Benimki abur cubur almama karışır zararlı alma der çekirdek yeme kilo yapar der çikolata yeme içinde zararlı bi madde varmış der . Derrrrr de der yani. Bide şu telefona çok bakıyosun bırak telefonu der, gider gelir bırak telefonu der beni sinir eder 😀
Çoğu şeye karışır aslında fikir verir ama ısrarcı olmaz. Yürüyüş çok yapmamı söyler. Hiç yürümüyorum bu aralar hep yürü biraz der😀
:D jajaja ne güzel sporu seviyo adam. Benimkide beni yürütmek istemez elinden gelse eve bağlar :D
O bana karışmaz çok, ben ona karışirim cooookk
Benzer şekilde karışır abur cubur vs telefonad diyordu smdi beni geçti ben ona diyorum 😂
Ev işlerine karışır yemeklere karışır yemeklerin tuzuna karışır her şeye karışır ay dan Z ye müzik dinlememe karisir müziğin hangi türde olduğuna karışır sesine karışır yaptığım şeylere hem karisir hem de eleştirir herkesi dışardan aldığı yememgi bile eleştirir o şekilde yani ne zmana uyuyup uyanacagima bile karışıyor
Allah yardımcın olsun bacım çekilecek dert değilmiş seninki de
Amin canım çok yorucu oluyor tartışmalar sürtüşmeler oluyor zorda olsa çekiyoruz
Birşey sormak istiyorum canım
Sor canım
Yatak da da bu şekilde mi aynı mi ay kalp dayanmaz böyle adama inşallah değildir
bide böyle adamların şeyleri büyük oluyor aksine büyük mü
benim 2.evliligim önceki kocamın aynısı şuan senin kocan ben sana bu konu biraz tio verebilirim
Hiç sorma canısı her şeyi eleştiriyor
Neyi eleştiriyor mesela canım
Kesin benim eski kocanın aynısı büyük 🤭🙈😁😁
O bana karışmaz ben ona karışırım 😁😁 dışarda esofman giydirmem bariz ön takımları belli oluyor
Günlük diş fırçalama olacak
İş elbiseleri ile koltuklara oturmak yasak pijamalar giyilecek
Yemekten sonra sofra beraber toplanilacak 😁😁
Hamilelikden dolayı paket gıdalar, hazır gıdalar yememe musade etmez.
Normalde giyimime. Yani belirli bir kırmızı çizgisi var. Bende alışdım. Ama sürekli hatırlatıyor😄
Paket gıdalar çok zararlı canım mantıklı olanı söylemiş sağlık hayatta en değerli şeydir
Ay cocuk kirlendi ay cocuk eline bunu aldı şunu aldi. Koşup elinden alır kirli kirli diye deliriyorum o huyuna bırak mikropta lazım çocuğa diye 😄🥲
Düşünüyorum da hiç birseye birsey istesem ye der uyusam uyu der iş yapmazsm yapma der yemek yok bosver der 😂😂😂
Allah razı olsun hiçbir şeye karışmaz yani düşünüyorum gerçekten karıştığı hiç bişey yok 😂
Herseye karışıyor bu günlerde delirtiyor beni
Ay benim kocam hiç bişeye karışmaz ya hiç farketmemiştim ama şimdi burda yazılanları okuyunca anladım hiç bişeye karışmıyor kocam 😁😁
İlk evlendiğimizde kıyafetime karışırdı şimdi karışmıyor ama artık. Düşündüm de karıştığı bişi yok 😄
Benimki herbokolog olduğu için herşeyi karışmaya çalışır ama ben hiçbirini takmam bildiğimi yaparım bakıyo dinlediğim yok hala karışıyo ama en çok tesettürlüyüm kıyafetime karışıyordu çok fazla bi gün bi patladım bidaha karışırsan örtüyüde açar atarım yeter artık diye korkusundan artık karışmıyor biliyo yaparım çünkü pis bi inadım var şimdilerde de bununla bu uyumlu olmamış sanki diyor o çene açılacak ya ahahahahahhaha bende senin eşin gibiyim sürekli onun içiregi temiz değil o zararlı onun içinde şöyle bi madde var alma onu diye sürekli uyarırım bende çok dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye
Ayyy herşeye karısır kocacugum 🤣🤣🤣🤣🤣
Karışmaz bir şeye. Yememe icmeme de karışmaz hatta her ay eve 3 kilo çekirdek alır beraber akşam çayın yanında citleriz. Abur cubur öyle çok almam ama bime girsem illa ki almadan da çıkmam 😁
Keşke benim eşim de bunlara taksa. Ben de ona kızarım bu sebeplerden dolayı. Kendi yetmiyor gibi kızıma da yediriyor
Neye karışmaz desen
Benimkide çoğu şeye karışırda ben takmam onu 😂
Temizlige ve cocuga cok karisir yani herseye 🤭
Giyimime karisir.Oda karismayacagi gibi giyiyorum.Onun disinda cok karismaz zaten sabah gidiyor aksam geliyor
1,472,293 soru
24,109,448 cevap
332,883 kullanıcı