+2 oy
724 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,188 puan) tarafından

İkinci doğumdan sonra cinsel ilişki bana ızdırap gibi geliyor hiç bir sekilde istek ve arzum yok asla ama asla isteğim yok sanki tacize uğramış gibiyim 🤦‍♀️zorla yapıyor eşim bu durum bir bende mi var? Ne yapmam lazım eşim de eskisi gibi değilsin isteğin yok bir durum mu var diyor beni istemiyor beğenmiyor gibisin diyor. Bildiğiniz cinsel ilişkiden nefret ediyorum midem bulanıyor vıcık vıcık öpmelerden sonrasi cinsel ilişkiden. Nereye gitmem gerek psikoloğa mı? Böyle devam ederse sonumuz eşimle pek iyi değil gibi bildiğiniz cinsellik söz konusu oldugu an etim kemiğimden çekiliyor 🫩

Dalga geçen kınayan kim olursa olsun Allah basina bin beterini versin şimdiden buradan diyeyim. Kınayan ve dalga geçenleri es geçiyorum umurumda bile değiller. 

Halden anlayan ve bu durumu yaşayan kişilerin yorumları değerlidir benim için. 

25 Cevaplar

+6 oy
önce (1,272 puan) tarafından

Gayet normal psikoloğa gitmen lazım evet ama beddua gece gece olmadı

önce (1,188 puan) tarafından
+2

Yok yok oldu burada çok kınayıp dalga geçenler var.

Her bir cümleden nem alan.

Teşekkürler 🩷

önce (1,272 puan) tarafından
+3

Olsun sen yine kendine yakışanı yap beddua iyi bir şey değil arkadaşım rica ederim ne demek ♥

-Reklam-
+3 oy
önce (1,629 puan) tarafından

Burada kimse boyle bir durumla dalga gecmez merak etmeyin guvendesiniz.Hormonlarinizda dusus olmus olabilir once bir kadin dogum uzmanina gidin derdinizi anlatin gerisini ona birakin o zaten hormon testi vs yapacaktir.Birde soyle bir durum var ki herkes cinsellikten zevk alamaz bazen iş gibi gelir insana yaş ilerledikce evlilik ilerledilce kadinlarin istegi azalabilir.Erkekler ile kiyaslama hic esinle onlar 100 yasina da gelse hormonlari tavandir biz kadinlar oyle degiliz.Fiziksel hormonsal vs bir sorun yoksa psikolog deneyebilirsiniz ama dedigim gibi ic gudusel uyarilmiyorsaniz bu sizin ne sucunuz ne de hastaliginiz kimi insan cinselligi aramaz.

+3 oy
önce (887 puan) tarafından

Eşine aynen bu şekilde anlat onu önce rahatlat destek alacağını soyle.Ve destek al canim. Burada kiler yüzünden beddua etme bence ciddiye almayın bukadar.

+3 oy
önce (2,236 puan) tarafından

Neredeyse çoğu kadının başına gelen bı durum bu. 

Bende ilk dogumumda cinsellikten soğumuştum ve normale donmek zaman almıştı. Belki şuan ben eşimden daha istekliyimdir.

Keşke beddua etmeseydin...

+2 oy
önce (73 puan) tarafından

Bence düşündüğün herşeyi kocana anlat. Belki anlayışla karşılar. Ve böyle şeyleri yapmayı sevenler var sevmeyenler de. 

+1

Kendisine anlattım beni beğenmiyor ve istemiyorsun artık diyor.🤦‍♀️ psikologa gidelim illa ki bir çözümü vardır dedim kendisine üzüldü biraz duyunca

Eğer yine birlikte olursanız ölçülerinizi dahada azaltın. Belki duruma çare olabilir. 

Deneyeceğim teşekkür ederim 🩷

+2 oy

Zorla yapıyorsa istersen psikoloğa git. Ama önce kocanla bir konuş. Tabi konuşmadan önce onu rahatlatmalısın. Böylece hızlı bir şekilde çare bulunur. 

Söyledim dediğiniz sekilde yaptım hatta üzüldü biraz onu artik sevmediğimi düşünüyor

+2 oy

Konuyla ilgili olmasada son zamanlarda rüyamda 11 yaşına dönmüşüm. Ve her seferinde başka biri beni taciz ediyor. Bunun anlamı ne? 

+1

Bildiğim kadarıyla şeytani bir rüya oluyor 

Ve bazılarında ben kendim istiyorum. Ama uyandığımda utanç duygusu hissediyorum. Yani gerçekte istemiyorum ama rüyamda bazen kendim istiyorum. 

+2 oy
önce (2,129 puan) tarafından

2. Doğumda bende de olmustu hem erken hemde zor olmustu zorunlu sezeryan olmustum adam bide  yurtdısında olmasına rağmen nefret etmiştim sesini duymaya tahammülüm yoktu izine geldiğinde de cok sıkıntılı gecmişti destek aldım ama ilac kullanmadım lohusalıkta olabiliyo demişti doktor zamanla düzeldi 

+2 oy
önce (414 puan) tarafından

Küçük çocuk kaç yaşında canım ?

Hayır fark etmiyor ama yardım başladığı zaman 1 ayda 4 günden fazla devamsızlık yapılmaması gerekiyor . Yapılırsa yardım kesiliyor 

önce (1,928 puan) tarafından

Tamamdır Allah razı olsun iyi geceler 

Hayırlı geceler Allah'a emanet ol 

2.5 aylık canım bebeğim 

Kız gözünü seveyim daha yeni doğum yapmışsın hormonların almış başını gidiyor, ne bekliyorsun ki? 2 yaşına kadar çooook normal bir durum 

+2 oy
önce (1,928 puan) tarafından

Normal tabiki dogumdan sonra böyle olmasi ama düzelmezse bı dk gitmende fayda var

+2 oy
önce (6,826 puan) tarafından

Bebeğin küçük ve yorgunluktan olabilir mi. Sonuçta yeni doğum yapmışsin iki çocukla birşeylere yetişmek gerçekten çok Zor. Ona adapte olamadın kendine ayıracak vakti bulamadığın için cinsellik senin için arka planda kalmış olabilir mi. Kendimi baz alarak söylüyorum. Bende öyleyim çünkü yorgunluk falan olunca aklıma gelmesini bile istemiyorum 

+2 oy
önce (11,989 puan) tarafından

Ay tovbe estağfurullah okuyordum herkesin başına gelebilir vs diye düşünurken bir anda bedduayı görünce dona kaldım. 

Bence beddua; kalbinde kötülük, kin besleyenlerin yaptığı bir şey. Bana öyle geliyor yani. O yüzden hep derim ki Allah herkesin kalbine göre versin. 

Altı üstü basit bir sosyal medya platformu, burdakileri böyle önemseyip beddualar ediyorsan gerçek hayatta nasılsın merak ettim doğrusu.

+1 oy
önce (2,628 puan) tarafından

Ayy yeminle şuan bende öyleyim hatta eşim niye böyle yapiyon başka birşey mi var demişti 

+1 oy
önce (713 puan) tarafından

Bence önce bir kadın doğuma git hormonlarını kontrol ettir normalse psikologa git 

+1 oy
önce (1,151 puan) tarafından

Bende ikinci sezeryandan sonra aylarca toparlanamadım. Aynı duyguları yaşadım   . Birde bebeğim gece çok uyaniyirdu ona da stres yapıyordum, odaklanamıyordum.  Zamanla duzeldim . Şimdi 1.5 yaşında bebeğim eski halime döndüm. 

+1 oy
önce (503 puan) tarafından

Zamanla düzeliyor canm eşine hormonlardan ötürü olduğunu dile getir mutlaka . Psikolog tedavisi alabilirsin ama düzeliyor yaa bebeğini öp kokla hormonlara çok etki ediyor 

+1 oy
önce (1,431 puan) tarafından

Bunun dalga geçilecek ne gibi bi durumu varki dalga geçsinler psikologa gitmen iyi olur yada istek artırıcı takviyelerde olabilir 

+1 oy
önce (1,261 puan) tarafından

Daha yeni doğum yapmışsın çok normal yani zamanla düzelir 

+1 oy
önce (43 puan) tarafından

Bende aynı durunmdan muzdaribim disil enerjimi yukseltecek seyler yapmaya calisiyorum kendime bakmaya vs *** iliskiye girmeye calisiyorum istemesem dahi ama tam bir halletmis deilim sorunu 

+1 oy
önce (302 puan) tarafından

Aynı durum bende de var ama bu karşılıklı eşimde de var sanırım öyle hissediyorum 2ci normal doğum sonrası genişleme oldu baya hissediliyor bende farkındayım ve ikimizi de etkiledi bu durum ben bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum eşimde pek istemiyo gibi bende yani 1ayi eciyo ilişki yaşıyoruz onda da ben istiyorum ama eşim için korkuyorum gözü dışarı kayar biey olur diye benimde psikolojim bozuldu bu durumdan kaynaklı ama kendimde de sunu farkettim ilişki sonrası migdem çok bulanıyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 568 göst.
0 oy
3 cevap 401 göst.
+1 oy
16 cevap 1,814 göst.

Kategoriler

1,471,397 soru

24,098,380 cevap

332,229 kullanıcı

...