+1 oy
564 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (1,948 puan) tarafından

Saat 1 den sonra başlıyor Haydar dümen mesaisi😱😱 

Tamam bazılarını anlıyorum ama bazıları yuh ya kardeşim mahrem diye bi yer var az durun yaa

Saçma sapan sorular sormayın yeter

6 Cevaplar

+1 oy
önce (1,291 puan) tarafından

Hayır bende anlamıyorum tüm detayı nasıl veriyolar en ince ayrıntısına kadar kaldı ki Google var veya daha önce sorulmuş sorular var ben şahsım adına konuşuyorum asla soramam öyle bir soru elbet sorulur ama tüm detay fazla geliyo bana 

önce (1,948 puan) tarafından
+1

Aynen öyle ya eşimle söyle bı sıkıntım var de tabiki sor burda kadınlar bilgisi varsa yazar ama yok bosalamiyor yok böyle yapamıyor ayıp kaçıyor bide bukadar mahrem anlatılması gunah

+1

Ben öyle postlara cvp vermem zaten de okuyorum garip geliyor bana da 

Ben başlıktan yola çıkarak yazdım aslında postları görmedim ama gerçekten burada dk olsa ne fayda sana sadece akıl verebilir burdakiler 

Tabiki öyle ne diyelim 🙃

-Reklam-
0 oy
önce (2,138 puan) tarafından

Bence soranların yüzde 90 o erkek basa açıklaması yok bacım biz kadınların aklına gelmez bence yorgunluktan geberiyoz akşama kadar bide bunu mu düşüncez 😂🤣

+1

Hah yaşa bak bana anca yatırdım devirdim şimdide bı çay icicemki kendime geleyim ☺️

Bende eşimin aramasını bekliyorum o arayana kadar bi kahve içicem eşimle konuşup yatıcam sırtım belim ağrısı bugun yoğun gecti

Afiyet olsun enişteeeeeee çabuk ara hatun yorgulduuu☺️

Valla yoruldum bacım kızı dil terapistine götürdüm ordan carsıya gittim oğlana okul alısverişi yaptım eve geldim evde biraz temizlik yaptım oğlana ödev yaptırdım cocuklarla oyun oyna camasır katla derken bu saat oldu yarım saate aradı aradı aramazsa yatcam valla 😅

Pahalimiydi okul alışverişi benim oğlana da lazım Allah hayırlı bı kapı açar inşallah ya

Valla 1350 gitti 2 cift ayakkabı 2 pantolona benzeyen esofmandan aldım 3 cü sınıf oldugumuz için forma alma zorunluluğumuz yok üstüde düz beyaz lacost zaten evde vardı tişoet almadım o yuzden yarında defterlerini alcam bimden

Valla forma geçen sene aldım bu sene epilepsi ilacı kullaniyo galiba o kilo yaptı olmuyor tam takir almam lazım teşekkür ederim bakicam bende

AA gecmiş olsun bendede epilepsi var hangi ilacı kullanıyor enim kullandığım bana senelerdir kilo aldırmıyor bi tek hamilelik dönemlerimde kilo aldım ben 

Dk kepra verdi yarım kullaniyo şuan ama eeg si cikti randovu alamıyorum gitmem gerekiyor ilaç sadece bı kaç ay dedi değiştirirmi bilmiyorum sizede geçmiş olsun Allah vermesin çok zor 

Bende senelerdir keppraa kullanıyorum eğer yan etki yapmadıysa değiştirmez çünkü en iyisi kepra 15  yasından beri epilepsi hastasıyım bir cok ilac kullandım epix ve kepra bana daha iyi geldi ama epix muadil keppra orjinal

Kepra ağır bı ilaç ama çocuklara özellikle benimki 11 yaşında iki aydır Allah'ın belası randovu yok dk bakmıyor tek dk var bakamam randevu al gel diyo bilmiyorum her dk deniyorum yok 

Kız bana hiç ahır gelmedi kac tane ilac değiştirdim uykudan uyanamıyodum uyutuyodu sürekli ilaclar derslerim etkilenmişti artık lisede 2 sene üst üste kaldım sonrasında akşam lisesinde bitirdim liseyi epixe gecince cok rahatladım hangi şehirdesiniz doktorda cok önemli ben ilkten lanet olası bi doktora denk geldim ozmanlar cocuk oldugum için kapanmamıstım ama annem kapalı diye doktor bakmak istemedi hacıya hocaya götürün üfletin düzelir demişti Allah'ın belası kavga etmiştim  o doktora hakkımı helal etmicem hiç bizaman sonrasında baska bi doktora gittim o kadar iyi bi doktordu ki herseyi detayıyla anlattı bizi rahatlattı baska sehire taşınınca bana doktor önerdi senelerdir de şimdi ki doktorumdayım cok memnunum

Sakarya'da yüz canım saf bı kadın var hemen bakar geçer ben İstanbul'a gidersem inşallah orda bildiğim iyi dk var götürecem 

İstanbul pendik eğitim araştırma hastanesi eski adıyla Marmara eğitim araştırma hastanesi Olcay hoca var cocuk nörolojide ben oglumu götürdüm bas ağrıları için cok ilgiliydiler cok cabukta teşhisi kondu cocukluk cagı migreni cıktı bi ilac verdi cok iyi geldi migren atakları tutugunda veriyorum 

önce (345 puan) tarafından

Gündüz tam 13.00 de randevularin yeni günü oluyor kesin bulursun birde uygulamaya girip hazır beklersen randevu alırsın 14 gün sonraya.

Allah razı olsun bakicam inş 

Pendik'te banada sabah 10 da demişlerdi hep sabah 10 da aldım 

Buldun mu randevu 

Eskiden bende 10 diye biliyordum smdi 182 13.00 gün dönümü kabul ediliyor o zaman bakmak gerekiyor dedi ve çok şükür perinatalojiye ilk denemede randevu buldum 14 gün sonra ya ama aldım sonucda seviniyorum 😄😃😃

Allah Allah kızım için gastrodb randevu almam gerekiyo sekreteri aradım direk 10 acılıyo randevular dedi  bugun yarın saat 1 de deniyim bide gerci yolda olucam 

Yok valla ama pazartesi hastaneyi arayıp yeşil alan actiricam ozaman randevu kolay aliniyormus bilmiyordum

Ya iki aydır bu Allah bilir bi ben alamadım ama biri dedi has ara yeşil alan oluştur ozaman randovu öncelik oluyomus

AA ben yeşil alana eklisim sandım oyle arayınca eklemiyolar cocuk sağlığı ve hastalıklarına götürmen gerekiyo canım

Bana yakın olan hastanede çocuk dk goturucem onlar acicakmis öyle dedi 

Pazartesi ilk isim en azından okul açılmadan eeg sini göstermek istiyorum 

Zaten öğretmene bilgi veriyorum bişey olursa hemen arayın diye 🥺 bilmiyorum yani eşim de hasta ama evlat bambaşka gece kaç kere yokluyorum Allah bilir 

Cok zor benim ailemde cok tedirginlerdi hala oyleler annem gece yatmadan 40 kere arar ilacını sakın unutma Allah korusun nöbet gecirsen cocuklar ne olacak teksin bide diyo eşim yurt dısında 6 7 ay yok annemde ananeme bakıyo memlekette şüan gelemeyiz bişey olsa dikkat et diyo sürekli

Zor tabi allah korusun ben babamda gördüm ilk o yüzden anladım nöbet geçirdiğini ama eşim kıyameti kopardı ölüyo sandı çocuğu bıraktım onu sakinleştirmeye başladım neyse Allah başa vermesin kimse yaşasın istemem

Benim halam surekli bayılırdı ama epilepsi değildi psikolojikti onun ki genetik olabiliyormuş epilepsi

Canım bizde genetik yok babam beyin tümörü ameliyatlarından sonra nöbetleri başladı epilepsi değildi yani.ama psikolojik olabilir çünkü köyde büyük kavga çıktı bizim evimizi taradilar çocuklar çok korktu hala korkar tabi insan dk anlatamadığı için olabilir 🥺

Zaten epilepsiyi tetikleyen en büyük etken korku ve stres canım ama genetik tarafıda var 

Bilmiyorum asla yaşamak istemediğim şeyler oldu inşallah Allah kimsenin yanına bırakmaz 

Evlatlarımızı korusun kollasin Rabbim 

Uygulamayı indir istersen ordan girersin hemen ins bulursun

0 oy
önce (380 puan) tarafından

Az önce bende bir soru sordum cınsellıkle ve yazınızı ustume alındım. Saat 1 den sonra konusulma yasağı mı var cınsellık ıcın. Belkı bu saatte musaıt olduk belkı aklımıza takıldı fıkır almak ıstedık. Neyı batıyor bu kadar anlamış değilim gerçekten. 

Sen postuna işinlan canım hadi ozaman batanı gelde çıkar 🤔

önce (380 puan) tarafından

Batanı sız cıkarıyormussunuz gıbı geldı bana. Zira bu saate bır soru ıcın üşenmeyip post acmıssınız. 

Kız ben seni bilmem postunu görmedim her gece her gece de yeter ama saat bir oldumu Haydar dümen canlanmiyor 

önce (3,657 puan) tarafından

Fazla detay vermemelisiniz fazlasıı ayıp kaçar ne kadar kadında olsak ciddi birşeysw doktora git ziraa burası doktor bölümü değil..

Ne ayıbı kız dur ben batanı cikariyormusum hay Allahım yaa de get çay icicem sen postuna bak belki bilgisi olan vardır 

0 oy
önce (3,657 puan) tarafından

Neyi kaçırdım acaba 🙄

Ya kaç gündür gece bı başlıyor bitmek bilmiyor bide yazıyı ne batıyor diye az ayıp yahu

Son 1 haftadır geceleri sacma sapan detaylı mide bulandırıcı postlar acıyolar bazılarına denk geldim midem kalktı bu gecede başladılar yine 🤣

+1

Bak insan sorabilir ama okadar detay ayıp bide burdakiler ne yapabilir bı yemek degilmi tarif veresin anlamıyorum yani benim eşim farklı seninki farklı anlamıyorum 

Haklısın bacım hepimiz aynı fikirdeyiz zaten detay verilmesi yanlıs usturuplu sorulsa kimse linçlemez zaten

Aynen öyle 

0 oy
önce (2,992 puan) tarafından

Ayyy hiç şaşmıyor her gece her gece hemde bide detaya iniyorlar 🤮

De get ya zaten börtü böcek çok korkuyorum insanlık yaramiyo 😅

önce (2,992 puan) tarafından
+1

Tamam tamam 🤪

image