs organize ettiler dedim eşime bu şuan kul hakkı yeme bir kaç ay para biriktirip memlekete geri dönücez inşallah 

+1

Ya seni çok iyi anlıyorum. İnsanlar çok acımasız. Allah hayırlı kapılar açsın inşallah 

önce (6,449 puan) tarafından
+1

Millete yapacakları mangal keyfinden önce çalışanın maaşı gelir. Ne pislik insanlar var şu hayatta

Teşekkür ederim yorumlarınız için 

0 oy
önce (1,051 puan) tarafından

Cocugum ozel deyil ben annemlerden ve kaynanamlarda. Baska kimseye emanet etmem.Onlarida kac kez ararim.Cok zorda kalsalar tamamda babasi evde uyurken neden baska birisi baksinki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 425 göst.
3 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Cimcimeannesi (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 308 göst.
13 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merveeem (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 917 göst.
19 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,011 soru

24,105,800 cevap

332,688 kullanıcı

...