+1 oy
450 göst.
önce Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

Merhaba kızlar size birsey danışmak istiyorum 

Teyzem eşinden dayak yiyor ama öyle böyle değil 3 kere kafasına silah dayamış 1 kere bıçak ve her gece dönüyormuş teyzem 67 yaşında 3 katlı evleri var birinde teyzem diğer ikisinde teyzemin oğulları oluyor bugun yine dövmüş diğer teyzemler Şahit olmuşlar kizi gelmiş topla eşyalarını yeter gidiyoruz diye kızınida dövmüş teyzeme şikayetçi ol diyoruz rezil oluruz diyor izin vermiyor cocuklarin şikayetçi olmasına ama bugün yarın kesin teyzemi öldürecek en sonunda biz şikayetçi olsak illa teyzemin mi şikayetçi olması gerekiyor bilgisi olan yazabilirmj

11 Cevaplar

+6 oy
önce (4,367 puan) tarafından

Oğulları ne yapıyor. Adamı yaka paça atsınlar dışarı. Bir de ne rezili yahu. Toplanın bütün erkekler kuzenler yürüyün adamın üstüne bir de dayak yesin yerinden kalkamaz hale gelsin tamamdır bu iş. İki tane kazık kadar oğul ne işe yarıyor . Kitlesi  kapıyı almasınlar adamı içeri gebersin moruk. Kızı niye dayak yiyor yaşlı başlı adam geçirmemiş mi ağıza iki tane. Baba filan demesin kimse de . Herkes oturusun dayak yesin  annesinin dayağını izlesin o zaman 

önce (23 puan) tarafından

Nasıl memnun olsun dayak yemekten ama geri kafalı işte aman rezil olmayım aman çocuklarımın huzurunu bozmasın biz şikayetçi olsak bir faydası olmazmj

önce (4,367 puan) tarafından

Bir deneyin gene de . Ama teyzen ben şikayetçi değilim derse bu sefer adam da teyzene daha çok kinlenip daha kötü bir şey yapabilir. Çocuklarıyla konuşup birlikte bir şey yapmanız lazım. Adamdan şikayetçi olup uzaklaştırma aldırsın çocukları bir de annelerinin güvenliğini sağlasınlar. Kadın öyle söylüyor diye bir şey yapmadan beklemesinler. Yok mu avukat bir tanıdık. Yada teyzenin dayak yemiş halini fotoğraflayıp sosyal medyadan ve haber kanallarından yardım isteyin. 

önce (6,284 puan) tarafından
+1

Rezil olmayalım çocukların huzuru bozulmasın derken kocası öldürse çocuklarının huzuru bozulmayacak mi daha çok

önce (278 puan) tarafından

En haklı yorum kelimesi kelimesine katılıyorum

Öyle bisey olursa nasıl bakacaklar babalarına benim annemi öldürdükten sonra napayim ben onu inşallah ölür de teyzem biraz nefes alır yoksa kadını en sonunda öldürecek 

-Reklam-
+1 oy
önce (808 puan) tarafından

Sizin şikayetiniz olmaz teyzene şikayetçimisin diye sorarlar ben şikayetçi değilim derse bir şey yapmazlar

Etmiyor işte geri kafalı rezil oluruz diyor elamem ne der diyor canından olacak bir insan neden kendi canını düşünmez 67 yaşına gelmiş hala dayak hergun hergun bu nedir ya

önce (808 puan) tarafından

Yemeklerine sabah akşam 5 er damla yasemin yağı damlatsın iyimserlik sakinlik veriyor huysuzluğu gider

+1 oy
önce (503 puan) tarafından

Canım teyzenin şikayette bulunması şart 

Bulunduktan sonra işleme alırlar 

Elleri kırılsın o pisliğin 

Teyzeni ikna etmeye çalışın korkuyor 

Hastaneye gidip darp raporu aldırın polis eşlik eder size 

Kadın sığınma evine gitsin 

Adres telefon kimlik gizlilik kararı aldırın 

Uzaklaştırma verdirin 

Olmaz böyle 

Gece gece sinirlerim zıpladı ya 

Çok üzüldüm 

İşte o da olmuyor cocuklara bela olur diyor kuzenimi aradi teyzem napiyosun şikayetçi olucakmisin diye ne şikayeti diyor kimi şikayet edicem diyor teyzemde babanı kimi olacak diyor yok canım daha neler diyor bisey olmaz diyor diğeri şikayetçi ol anne bizde kalırsın diyor teyzem de olmuyor kimsenin düzenini bozmayın aman Baban başınıza bela olur vs vs kadın gelmiş 67 yaşına hala dayak hala dayak en sonunda öldürecek teyzemi allahim belasi

+1 oy
önce (6,824 puan) tarafından

67 yaşında ya. Bu yaşta insan çocuklarının çocuklarını sever. Gider gezer  keyfine bakar. Dayak nedir Allah aşkına ya..

Sanki şuan rezil olmuyor mu teyzen. Ogullarida ayrı bir genişlik. Sanki hiç mi haberleri yok eşleri hiç mi bişey demiyor. 

Çok üzüldüm o yaşta ya.

Teyzem şikayetçi olmadıği sürece devlet hiç bişey yapmaz 

İşte o da olmuyor cocuklara bela olur diyor kuzenimi aradi teyzem napiyosun şikayetçi olucakmisin diye ne şikayeti diyor kimi şikayet edicem diyor teyzemde babanı kimi olacak diyor yok canım daha neler diyor bisey olmaz diyor diğeri şikayetçi ol anne bizde kalırsın diyor teyzem de olmuyor kimsenin düzenini bozmayın aman Baban başınıza bela olur vs vs kadın gelmiş 67 yaşına hala dayak hala dayak en sonunda öldürecek teyzemi allahim belasi

önce (6,824 puan) tarafından

Çok üzüldüm vala Allah muhafaza hani bnm babamoyke bişey yapsa biz koca Koca insanlarız babamı  eve almam ki o kuvvetteyim ayırabilecek alır duvara yapıştırırim babamı. .

Sizinkiler  alan razı satan razı o mesele olmuş . Allah o adama hideyaet eylesin  zulümdür bu resmen 

0 oy
önce (25,035 puan) tarafından

Oğulları kaç yaşında neden sahip çıkmıyolar dur demiyolar babalarına 

Birisi 30 diğeri 37 biri bisey olmaz derdinde annesi dayak yemiş hiç umurunda değil aynı babası diğeri anne şikayetçi ol yanındayız şikayetçi olmazsan biz bisey yapamayız diyor gel bize bisey yapamaz bizde diyor ama eniştem ortalığı ayağa kaldırıyor kadın yine evine iniyor

0 oy
önce (31 puan) tarafından

Zaten böyle rezil olurlar. Teyzenin yanında ben olsaydım o adamı şuana kadar gebertmiştim.

0 oy
önce (1,573 puan) tarafından

Çarşamba akşamı saat 11 de gece kauinpederim içmiş gelmiş aynı senelerdir kaynanama çektiriyordu yıllardır 

Gece geliyor kapıyı açar açmaz küfür edip silahına koşuyor bekle dur diyor o ara kaynanam bana kaçıyor ve gelip kapıyı tekmeliyor bunu yapan adam 60 yaşında ve sonra gidip merdivende 2 el tüfek atıyor havaya ardından 1 el daha atıyor o arada yine gelip kapıya vuruyor aç diye aradım polisi gittik polis bizi çıkardı 

Bütün gece karakolda üstüne onu savcılığa çıkardılar 

Şikayetçi olacaktım kaynim bosver çıkalım.burdan söz birdaha o eve donmicez dedi 2 gündür gorumcemdeyiz ev tutup cikicaz 

Kaynanami daha göndermiyorum 

Çok yalvardım şikayetçi ol diye olmadı ama daha bu işin dönüşü yok çünkü tüfekleri aldılar sanırım 1ini vermediler 

Teyzeniz korkuyor ve çünkü yaşta gitmiş ama bu saatten sonra böyle bir korku yeter artık 

Şikayet olmadan hicbirsey yapamıyoruz dedi polis 

Evet şikayetçi olmuyor hem cocuklqra musallat olur diye korkuyor hem elaleme rezil olur diye canından olacak dün gece o kadar dövmüş ki böbreklerim patlayacak demis

önce (1,573 puan) tarafından

Kaç saat yalvardım nolur şikayetçi ol diye olmadi:(

0 oy
önce (1,627 puan) tarafından

Ahh ahh boyle tipleri sikayet etsen de bir halt olmuyor.Beddua olmasin ama Allah teyzeni ancak o adam ölunce kurtarir

+1

İnşallah tez zamanda geberir

0 oy
önce (338 puan) tarafından

Kades 8ndirin anında geliyorlar.kadin şikayetçi olacak yoksa polis hicbirsey yapmaz 

0 oy
önce (33 puan) tarafından

67 yaşında adamın hakkından gelemiyor musunuz gitsin oğulları alsın çıkarsın polis zoruyla silaha inanmiyorlarsa eve kamera yerlestirsinler evde silah olduğunu görünce ya da şahitleri de varsa kesin hapse girer eğer daha fazla cinayet görmek istemiyorsak lütfen dur deyin

0 oy
önce (5,818 puan) tarafından

Teyzen dayak yiyince rezil olmuyo galiba. Direk gidip darp raporu alin zateb hastane polisi tutanak tutuyo direk. Sikayetciysen dava aciliyo. Malesef teyzen olmali siz polisi arasaniz bile teyzeniz ben sikayetci degilim derse hic bisey yapamaz polis. Sey demissiniz kizini da dovdu ama kizi gidip ayni sekilde davaci olabilir. Inanin o asip kesen adam g.t korkusuna kedi olur. Tecrubemle net soylebilirim.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
+2 oy
11 cevap 250 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.
0 oy
12 cevap 398 göst.

Kategoriler

1,471,202 soru

24,095,490 cevap