Hanımlar Malum bu yıl çocuk ilkokula başlayacağı için artık bol bol buradayım🙃🙂😊😊 her şeyi siz tecrübeli annelere soracağım. Daha önceki konularda yardımcı olduğunuz gibi bu tarz konularda da yardımcı olacağınızı düşünüyorum yardım eden Herkesten Allah razı olsun Öncelikle 😊şimdi de bu öğle yemeği mevzusu yani beslenme çantası dediğimiz şey var ya genel itibarıyla ona ne koyuyorsunuz. Özellikle de çocuk tam gün gidiyorsa yani etüt dersi de alıyorsa.. Biz eskiden Yani tam gün gitmediğimiz için annem bir meyve koyardı ya da hani idarelik bir şey koyardı yerdik ya da ekmek arası sandviç falan.. Ama şimdi acaba sulu yemek yapmak mı gerekiyor yoksa ekmek arası İdare eder mi evde poğaça yapıyoruz bazen Biz işe giderken kendimiz yiyelim diye onu koysam yeterli olur mu Siz ne yapıyorsunuz fikirlerinizi alayım.
Benim oglumun etutu vardi. Sabah 9 aksam 4:15e kadar okuldaydi. Oglen icin ogretmenin attigi listeyi yapiyodum 12de yiyolardi zaten. 2:10 gece okul dagiliyo. O arada da aperatif seyler koyuyodum, pogaca kek vs yapiyodum uzun sure dursa da kotulemicek yemekler yani. Bazen para veriyodum kantinden tost aliyodu.
Biz de etüt olayı yok daha 1. Sınıfa başlayacak. Öğretmenin verdiği listeye göre hazırlayacam. Ek olarak belki acıkır tenefuslerde yesin diye kurabiye vs koyarım diye düşünüyorum.
1,514,537 soru
24,698,073 cevap
368,756 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın