0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından

Gecen bir komşumuz söyledi çıkan okula gidip ön kayıt yaptırmanız lazım yoksa kontenjan dolar yedeklere kalırsınız dedi doğru mu acaba bilginiz var mı?

5 Cevaplar

0 oy
(4,738 puan) tarafından

Çıkan okul mecbur alacak 

E devlette neresi çıktıysa biz gitmedik öyle okul açılmaya 2 hafta kala bi uğradık baktık sınıfı bile hazır yazılmış ismi

(134 puan) tarafından

Yaaa bende böyle düşünüyordum canım onun için bi şaşırdım hatta çok teşekkür ederim cevap için 

-Reklam-
0 oy
(22,884 puan) tarafından

Yok ya otomatik sistem şuan sınıf öğretmeni bile seçemiyosun sistem belirliyor artık

0 oy
tarafından

Yok canm on kayıt vs adrse dayalı olduğu için mecburen alıyor okul sınıf öğretmen bile secemiyorsun

0 oy
(3,961 puan) tarafından

Bişey soracaktım anaokuluna gitti kızım istediğimiz okuldu ilkokulda yine aynı okul çıkar mı acaba bilginiz var mı iki okulda yakın ama diğer istemediğim okul sıkıntılı biraz o yüzden sordum 

0 oy
(8,976 puan) tarafından

yok gidiyoaun cocugun kimligiyle sadece. zaten alacak mevbur cikan okulz orda form falan dolduruyosun oyle eskisi gibi istenilen belge adres bilmmnesi falan yok zaten goruyorlar sistemde. kaydettirip cikiosun. baska okulsa eger kendi okuluna kaydettirip ya nakil alabilirsin baska okul istiosan yada adresinizi istediginiz okula tasimaniz lazim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 405 göst.
0 oy
4 cevap 58 göst.
13 saat önce Yemek-Tarifler kategorisinde Seymaak1 (756 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 403 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gulsumss (766 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 224 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,440 soru

24,016,241 cevap

328,035 kullanıcı

...