Hayirli gunler arkadaslar size ailemle ilgili sorunlarimdan bahsetmek istiyorum 2 sokak otede oturuyolar oz ailem ama hic aramaz sormazlar gelip gitmezler kuste degiliz ama boyleler sadece isleri dustugu zaman arayip sorarlar hep 2 sene once dogum yaptim annem yakin olmasina ragmen hic gelmedi bide 4 yasinda oglum ikisi birlikte cok zorlandim Rabbim yardim etti elhamdululliah sonra kizim 4 aylikken ev tasidim kac kere aradim annemden yardim istedim gelemem ben diyip telefonu yuzume kapatti sonra biz 5 ay filan gorusmedik kardesim askerdeydi o askerdi geldi bizi arayip cagirdi filan oyle gittik gorusmeye basladik ama onlari hic affetmedim icimi soguttular artik yani hicbiseye gram faydalari yok arayip sormazlar bilr oyle diyim gecen gun aradi evlerinde tahta kurusu varmis ilaclayip sizde yatcaz dediler bende olmaz dedim senmisin bunu diye beni kotu evlat illan ettiler Alah korusun bizede bulasir ben 2 cocugumla nasil basa cikcam dedim temizlik vs zaten zor yapiom bakanim edenim yok dedim bunu dedim diye simdi kustuler yani zaten normaldede kus gibiler di bisey degismedi ama anlamyrm o kadar olayda yoklar en ufak biseyde ben hayir dedim diye kotu hayirsiz evlat illan edildim bu ailemde benim imtihanim galiba lutfen benim icin dua edermsnz Rabbim kolaylastirsin insAllah normalde cok anlatmam kimseye ama buraya icimi dokmek istedim hakkinizi helal edin
Sen haklısın zor anında yanında olmamışlar
Ama me bileyim sen de tamam gelin demelimiydin onları yaptığı gibi yapmış oldun ailen sonuçta
Birde tahta kurusu öyle bulaşıcı mı
Bence doğru yapmışsın torununu görmeye gelmeyen taşınmaya yardım etmeyen ( etmeyedebilir geçerli bir nedeni varsa tabi ) ama sen hayır deyince seni kötü ilan eden insanlardan mümkün olduğunca kaç sen kötü evlatsın insan anne babasını istemez mi derse de ben de aynı şeyi düşündüm insan evladını düşünmez mi ama düşünmüyormuş demek ki diye kes at
En haklı yorum bu düşüncedeyim bende
Haklısın
Ne demek ya
Hani kaynana olur anlarım da
Öz ve öz annen yahu
Koy mesafeyi gitsin başka yere
Deseydin benim sana ihtiyacım olduğunda neredeydin diye
Anca işi düştüğü zaman arayan aile çok üzücü bir durum
İnsanların seni etiketlemesi hiç önemli değil dogurdugun zaman bebegi tek yıkadın tek toparladın sen kendine moral verdin,smdi de bişi değişmedi kocaman insanlar başlarının çaresine baksjnlar minik bebekle ev taşımak senin tek başına ustlenecegin bir olaydı onların gözünde smdi de kendileri uğraşsın
Çok iyi yapmışsın insanın insana her zaman işi düşer anlarlar belki
Ben olsam bundan sonra yüzlerine bakamam ailem benim zor zamanlarimda dogumumda kötü zamanında yanımda olmayacaksa yabancıdan ne farkı var Burak ne halleri varsa görsün
1,471,464 soru
24,099,426 cevap
332,307 kullanıcı