Saat 1 den sonra başlıyor Haydar dümen mesaisi😱😱
Tamam bazılarını anlıyorum ama bazıları yuh ya kardeşim mahrem diye bi yer var az durun yaa
Saçma sapan sorular sormayın yeter
Hayır bende anlamıyorum tüm detayı nasıl veriyolar en ince ayrıntısına kadar kaldı ki Google var veya daha önce sorulmuş sorular var ben şahsım adına konuşuyorum asla soramam öyle bir soru elbet sorulur ama tüm detay fazla geliyo bana
Aynen öyle ya eşimle söyle bı sıkıntım var de tabiki sor burda kadınlar bilgisi varsa yazar ama yok bosalamiyor yok böyle yapamıyor ayıp kaçıyor bide bukadar mahrem anlatılması gunah
Ben öyle postlara cvp vermem zaten de okuyorum garip geliyor bana da
Ben başlıktan yola çıkarak yazdım aslında postları görmedim ama gerçekten burada dk olsa ne fayda sana sadece akıl verebilir burdakiler
Tabiki öyle ne diyelim 🙃
Bence soranların yüzde 90 o erkek basa açıklaması yok bacım biz kadınların aklına gelmez bence yorgunluktan geberiyoz akşama kadar bide bunu mu düşüncez 😂🤣
Benim halam surekli bayılırdı ama epilepsi değildi psikolojikti onun ki genetik olabiliyormuş epilepsi
Canım bizde genetik yok babam beyin tümörü ameliyatlarından sonra nöbetleri başladı epilepsi değildi yani.ama psikolojik olabilir çünkü köyde büyük kavga çıktı bizim evimizi taradilar çocuklar çok korktu hala korkar tabi insan dk anlatamadığı için olabilir 🥺
Zaten epilepsiyi tetikleyen en büyük etken korku ve stres canım ama genetik tarafıda var
Bilmiyorum asla yaşamak istemediğim şeyler oldu inşallah Allah kimsenin yanına bırakmaz
Evlatlarımızı korusun kollasin Rabbim
Uygulamayı indir istersen ordan girersin hemen ins bulursun
Az önce bende bir soru sordum cınsellıkle ve yazınızı ustume alındım. Saat 1 den sonra konusulma yasağı mı var cınsellık ıcın. Belkı bu saatte musaıt olduk belkı aklımıza takıldı fıkır almak ıstedık. Neyı batıyor bu kadar anlamış değilim gerçekten.
Sen postuna işinlan canım hadi ozaman batanı gelde çıkar 🤔
Batanı sız cıkarıyormussunuz gıbı geldı bana. Zira bu saate bır soru ıcın üşenmeyip post acmıssınız.
Kız ben seni bilmem postunu görmedim her gece her gece de yeter ama saat bir oldumu Haydar dümen canlanmiyor
Fazla detay vermemelisiniz fazlasıı ayıp kaçar ne kadar kadında olsak ciddi birşeysw doktora git ziraa burası doktor bölümü değil..
Ne ayıbı kız dur ben batanı cikariyormusum hay Allahım yaa de get çay icicem sen postuna bak belki bilgisi olan vardır
Neyi kaçırdım acaba 🙄
Ya kaç gündür gece bı başlıyor bitmek bilmiyor bide yazıyı ne batıyor diye az ayıp yahu
Son 1 haftadır geceleri sacma sapan detaylı mide bulandırıcı postlar acıyolar bazılarına denk geldim midem kalktı bu gecede başladılar yine 🤣
Bak insan sorabilir ama okadar detay ayıp bide burdakiler ne yapabilir bı yemek degilmi tarif veresin anlamıyorum yani benim eşim farklı seninki farklı anlamıyorum
Haklısın bacım hepimiz aynı fikirdeyiz zaten detay verilmesi yanlıs usturuplu sorulsa kimse linçlemez zaten
Aynen öyle
Ayyy hiç şaşmıyor her gece her gece hemde bide detaya iniyorlar 🤮
De get ya zaten börtü böcek çok korkuyorum insanlık yaramiyo 😅
Tamam tamam 🤪
Yaa Allah rahatlık versin
Ben içerum
Teşekkürler bacım 🌻 sanada afiyet olsun hayırlı geceler 😴😍
Olur mu klasik gece sohbetleri
😅ben yatar canım benim bebe sıkıntı uyku konusunda bu aralar hadi iyi geceler
Allah rahatlık versin 😴
1,471,808 soru
24,103,498 cevap