:)) bide kaynana falan olsa hepten kafayi yerim yengeyle amcada kalmaya gdioz. oysa birton boş ev var gdip rahatcana kalmalil. yenge birakmio bizi. bag evindeler les otesi. hic rahat olmuo. tas gibi yastiklar . koltuklarda surunuyoruz tas gibi sert 50 60 senelik koltuklar. bormal vc de sifon yok. klozette yenge heralde masrapayla su dokerek taharetlenio surekli islak. ccklar her oturdugunda ustleri islanio. yenge tuvalet kagidi kullanmio taharet bezi kullanio tum banyo tum tuvalet heryerde parca parca taharet bezi asili yengenin kicini kuruttugu bezler . midem allak bullak oluo. yenge yemekleri yaparken ha bire kepceyi daldirip daldirip tadina tuzuna bakio yetmio amcaya uzatio ayni kepceyle sonra daldirio bana uzatio sende tadina bak diye. dusta. bahce muslugu vanasi var kirecli 80 yillik bir kovada su ilistirip banyo yapiolar . bu sene hirtum goturuom hortum takicam banyo yapmak icin. . hayir bir ayagin topal tuvalete zor gidion ne isin var senin vocuklu yatili misafirle biraksa bizi rahatcana otelde kalsak.
tahammul edemiyorum esimde kirmak istemio buyugumuz diye. bi gu yegeninde kalioz bigun kapadokyada otelde kaliyoruz 4 gun de yengede kaliyoruz. donuste de benim sinirimi stresimi almak icin bungalov kiralio bir senelik psikljim duzelsin diye donuste de orda kalioz sapancada donra istanbula gecioz
allahtan kaynanam ölmus kayinpedenr olu gorumce ölu eltiyle gorusmuyoruz allahtan onlara tahammul etmek gibi bir derdim yok