0 oy
151 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba,

17 yaşında YKS sınavına hazırlanan bir kız akrabam var. Yaşça kendisinden büyük, en fazla 30 yaşında olan uzak bir akrabamıza karşı aşk hisleri oluşmuş. Bu durum beni endişelendiriyor çünkü hem yaş farkı hem de sınava hazırlanma sürecinde böyle bir duygu yoğunluğu sağlıklı mı emin değilim. Sizce bu durumla nasıl başa çıkmalı, ona nasıl yardımcı olmalıyız?

7 Cevaplar

+2 oy
önce (23,833 puan) tarafından

Karşılıksız bir aşk ise en fazla sene kaybı olur karşılıklı ise bütün hayatı kayar o kadar yaş farkı hiç sağlıklı değil 

Koskocaman adam küçücük kıza bakıyorsa da adam değil 

-Reklam-
0 oy
önce (304 puan) tarafından

Simdiki kizlar da olgun erkeklerden hoslaniyor .sen bisey yapamassin kafasina girmis bi kere 

önce (2 puan) tarafından

Olgun erkek diyoruz ama onun dengi en fazla 20

17-30yaş farkı ne kadar doğru? Kendiyle akran biri olsaydı takılmazdım zaten 

0 oy
önce (1,499 puan) tarafından

Daha kanı kaynıyor gencecik sınavını çalışmasını ileriki zamanlarda pişman olacağını söyle hatta bu yazdığımız yorumları ona okutabilirsen okusun da oturup sınavına adam akıllı çalışsın 

önce (2 puan) tarafından

Aklı bir karış havada hatta çoğu zaman onu görüyor diye durumu dahada önemsiyor

0 oy
önce (1,022 puan) tarafından

Şu sorulari sormak için başka platformlarda var. Kaldı ki 10 dk önce hesap açmışsıniz saçma sapan sorular soruyorsunuz. Allah bilir.adam evlidir de 

önce (2 puan) tarafından

Platform önerisi yaparmısınız? Adam evli değil bekar belki sevgilisi vardır orasını bilmiyorum. 

0 oy
önce (2,200 puan) tarafından

Burayı nasıl buluyorsunuz yeni üye olmusunuzda

0 oy
önce (1,928 puan) tarafından

Ben yaptım o hatayı, adam bana yüz vermedi sonradan aklım başıma geldi. Zamanla anlayacaktır hatasını 

0 oy
önce (4,460 puan) tarafından

Karşısında ki adam karşılık veriyor mu? Eğer platonikse çok normal . Biz de yaşadık o yaşlarda.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
27 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biranne19 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 366 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,728 soru

24,115,182 cevap

333,193 kullanıcı

...