Nasıl duygılar yaşıyorum bilmiyorum ama dün gibi doğurup gözünün içine baktığım kızım büyüdü bu gün itibarı ile anaokullu oldu. Hem çok mutluyum hem de çok üzüntülüyüm. Göz yaşım pınarda pıt dedi dıyecek 😅Zor bir çocuktu ama her şey gelip geçiyormuş zaman şu gibi aktı ben anlamadan bu gün okullu oldu. Anne olmak çok garip bir his. Buraya yazmak istedim nedense 😇😅
Kızım 3.5 yaşında başladı okula ilk gün üzülmüştüm büyüdü bensiz tek başına daha 3.5 yaşında kendini ifade edecek diye ☺️
Şimdi de oğlum 3.5 yaşında nasipse oda eylül de başlayacak aynı duyguları hissediyorum ☺️
Ben de aynı duyguları yaşıyorum. Hem büyümesinin vermiş olduğu bir duygusallık var hem de iki saat de olsa hiç ayrı kalmadık baya ağlamaklıyım ben...
Hade gözünüz aydın o zaman gelsin koşturmacalı günler 🤗
Teşekkür ederim🤭
Allah'ım darısı başıma 😅
maşallah senin kızına da 💗
yok ben demiş olabilirim en çok 😅😅 yoksa yaban ellerde bu kızla heder olacağım hiiiiç enerjisi bitmiyor ki 🤭
Kaç yaşında yada kaç aylık canım
15 aylık daha ama inan çok aşırı dağıtıyor aşırı yani hiç dinlenemiyorum birde gurbette daha zor. oyuncaklarıyla oynamıyor benimle oynamıyor tek hobisi dağıtmak
Allah hayırlısıyla büyütmeyin hayırlı günlerini görmeyi nasip etsin canım. Çok teşekkür ederim😘💕
28 aylık da benim ki Amin canım Allah razı olsun geçer elbet bu günler
Bende çok şaşkınım kırtasiye malzemeleri bakıyorum aklımdaki tek soru onu nasıl bırakıp geleceğim
İlk defa yaşadığımız bir dönem. Anneliğimi yeni leveli ne atlıyoruz. Şaşırıyor insan gerçekten 🌸
Ay sasirmaz mi insan değişik duygu
Bakalim bizde o günlere gorcezmi 😊 valla ben hergun götürür getiriri. Oğlumu
Allah hayırlısıyla nasip etsin siz de görün🌸
ilk cckda bende degisik hissetmistim suan seneye eylulu dort gozle bekliyorum ikinciyi de anaokuluna pistalasamda kurtulsam diye heycan ve sevincle kinam hazir yakacam valal🤣🤣🤣
İnan var ya iki çocuklu anne olarak ben de böyle hissedilen diye düşünmüştüm ama öyle olmadı oğlanda nasıl olurum Allah bilir😅
Ben kızım okula giderse ağlarım kesin ağlarım yaa daha küçük şuan ama şimdiden diyorum okula gidince ne yapacam diye
İnsan gerçekten çok hüzünleniyor
Benimki de bu yıl tam gün kreşe gidecek. Açılın ben Veliyim diye dolaşıyorum ortada 😂😂
Ben o moda ne zaman girerim acaba. Anneme çekmişim ben o yolda afaki gelin konvoyu görse ağlar şimdi başka anneler ağlıyor diye. Ben de annem gibiyim 😅. Biraz o da ben de alışınca girerim herhalde. Size de hayırlı olsun canım.
Öyle gerçekten Allah iyilerle karşılaştırsın yavrularımızı
Amin canım âmin
1,473,585 soru
24,126,853 cevap
333,792 kullanıcı