+2 oy
286 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,642 puan) tarafından

Maratona son 10 gün ... Başlasın servisçilik , beslenme telaşı , okul koşturmacası sakinliğin son demleri bunlar şimdiden gazamız mübarek olaaa 😅

image

8 Cevaplar

+1 oy
önce (838 puan) tarafından

Bende katıldım artık gazamiz mübarek olsun 

önce (9,642 puan) tarafından

Hadi hayırlı olsun o zaman 🦋

-Reklam-
0 oy
önce (1,200 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım Allah kolaylık versin inşallah 🤗

Amin aşkım Dicle kuşumda katıldımı kervana 🌼

önce (1,200 puan) tarafından

Yok balım bize çıkmadı seneye Allah nasip ederse 😁

0 oy
önce (361 puan) tarafından

image

esimin allahin cezasi memleketine gdiyoruz 6 gun eziyet cekmeye . hazirlik yapiom valiz hazirlicam

:)) bide kaynana falan olsa  hepten kafayi yerim yengeyle amcada kalmaya gdioz. oysa birton boş ev var gdip rahatcana kalmalil. yenge birakmio bizi. bag evindeler les otesi. hic rahat olmuo. tas gibi yastiklar . koltuklarda surunuyoruz tas gibi sert 50 60 senelik koltuklar. bormal vc de sifon yok. klozette yenge heralde masrapayla su dokerek taharetlenio surekli islak. ccklar her oturdugunda ustleri islanio. yenge tuvalet kagidi kullanmio taharet bezi kullanio tum banyo tum tuvalet heryerde parca parca taharet bezi asili yengenin kicini kuruttugu bezler . midem allak bullak oluo. yenge yemekleri yaparken ha bire kepceyi daldirip daldirip tadina tuzuna bakio yetmio amcaya uzatio ayni kepceyle sonra daldirio bana uzatio sende tadina bak diye. dusta. bahce muslugu vanasi var kirecli 80 yillik bir kovada su ilistirip banyo yapiolar . bu sene hirtum goturuom hortum takicam banyo yapmak icin. . hayir bir ayagin topal tuvalete zor gidion ne isin var senin vocuklu yatili misafirle biraksa bizi rahatcana otelde kalsak.

tahammul edemiyorum esimde kirmak istemio buyugumuz diye. bi gu yegeninde kalioz bigun kapadokyada otelde kaliyoruz 4 gun de yengede kaliyoruz. donuste de benim sinirimi stresimi almak icin bungalov kiralio bir senelik psikljim duzelsin diye donuste de orda kalioz sapancada donra istanbula gecioz

allahtan kaynanam ölmus kayinpedenr olu gorumce ölu eltiyle gorusmuyoruz allahtan onlara tahammul etmek gibi bir derdim yok

önce (3,357 puan) tarafından

Kiz bu ne poşet poşet poşet heryer 😂😂 bari büyük birsey bukda hepsini ona yerleştir 

valiz asada otoparkta . birazdan markete incem de -3 e de iner valizi alirim yerlestirirm dedim simdi boyle ayri ayri koyayim . biriktirim kenara. cogusu hediyelik zimbirti. sanki fiiizandan gdioz kralice elizabethe gidiozda her sene hediye alioz  banyo icin hortum bile var orda ev nuhunebiden kalma olunca yastik mastik da koydum bana be iki cocuguma. 🤣🤣esime koymadim o yengesinin tas gibi sert yastiginda yataginda halinden memnun inadina koymadim ona

önce (3,357 puan) tarafından

Dağınık olunca yolculukta zor oluyor bende sürekli uzak yola gittiğim.icin herseyi götürüyorum çarşafla garanti 😀

aynen carsafta koydum .  evet daginik olmaz zate iki buyuk valiz gelecek hepsi sigar icine

0 oy
önce (1,504 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Şu arkadaşla serinlemeye çalışıyorum resmen evin içi alev alev yanıyor Allah'tan burda yaşıyorum 

Evet güzel şehir memleketim ama burda yaşamak bana göre değil 

Havalar bu sene bir ayrı sıcak ya bizim burasıda öyle 

0 oy
önce (609 puan) tarafından

Afiyet olsun canm bende katılıyorum bu yıl olsun mübarek 🤣

Hadi hayırlı olsun ☺️ 

0 oy
önce (345 puan) tarafından

Ayy hiç sorma yaa bizde 5 e geçtik yeni telaşlar bakalım bizleri neler bekliyor 

Bolca zihin açıklığı diliyorum 🦋

önce (345 puan) tarafından

Teşekkürler teyzesi ❤️ elhamdülillah kızım hiç yormadi beni 

0 oy
önce (3,119 puan) tarafından

Afiyet olsun canım  ilk okula mı başlayacak  

Anaokulu canım teşekkür ederim ❤️ 

önce (3,119 puan) tarafından

Allah kolaylık versin 🤗

0 oy
önce (2,110 puan) tarafından

Ayy hatırlatmasaydın ya keşke bacımm 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️  beslenme beni düşündürüyo bitek ya 

Allah kolaylık versin 🌼

İlgili sorular

+6 oy
20 cevap 759 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde idilto (1,993 puan) tarafından soruldu
+4 oy
16 cevap 949 göst.
+3 oy
20 cevap 870 göst.
+1 oy
9 cevap 503 göst.