+3 oy
1,042 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (6,494 puan) tarafından

Benimki abur cubur almama karışır zararlı alma der çekirdek yeme kilo yapar der çikolata yeme içinde zararlı bi madde varmış der . Derrrrr de der yani. Bide şu telefona çok bakıyosun bırak telefonu der, gider gelir bırak telefonu der beni sinir eder 😀

43 Cevaplar

+1 oy
önce (1,279 puan) tarafından

Çoğu şeye karışır aslında fikir verir ama ısrarcı olmaz. Yürüyüş çok yapmamı söyler. Hiç yürümüyorum bu aralar hep yürü biraz der😀

önce (8,672 puan) tarafından

:D jajaja ne güzel sporu seviyo adam. Benimkide beni yürütmek istemez elinden gelse eve bağlar :D

-Reklam-
+1 oy
önce (208 puan) tarafından

O bana karışmaz çok, ben ona karışirim cooookk

+1 oy
önce (1,802 puan) tarafından

Benzer şekilde karışır abur cubur vs telefonad diyordu smdi beni geçti ben ona diyorum 😂

+1 oy
önce (4,768 puan) tarafından

Ev işlerine karışır yemeklere karışır yemeklerin tuzuna karışır her şeye karışır ay dan Z ye müzik dinlememe karisir müziğin hangi türde olduğuna karışır sesine karışır yaptığım şeylere hem karisir hem de eleştirir herkesi dışardan aldığı yememgi bile eleştirir o şekilde yani ne zmana uyuyup uyanacagima bile karışıyor 

Sor canım 

önce (6 puan) tarafından

Yatak da da bu şekilde mi aynı mi ay kalp dayanmaz böyle adama inşallah değildir 

bide böyle adamların şeyleri büyük oluyor aksine büyük mü

benim 2.evliligim önceki kocamın aynısı şuan senin kocan ben sana bu konu biraz tio verebilirim 

Hiç sorma canısı her şeyi eleştiriyor 

önce (6 puan) tarafından

Neyi eleştiriyor mesela canım 

önce (6 puan) tarafından

Kesin benim eski kocanın aynısı büyük 🤭🙈😁😁

+1 oy
önce (6 puan) tarafından

O bana karışmaz ben ona karışırım 😁😁 dışarda esofman giydirmem bariz ön takımları belli oluyor 

Günlük diş fırçalama olacak

İş elbiseleri ile koltuklara oturmak yasak pijamalar giyilecek 

Yemekten sonra sofra beraber toplanilacak 😁😁

+1 oy
önce (3,787 puan) tarafından

Hamilelikden dolayı paket gıdalar, hazır gıdalar yememe musade etmez.

Normalde giyimime. Yani belirli bir kırmızı çizgisi var. Bende alışdım. Ama sürekli hatırlatıyor😄

önce (6 puan) tarafından

Paket gıdalar çok zararlı canım mantıklı olanı söylemiş sağlık hayatta en değerli şeydir 

+1 oy
önce (4,290 puan) tarafından

Ay cocuk kirlendi ay cocuk eline bunu aldı şunu aldi. Koşup elinden alır kirli kirli diye deliriyorum o huyuna bırak mikropta lazım çocuğa diye 😄🥲

+1 oy
önce (3,470 puan) tarafından

Düşünüyorum da hiç birseye birsey istesem ye der uyusam uyu der iş yapmazsm yapma der yemek yok bosver der 😂😂😂 

+1 oy
önce (6,842 puan) tarafından

Allah razı olsun hiçbir şeye karışmaz yani düşünüyorum gerçekten karıştığı hiç bişey yok 😂

+1 oy
önce (861 puan) tarafından

Herseye karışıyor bu günlerde delirtiyor beni

+1 oy
önce (723 puan) tarafından

Ay benim kocam hiç bişeye karışmaz ya hiç farketmemiştim ama şimdi burda yazılanları okuyunca anladım hiç bişeye karışmıyor kocam 😁😁

+1 oy
önce (14,927 puan) tarafından

İlk evlendiğimizde kıyafetime karışırdı şimdi karışmıyor ama artık. Düşündüm de karıştığı bişi yok 😄

+1 oy
önce (1,489 puan) tarafından

Benimki herbokolog olduğu için herşeyi karışmaya çalışır ama ben hiçbirini takmam bildiğimi yaparım bakıyo dinlediğim yok hala karışıyo ama en çok tesettürlüyüm kıyafetime karışıyordu çok fazla bi gün bi patladım bidaha karışırsan örtüyüde açar atarım yeter artık diye korkusundan artık karışmıyor biliyo yaparım çünkü pis bi inadım var şimdilerde de bununla bu uyumlu olmamış sanki diyor o çene açılacak ya ahahahahahhaha bende senin eşin gibiyim sürekli onun içiregi temiz değil o zararlı onun içinde şöyle bi madde var alma onu diye sürekli uyarırım bende çok dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye 

+1 oy
önce (1,402 puan) tarafından

Ayyy herşeye karısır kocacugum 🤣🤣🤣🤣🤣

+1 oy
önce (18,545 puan) tarafından

Karışmaz bir şeye. Yememe icmeme de karışmaz hatta her ay eve 3 kilo çekirdek alır beraber akşam çayın yanında citleriz. Abur cubur öyle çok almam ama bime girsem illa ki almadan da çıkmam 😁

+1 oy
önce (1,480 puan) tarafından

Keşke benim eşim de bunlara taksa. Ben de ona kızarım bu sebeplerden dolayı. Kendi yetmiyor gibi kızıma da yediriyor 

+1 oy
önce (1,691 puan) tarafından

Neye karışmaz desen

+1 oy
önce (25,850 puan) tarafından

Benimkide çoğu şeye karışırda ben takmam onu 😂

+1 oy
önce (5,146 puan) tarafından

Temizlige ve cocuga cok karisir yani herseye 🤭

+1 oy
önce (1,058 puan) tarafından

Giyimime karisir.Oda karismayacagi gibi giyiyorum.Onun disinda cok karismaz zaten sabah gidiyor aksam geliyor

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 2,131 göst.
16 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 663 göst.
20 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Syma (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 684 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi.19.22 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 378 göst.