Kızlar ben aile apartmanında oturuyodum şimdi eşim istedi diye zorla birlik oturuyoruz görümce kocası çocukları bi altkatta oturuyolar canı her istediğinde çocuklarıyla çıkıp eşimin vardiyasina aldirmadan eşimi uyandiriyolar neyse
Bugün yemek yaptim çok yapsam çöp oluyo mecbur çöp olmasın diye az yaptım kendimize yetecek kadar
Gorumcemin çocuğu 11 yaşında o da geldi gelmesin demiyorum tabiki eşim gel sende ye dedi bende başka yemek kalmadı ama benim tabağımı alsın yesin ben yine yaparım dedim sonra gorumcemin oğlu tokum dedi
Bende ısrar ettim ye diye yok tokum dedi yine
Tamam dedim bende
Sonra esimden ve benden para istedi yine kızımla ikisi yaklaşık her gün eşim harçlık veriyo
Bizde para yok dedim zaten para lazım dedim bana dedi ki dayım babamdan çok para aliyo dedi bende kızıma dedim ki sende enistenden para iste o zaman dedim
O paralarla biz çeyrek altın alıyoruz dedi
Bizdede para yok dedim
Az önce yine geldi para istiyo marketten abur cubur alcam dedi para ver alalım dedim bende eşimin yeğenine
Dayısı ama yaklaşık her gün para aliyo bende onun yanında eşime dedim ki bundan sonra para biriktircez kimseye para vermiyceksin dedim duysun diye bi baktim öyle yüzüme bakiyo sinir oldum siz olsanız napardınız kızlar