0 oy
61 göst.
önce Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından

Hanımlar kızım 35 aylık daha öncede denedim olmadı diye geri bezlemiştim . Kızım 1 haftadır ciş çis dedi sürekli tuvalet ini yaparken bezini tutup sürekli çiş diyor. Bende yapmak istiyor diye başladım  2 gün oldu lazımlığa oturuyor ama hiç lazımlığa yapmadı sürekli altını ıslatıyor. Böyle normal mi hani bir kere yapmış olsa tamam dicem ama hiç yapmadı lazımlığa normal mi acaba devam mı edeyim yoksa ara verip sonramı başlasam . Bu arada konuşması sadece kelimeleri söyleyebiliyor cümle söyleyemiyor , ama ne hareketleri ile kendini ifade edebiliyor. 

2 Cevaplar

0 oy
önce (6,799 puan) tarafından

Lazimlkk değilse direk tuvalete götürsen olmaz mı cnm.  Sonra ordan tuvalete geciceksn tek seferde rahat edersin ha bu arada eğer bezi istemiyorsan hazırdır diye düşünüyorum. Bı bağla bı aç kafasi karışmasın benim kızım da 33 aylıktı başlarken oğlum var ona da niyet edeceğim ama üşendiğim için yapamıyorum

önce (171 puan) tarafından

Tuvaleti hiç istemiyor ama lazımlığa oturuyor . Bezi sürekli çekiştiriyordu bana da gün içerisinde çiş ciş diyor ama lazımlığa oturunca yapmıyor . Kafam karışıyor acaba bir süre sonra yaparmı yoksa alışkanlıkmı yapar sürekli altına kaçırmayı. 

-Reklam-
0 oy
önce (1,900 puan) tarafından

Oğlum 24 aylık bı kaç haftadır ara ara götürürdüm. Ikı üç gündür fırsat buldukça götürüyorum yanı sıklaştırdım. Dün öğlene kadar hep lazımlıga yaptı ama bugün hiç tutturamadık hep boş kalktı lazımlıktan. Kakaya da istekli değil. Bezliyorum daha. Haftasonu bezini çıkarmayı düşünüyorum 

önce (171 puan) tarafından

Kızım hiç yapmadı hani bir kere bile yapsa tamam dicem zamanla düzene girer ama hep altına yapıyor .

önce (967 puan) tarafından

Tuvalet eğitimine başladınız mı kararlı olun ve bezi hayatınızdan tamamen çıkarın çünkü tak çıkar olunca kafaları karışıyo 

önce (1,900 puan) tarafından

Allah kolaylık versin ınsallah çabuk alışır 

İlgili sorular

Kategoriler

1,471,095 soru

24,093,934 cevap

331,942 kullanıcı

...