+2 oy
179 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar 6.gun bugün ilk 3 gün kabus gibiydi son 3 gün bı tik ileeleme var sanki ilk gunler sık sık altına yapardı dk bir son günler daha uzun araliklar ve kakayi tutmaya başladı  geceleri çok şükür iyi altına yapmiyo kuru kalkiyo ama gündüz leri cis kaciriyo sürekli bugün tam kakayi yapacakken tuvalete koşturup yetiştirdim lazimliga yaptı Sonya 10 dk gecmeden altına yaptı büyük tuvaleti her gün anlatıyorum artık tuvalet e yapican  çişin geljnce bana soyle yapınca ödüllendiriyor un sürekli kizmadan anlatıyorum  ne zmn kendi soylicek ve altına kaçırmayı bırakacak altına yaptığında hemen değiştirmeli miyim yoksa beklemelimiyim akıl aslinda iyice kafasinda pekişti başladığımızda beri anlatıyorum çünkü neyin ne oldugunu biliyo artık ama altına yapiyo sürekli  devam etmeli miyim yoksa ara verip başka zmn. Mi basliyim birakmakta istemiyorum ama çok mu uzun sürecek knu da bilmiyorum tecrübeli olanlar lütfen yazın ne yapacağımı bilmiyorum ilk çocuğum bu arada bide  bı ay sonra 3 yaşını doldurup ak oğlum 

3 Cevaplar

0 oy
(14,946 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Daha çok yeni canim şuan için normal 1 aya kadar tamamen oturuyor sakın ve kararlı ol başlamışken bırakma sonra daha zor olur senin için 

(24 puan) tarafından

Evet cnm ilk günler çok zor du inanki hergun bırakmayı düşünüp geri vazgeciyodum çünkü hiç ilerleme yok tü bı iki gündür ufak ufak hissediyorum daha iyiye gidiyo o uuy asla geri adım atmicam çok sağol 

(14,946 puan) tarafından

Rica ederim canım Allah kolaylık versin yaza rahat edersin iyi olur. 

-Reklam-
+1 oy
(3,715 puan) tarafından

Tabiki devam etmelisiniz. İlk başlarda böyle olması çok normal. Bir aya tam öğrenmiş de olabilir, 3 aya kadar alışamaması da normal. Siz de farkındasınız, ilk günler daha sık altına yapıyormuş. Demek ki gün geçtikçe alışacak. Şimdi bırakır, başka zaman başlarsanız, muhtemelen aynı şeyleri tekrar yaşayacaksınız. 

Bu arada kızım 3 yaşında. Yaklaşık 1 ay olacak sanırım tuvalet eğitimine başlayalı. İlk zamanlar günde kaç pijama değiştirdim saymıyorum bile. Şuan maşallah çok iyi, tuvalete yapıyor. Uzun süre dışarıda durunca bez bağladım ama asla beze yapmadı, hep tuvalete gitmek istedi. Ama kaka olayını hala tam halledemedik. Bu biraz zaman alacak. 

Kızımı kuzeni 6 aydır tuvalete gidiyor. Gündüz sıkıntı yok ama gece boyunca bez takıyor hala. Çünkü hiç kuru kalkmıyor. 

Yani tuvalet süreci her çocukta farklı. Sizin de sabırla, kararlı bir şekilde devam etmeniz lazım. 

(24 puan) tarafından

Ya sağol canım çok zormuş gerçekten inşallah bı an önce öğrenir şaşırıyorum bazilari 3 günde bazıları bı hafta da öğrendi diyor çocuğumuz benimki zmn alicak biraz belli tabiki her çocuğun gelişimi farklı Allah yardımcımız olsun inşallah bolll sabirrr 

(3,715 puan) tarafından

Gerçekten öyle, çok zor bir süreç. Herkeste farklı ilerliyor. 

0 oy
(3,715 puan) tarafından

Daha önce yorum yapmıştım ama, bilen diğer arkadaşlar da yazsın diye tekrar yorum yapıyorum. 

(24 puan) tarafından

Ya çok sağol cnm zaten kafam o kadar karışıktı ki  bı nebze moral olsun diye de post açtım hiç cevap gelmiyince  de saldım bende ama gün den güne bı tık daha ilermele de olunca artık kafamı daha rahatlatım ilk günler kafa olarakt kendimi çok yordum şimdi artık normal diyip akişina bırakınca daha rahatmis 

(3,715 puan) tarafından

Umarım en kısa zamanda daha da iyi olur. 

Arada post yuları diye yorum yazarsanız daha çok kişi görmüş olur. Farklı tecrübeleri duymaya ihtiyaç oluyor bazen. 

(24 puan) tarafından

Aynen öyle cnm ♥️

İlgili sorular

Kategoriler

1,473,958 soru

24,132,161 cevap

334,091 kullanıcı

...