+1 oy
201 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (6,258 puan) tarafından

Bir mesele var bana söylenmiyor neden söylenmiyor bilmiyorum. Görüncem ve dayısıgille ilgili. Görümcem konuşmuyor onlarla. Yıllar önce olmuş bir mesele illa öğrenmek için ferhunde gibi neclanin odasına yanına gidip biliyormuş gibi yapıp öğrenmek mi lazım illa ferhunde rolü mü yapalim fesatlık mi yapalım illa başkasından mi öğrenmeye çalışsam yada aileyi sevmeyen birinden mesela🤣

Eşime sordum nedir bu mesele dedim bilmiyorum dedi hıhı kesin bilmiyorsundur dedim hiç birşey demedi. Bilmeyen insan susmaz çünkü eşim sustu. Bende kırıldım gerçekten çünkü benim ailemle ilgili olsa ben söylerdim. Zamanında bahsedince kaynanam niçin konuşmuyorsunuz dediğimde hiçbir sorun yok işte ben de bilmiyorum kardeşim benimle niye konuşmuyor demişti ben de ***** gibi inanmıştım. 

7 Cevaplar

+5 oy
önce (4,749 puan) tarafından

yav bacım söylemiyorsa söylemesinler ne var😂 bu kadar meraklı olma.

ben de eşime ailedeki özel şeyleri anlatmadım, o da anlatmadı belki. anlatılmıyorsa vardır sebebi

önce (6,258 puan) tarafından

Ama neden söylenmez ki anlamıyorum beni benimsemis olsalardı aileden biri gibi gorselerdir söylerlerdi hele eşim ona değinmek bile istemiyorum hayır bilsem ne olacak ki gidip başkalarına yayacak da değilim ki akrabalarinin hepsi de biliyordur zaten

önce (4,749 puan) tarafından
+1

belki utandıkları bir şey. her şey söylenmez, söylememeli de. 

olayın başı sonu seni bağlamıyorsa öğrenmene de gerek yok. 

dediğim gibi benim de anlatmadığım şeyler var ve bunlar eşimi ilgilendirmez. olayın öznesi ben değilim çünkü.

annemin, babamın veya kardeşimin özelini bilmek zorunda değil eşim

-Reklam-
+2 oy
önce (22,999 puan) tarafından

Eşine kirilma bosuna. Onu ilgilendirmeyen bı konu. Olduğu için söylemiyordur. Gorumcenler ogrenilmesini istemiyorlardır. Sakliuorlardır. Daha fazla ardıni arama bence. Ayıp olur. 

Ha ama ben de meraktan catlardim. O ayrı mesele. 

Yok ya öğrenmek istiyorum 😁

+1 oy
önce (3,308 puan) tarafından

İyi de size söylemek zorunda değiller, sonuçta sizden önce olmuş bir mevzu. Sizinde ailenizle ilgili her şeyi anlatmanız saçma. Benim kardeşim dayımla görüşmese bunun sebebini eşime anlatmak zorunda değilim. Eşim buna saygı duymak zorunda

+1 oy
önce (23,609 puan) tarafından

Her şeyi sana anlatmak zorunda değiller ki. Seninde ailene özgü durumlar varsa eşime ben olsam anlatırdım diyerek söylenmesi gerekiri haklı çıkarmaya çalışıyorsun değil. Adı üstünde aile meselesi sana neden anlatsınlar veya senin ailende olan olumsuz bir durumu eşin neden bilsin. Yanlış anlama ama bunu öğrenmeye bu kadar takık olduğunuza göre hafif bir Ferhundelik var gibi zaten 

Çok şükür Ferhunde nin ucundan kıyısından geçmem:) 

+1 oy
önce (15,655 puan) tarafından

Ferhunde merak etti başına patladı her şey boşver sende merak etme 😄

0 oy
önce (899 puan) tarafından

Benimde bir meselem olsa yengeme anlatmam çünkü eninde sonunda onu kullanır dahada kötü olur önceden olmuş bitmiş bir meseleyi tekrar ağızdan ağıza yaymaya gerek yok bence bilmem anlatabildim mi. 🙄🙄

0 oy
önce (1,886 puan) tarafından

Kimse sorununu bana anlatmazsa ben hiç de merak edip öğrenmeye çalışmam

Hele de herkes bilip benden saklıyrısa hiç oralı bile olmam merak etsem bile belli etmem sormam. Ayıp bence ısrarla öğrenmeye çalışmak, bunun için entrikalar düşünmek. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 259 göst.
+1 oy
4 cevap 238 göst.
+2 oy
7 cevap 329 göst.
0 oy
5 cevap 412 göst.

Kategoriler

1,471,005 soru

24,093,052 cevap