0 oy
183 göst.
önce Diğer kategorisinde (138 puan) tarafından

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz 14 gün önce 32+3 haftada doğum yaptım kızım şuan 1560 gr doktor halsizligi var kan sonuçlarını bekliyoruz enfeksiyon olabilir dedi çok korkuyorum endişeliyim içim içimi yiyor çok üzülüyorum hem duanızı isterim hemde bilginizi

5 Cevaplar

0 oy
önce (59 puan) tarafından

Rabbim mübarek cuma hürmetine şifa versin en kısa sürede kucağına alırsın inşallah. Çok üzüldüm gerçekten Allah yâr yardımcın olsun 

önce (138 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah yüreğim yanıyor elimden birşey gelmiyor birşey olacak diye ödüm kopuyor 

-Reklam-
0 oy
önce (11,225 puan) tarafından

Rabb'im kalıcı şifalar versin inşallah. 

İnşallah sagolun

0 oy
önce (3,007 puan) tarafından

Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah temiz sonuçlar almayı nasip etsin

+1

Amin Allah razı olsun 

0 oy
önce (9,735 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah korkma bende o süreçten geçtim 31+6 da doğdu oğlum zor bir süreçti atlattık elhamdülillah şuan 3 yaşında oğlum 

Arkadaşımda 29 haftada doğurdu 1400 gram felandi oda şuan ,3 yasinda rabbim en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah 🌹 

İnşallah Allah razı olsun enfeksiyon olası bir durum yaratır mı diye içim içimi yiyor birşey olacak diye ödüm kopuyor Allah'ım hasta tüm bebeklere çocuklara şafi ismiyle şifa versin insanın kalbi yanıyor resmen

İçini ferah tut ki güzellikler olsun inşallah canım rabbim şifa versin inşallah 🌹 🥰 

Allah razı olsun canım sağolasın 

💕🥰🌹

0 oy
önce (163 puan) tarafından

İki kızımda erken doğdu iki ay yoğun bakımda kaldılar zor süreçti çok şükür atlattık moralini yüksek tut bol bol dua et sabret dua et ve şükret iyi bir haftada doğmuş daha erken Doğan var geçecek inşallah ilerde tebessümle hatırlayacaksın bu günleri salavat çek sübhaneke tahıyyat felan oku tek senin başına gelmiyor. Öyle düşün bol bol dınlen beslenme ve sütüne iyi bak üzülüp sütünü de kesme çok gecmiş olsun 

Benim zaten 6 yaşında bı oğlum var oda aynı haftada doğdu 45 gün kuvvezde kaldı ne demek olduğunu o sürecin ne kadar zorlayıcı olduğunu çok iyi biliyorum ama elde değil başıma yine geldi Rabbime sığınmaktan başka çare yok tevekkül ile beklicez rabbim çok büyük 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 248 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+6 oy
52 cevap 1,624 göst.
+1 oy
21 cevap 796 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kafamizgokyuzu (839 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 496 göst.

Kategoriler