+3 oy
833 göst.
Diğer kategorisinde (860 puan) tarafından

Kızlar sorum yukarıda sizler sabah eşinizle kalkar misiniz? Kahvaltı hazırlar misiniz ? İşten gelince hoş geldin diyip kapıda karşılar misiniz? Gününün nasıl geçtiğini falan sorar mısınız? Ben evlenelim 5 yıl oldu eğer tartismadiysak yada aramızda bir sıkıntı olmadıysa genellikle yaparım sizler de de var mi böyle takıntı gibi şeyler ben yapmazsam asla rahat edemiyorum 

33 Cevaplar

+1 oy
(363 puan) tarafından

Eşim kahvti yapmaz bende onunla kahvaltı yapmamayı öğrendim bebekle yeniden kahvaltıya başladım,uykum bebekle hamilelikle berbat olduğu için ben uyandiriyorm hep.kapida karşılıyoruz çünkü skntidan patliyoruz yeni kan oluyor eve biri gelince.kusken de karşılıyorz konuşuyoruz ama küsuz oluyor.kus iken yemeğe de kusmem o farklı o farklı şey bide süt ve güç lazım 

(363 puan) tarafından

Patlarim skntidan laf sokmam lazım 

(860 puan) tarafından

Ben başka tartışmada sokuyorum lafi

(363 puan) tarafından

O kadar sabredemiyorm ya 😃😃😃

önce (860 puan) tarafından

Bazen uğraşmak bile istemiyorum o derece canim

önce (363 puan) tarafından

Haklısın 

-Reklam-
+1 oy
(2,141 puan) tarafından

Yurtdısında oldugu için yapamıyorum ama uyandığında direk arar konusuruz işi bitince de aynı şekilde arar konusuruz ara ara tekrar konusuruz yada mesajlasırız

(860 puan) tarafından

AA Allah tez zamanda kavuştursun canm

+1 oy
(1,250 puan) tarafından

Hosgeldin der öperiz:) birbirimizi    kahvaltı cocuk yokken hep hazirlardim şuan kalkarsam hazırlarım  

(860 puan) tarafından

Anladım canim

+1 oy
(4,024 puan) tarafından

Aynı benimde 5 sene kahvaltı derse yaparim ikiletmem yapmadığım olmamıştır .

Ama şu ara pek hoşgeldin demiyorum çok geç geliyor diyesim gelmiyor selam verir selam alirim akşam yemeği yemiyor artık  oyuzden yapmiyom çay isterse demlerim sonra telin başına oturur bebeler çırpınır ilgi bekler ama odun yine odun

(860 puan) tarafından

Erkekler hep odun canim merak etme

+1 oy
(20 puan) tarafından

25 yıllık evliyim sabah kahvaltıyı beraber yaparız evi gelince selamını verir

(860 puan) tarafından

😀😀😀

0 oy
(47 puan) tarafından

Aynen bende öyleyim geldiği gibi kızımla kapıyı açıp hoşgeldin canım açsan hemen yemek hazırlıyorum derim yani sabahta ben hepsinden erken kalkarım bebeğim olduğu için o sırada kahvaltı da. Yaparız ama işte bazen bebekle uğraştigim için hazirlayamiyorim 

(860 puan) tarafından

Bizde illa hergun hazırlanıyor canim yaaa

(47 puan) tarafından

Valla elimden geldiği kadar hazırlıyorum küçük bebeğim var bazen çok uyumuyor sabah ağlıyor o yüzden 

(860 puan) tarafından

Benimkiyle esim ilgileniyor o ara hazırlıyorum ben

0 oy
(5,392 puan) tarafından

Sabahları kahvaltı yapmıyor eşim 

Kapıyı da gülerek açsam direk girer içeri selam vermeden 

Önce böyle değildi ama sonradan değişti işte 

Özellikle bu ara bi durgunluk bi soğukluk var

Esler genellikle öyle ilk aylar balım canim sonra iki tatlı söz söylemek zor gekiyir

0 oy
(4,701 puan) tarafından

Giderken oğlumla öperek uğurlarız,  geldiğinde kapıda veya balkonda karşılarız.  Eşlerimiz gün boyu çalışıyor yoruluyor bence bir hoş geldin nasılsın , günün nasıl geçti demeyi çok görmemeliyiz. Mutlu oluyor bu ona bir saygıdır 

Aynen canim katiliyorum

0 oy
(3,482 puan) tarafından

Tabi ki yapıyorum gece çok geç saatte geliyor sen uyu bekleme diyor uyusam bile o gelince illa ben uyanıp kapıyı açarım yemeğini falan veririm 

Oyke olması lazım canim bir zaman sonra görev gibi hissediyor insan

0 oy
(723 puan) tarafından

Haftada 2 gün sabah gider eşim işe saat 6da kalkar kahvaltısını hazırlarım uğurlar geri yatarım her gün gittiği zamanda böyle yapardım her dışarıdan geldiğinde kapıda karşılarım öper sarılırım ve giderkende aynı şekilde annem 35 yıllık evli oda hala sabah kalkıp babamın kahvaltısını hazırlar uğurlar kapıda karşılar ondan öyle gördüm öyle yaparım 

Bende ailemden oyke gördüm bende oyke alıştım evimde de aynı şekilde devam ettiriyorum

0 oy
(5,851 puan) tarafından

Hosgeldin vs tabiki diyorum ama acikcasi iki cocuktan sonra her gun kahvalti hazirlamiyorum. Cokta aramaz esim.

İki cocukla hala hazırlıyorum canim

0 oy
(73 puan) tarafından

Gelınce kapıda karsılar hosgeldın derım bırbırımıze günümüzün nasıl gectıgını sorar sohbet ederız ama sabah kahvaltısı konusunda bı türlü anlasamıyoruz. Günün hangı saatı olursa olsun uyandıgında bır saat falan gecmeyınce yemek yıyemez canı istemez erken kaldırırım çok erken dıye yemez gıtme saatıne yakın kaldırırım veya kendı dedıgı saatte yıyemıyorum der uykulu olur yemez boşa hazırlamayım dıye hazırlamayınca da neden hazırlamadın der :) 

Eee erkek işte illa bir yerden kusur buur

0 oy
(2,688 puan) tarafından

Walla aslında demek lazım suratı sevmiyolar hoş karşılanmak istiyorlar ama biz kadınlar cenemiz durmuyo günün yorgunlugu stresi gelir gelmez cenemizde ben cocuktansnra kapidan uguurlamiyordum bile yokmuş gibi ikimizde 

Ama s9nrasida uğurlamaya guleryuzku karşılamaya çalıştım eşlere biraz polyana Olcan gününü sorarım yemekte dinlerim sabırla baz.n şikayet etsem de susarım güzel kokmaya özen gosterrim çok bakımlı olmasam da güzel koku önemli ter hiç kokmam 

Aynen oyke canim suratsız olunca araya soğukluk giriyor illaki 

önce (2,688 puan) tarafından

Aynen wlla evlilik çekip çevirmek okadar zor ki erkkler bide soğur hemen 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 914 göst.
18 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 534 göst.
0 oy
54 cevap 936 göst.
0 oy
36 cevap 1,216 göst.
30 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,080 soru

24,106,848 cevap

332,748 kullanıcı

...