+1 oy
248 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (390 puan) tarafından

Allah im daha kendime gelemiyorum bahçemizde baktigimiz 4 tane yavru kedi

her biri bir yerde biri can çekişiyor ne istersin yaa ne istersin yediği 50 mama yaa 50 gram adı şerefsizler can bulani aradım ama onlar gelinceye kadar son yavru da vefat etti bgun etmediğim kadar beddua ettim 

7 Cevaplar

+2 oy
önce (443 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Dün gözleri yeni açılmış yavru kedi buldum yolun ortasında , ama minicikkkkk.  Yanında da kardeşi ölmüş muhtemelen açlıktan . Dayanamadım, kıyamadım Kediyi aldım bebek arasının altına eşyaların arasına koydum apartmandakiler benim getirdiğimi görmesin diye 😁 koydum apartmana bir Güzel karnını doyurdum şimdi biraz büyüyene kadar bakacağım Allah nasip ederse.

Allah hayvanlara acı çektirenlerin belasını versin inşallah. Bela okumaktan nefret ediyorum ama ne istersin yaşama hakkı olan küçücük hayvandan 

önce (390 puan) tarafından

Yaaa ne istersin yaa ne soyle istemiyosan sahiplendirelim bı caresine bakalm öldürmek nedir yaş sen mi verdin o canı bu dünya sadece sana mi ait 

önce (443 puan) tarafından

Bize ait değil aslında hayvanlara ait. Tek 1 canlı ekosistem için çok önemli varlıklar aslında ama insanlar bunu anlayabilecek kapasitede değil. Allah'a nasıl hesap verecekler. Nasıl can verecekler hiç bunu düşünen yok 

Yavrum küçük kızım ilgeliniyordu görev edinmisti hergun sabah kalkıp ilk iş su mama verip gelirdi bnden gizli eve getirirdi saklardi kediyi 😪

-Reklam-
+1 oy
önce (7,151 puan) tarafından

Bilerek mi yapılmış abla çok üzüldüm 😥😥

Muhtemelen bilerek yapılmış kuzum hayır zararlari da yoktu hoplayıp zipliyorlardi bahçede. 

0 oy
önce (1,614 puan) tarafından

Allah belalarını versin inşallah 😢 hayvanların canı yok gibi davranıyorlar . 

Vallahi sabah sabah mahalle karısı gibi aleni ağzıma geleni saydım normalde çok sakin birisiyim 

önce (1,614 puan) tarafından

İyi yaptın abla . Hak ediyorlar daha beterini 

0 oy
önce (624 puan) tarafından

Canım çok üzüldüm 

Ben kedi yada köpek alacak olsam 

Direk gidip petshoptan almam 

Sahiplendirme yaparım 

Bir mama bir su vermek zor olmamalı 

Allahım merhamet versin şu sabilere zarar verenlere rabbim 

İnanki merhamet olsa yapmazlar can cekisrek gitti yavrularım Allah onlara da öyle cektirsin can veremesinler inşallah 

önce (624 puan) tarafından

Amin gülüm 

Küçük kızım bahçeye inip oynuyordu su mama derken vakit geçiriyordu onlarla

0 oy
önce (3,442 puan) tarafından

Kim yaptıysa allah belalarını versin  inşallah nasil.kiyarlar ya benim 3 tane vardı hastalıktan kaybettimde ağlarken tansiyonlarim.cikti

Delirdim sabhtan beri delirdim canbulan gelecekti aradım ama maalesef onlar gelinceye kadar son yavru da gitti

önce (3,442 puan) tarafından

Cok üzüldüm yemin ederim gunahsizlarw

0 oy
önce (4,884 puan) tarafından

erkek bir kedi bahçeye girdiyse o yapmış olabilir. potansiyel rakip diye yavru kedileri öldürüyorlar maalesef 🤦🏼‍♀️

Yok kuzum zehirlenme belliydi canbulana video attım zehirlenmiş dedi

önce (4,884 puan) tarafından

onu  yapanın Allah belasını versin o zaman. hiç Allah korkuları da yok. 

0 oy
önce (14,915 puan) tarafından

Çok kızıyorum çok. Bizim komşu da başıboş Bi köpeği vurmuş ineklerin içine giriyor korkutuyor diye (gebe inekler korkunca yavrularını bırakabiliyor bahanesi bu)

Yavrum yaaa rabbim bu hayvanlara işkence edenlere rahat yüzü göstermesin 

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,318 göst.
+1 oy
4 cevap 184 göst.
+1 oy
7 cevap 337 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 1996 Anne (2,781 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,950 soru