0 oy
170 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,155 puan) tarafından

Konduramiyorum ama beni bugün perişan etti aslında genel bir sorun bu dün gece saat 12 de açık dedi bende yemek vermedim ki çünkü hiçbir şey yemiyor sabah dedim güzel kahvaltı yapsinn sabah ekmek al diye yolladım odasına saklanmış 10 yaşında ya neyse ekmeği aldı geldi sofrada sucuk kaşar yumurta var bu yemedi oturdu oturdu boş ekmek yedi şimdi tost yaptım oğlum ye diyorum sanki dayak atarsın da kaçar ya çocuk öğle kaçıyor ya bu uzun süredir böyle şiddet görmüyor kesinlikle sakın bir anneyim ama çıldırdım bugün hastaneye girmeden çığlık atıyor gerçekten çok zor durumdayom şuan kendimi sakinlestiremiyorum

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,271 puan) tarafından

Bir psikoloğa mı götürsen acaba 

önce (3,155 puan) tarafından

Goturcem gün aldım çok moralim bozuldu kendimi sakinlestiremiyorum 

önce (1,271 puan) tarafından

Ya olabilir belki 10 yaşın verdiği büyüme evresidir belki şımarık yetişmiştir belki birini örnek alıyordur belki de dediğiniz gibi sıkıntı var kendinizi daha fazla doldurmayın sakinleşin şimdi şey diyosundur sen 10 yaşına geldi bi benim çocuğum böyle değil kimde ne var bilemezsin o yüzden üzülme Allâh Beterinden korusun

-Reklam-
0 oy
önce (1,731 puan) tarafından

Olayi anlamadim tam canim

Kac yasinda cocuk?

Sana ne diyo?

Ne yapiyo?

Hastaneye ne zaman gittiniz?

Yemekten bahsederken araya hastaneyi katmissin anlayamadim

Çocuk on yaşında 

Yemek yemiyor hiç ve acayip davranışları var sürekli muz mız bunun gibi

0 oy
önce (163 puan) tarafından

Bol bol oku nazardan olur 

Deneyeyim bu hiç aklıma gelmedi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 329 göst.
19 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Öykü'mün öykü sü (381 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 41 göst.
26 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,155 soru

24,094,881 cevap

332,019 kullanıcı

...