Kızlar sorum yukarıda sizler sabah eşinizle kalkar misiniz? Kahvaltı hazırlar misiniz ? İşten gelince hoş geldin diyip kapıda karşılar misiniz? Gününün nasıl geçtiğini falan sorar mısınız? Ben evlenelim 5 yıl oldu eğer tartismadiysak yada aramızda bir sıkıntı olmadıysa genellikle yaparım sizler de de var mi böyle takıntı gibi şeyler ben yapmazsam asla rahat edemiyorum
Eşim kahvti yapmaz bende onunla kahvaltı yapmamayı öğrendim bebekle yeniden kahvaltıya başladım,uykum bebekle hamilelikle berbat olduğu için ben uyandiriyorm hep.kapida karşılıyoruz çünkü skntidan patliyoruz yeni kan oluyor eve biri gelince.kusken de karşılıyorz konuşuyoruz ama küsuz oluyor.kus iken yemeğe de kusmem o farklı o farklı şey bide süt ve güç lazım
Patlarim skntidan laf sokmam lazım
Ben başka tartışmada sokuyorum lafi
O kadar sabredemiyorm ya 😃😃😃
Bazen uğraşmak bile istemiyorum o derece canim
Haklısın
Yurtdısında oldugu için yapamıyorum ama uyandığında direk arar konusuruz işi bitince de aynı şekilde arar konusuruz ara ara tekrar konusuruz yada mesajlasırız
AA Allah tez zamanda kavuştursun canm
Hosgeldin der öperiz:) birbirimizi kahvaltı cocuk yokken hep hazirlardim şuan kalkarsam hazırlarım
Anladım canim
Aynı benimde 5 sene kahvaltı derse yaparim ikiletmem yapmadığım olmamıştır .
Ama şu ara pek hoşgeldin demiyorum çok geç geliyor diyesim gelmiyor selam verir selam alirim akşam yemeği yemiyor artık oyuzden yapmiyom çay isterse demlerim sonra telin başına oturur bebeler çırpınır ilgi bekler ama odun yine odun
Erkekler hep odun canim merak etme
25 yıllık evliyim sabah kahvaltıyı beraber yaparız evi gelince selamını verir
😀😀😀
Aynen bende öyleyim geldiği gibi kızımla kapıyı açıp hoşgeldin canım açsan hemen yemek hazırlıyorum derim yani sabahta ben hepsinden erken kalkarım bebeğim olduğu için o sırada kahvaltı da. Yaparız ama işte bazen bebekle uğraştigim için hazirlayamiyorim
Bizde illa hergun hazırlanıyor canim yaaa
Valla elimden geldiği kadar hazırlıyorum küçük bebeğim var bazen çok uyumuyor sabah ağlıyor o yüzden
Benimkiyle esim ilgileniyor o ara hazırlıyorum ben
Sabahları kahvaltı yapmıyor eşim
Kapıyı da gülerek açsam direk girer içeri selam vermeden
Önce böyle değildi ama sonradan değişti işte
Özellikle bu ara bi durgunluk bi soğukluk var
Esler genellikle öyle ilk aylar balım canim sonra iki tatlı söz söylemek zor gekiyir
Giderken oğlumla öperek uğurlarız, geldiğinde kapıda veya balkonda karşılarız. Eşlerimiz gün boyu çalışıyor yoruluyor bence bir hoş geldin nasılsın , günün nasıl geçti demeyi çok görmemeliyiz. Mutlu oluyor bu ona bir saygıdır
Aynen canim katiliyorum
Tabi ki yapıyorum gece çok geç saatte geliyor sen uyu bekleme diyor uyusam bile o gelince illa ben uyanıp kapıyı açarım yemeğini falan veririm
Oyke olması lazım canim bir zaman sonra görev gibi hissediyor insan
Haftada 2 gün sabah gider eşim işe saat 6da kalkar kahvaltısını hazırlarım uğurlar geri yatarım her gün gittiği zamanda böyle yapardım her dışarıdan geldiğinde kapıda karşılarım öper sarılırım ve giderkende aynı şekilde annem 35 yıllık evli oda hala sabah kalkıp babamın kahvaltısını hazırlar uğurlar kapıda karşılar ondan öyle gördüm öyle yaparım
Bende ailemden oyke gördüm bende oyke alıştım evimde de aynı şekilde devam ettiriyorum
Hosgeldin vs tabiki diyorum ama acikcasi iki cocuktan sonra her gun kahvalti hazirlamiyorum. Cokta aramaz esim.
İki cocukla hala hazırlıyorum canim
Gelınce kapıda karsılar hosgeldın derım bırbırımıze günümüzün nasıl gectıgını sorar sohbet ederız ama sabah kahvaltısı konusunda bı türlü anlasamıyoruz. Günün hangı saatı olursa olsun uyandıgında bır saat falan gecmeyınce yemek yıyemez canı istemez erken kaldırırım çok erken dıye yemez gıtme saatıne yakın kaldırırım veya kendı dedıgı saatte yıyemıyorum der uykulu olur yemez boşa hazırlamayım dıye hazırlamayınca da neden hazırlamadın der :)
Eee erkek işte illa bir yerden kusur buur
Walla aslında demek lazım suratı sevmiyolar hoş karşılanmak istiyorlar ama biz kadınlar cenemiz durmuyo günün yorgunlugu stresi gelir gelmez cenemizde ben cocuktansnra kapidan uguurlamiyordum bile yokmuş gibi ikimizde
Ama s9nrasida uğurlamaya guleryuzku karşılamaya çalıştım eşlere biraz polyana Olcan gününü sorarım yemekte dinlerim sabırla baz.n şikayet etsem de susarım güzel kokmaya özen gosterrim çok bakımlı olmasam da güzel koku önemli ter hiç kokmam
Aynen oyke canim suratsız olunca araya soğukluk giriyor illaki
Aynen wlla evlilik çekip çevirmek okadar zor ki erkkler bide soğur hemen
1,472,004 soru
24,105,679 cevap
332,680 kullanıcı