+2 oy
300 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (638 puan) tarafından

Nasıl duygılar yaşıyorum bilmiyorum ama dün gibi doğurup gözünün içine baktığım kızım büyüdü bu gün  itibarı ile anaokullu oldu. Hem çok mutluyum hem de çok üzüntülüyüm. Göz yaşım pınarda pıt dedi dıyecek 😅Zor bir çocuktu ama her şey gelip geçiyormuş zaman şu gibi aktı ben anlamadan bu gün okullu oldu. Anne olmak çok garip bir his. Buraya yazmak istedim nedense 😇😅

9 Cevaplar

0 oy
(15,890 puan) tarafından

Kızım 3.5 yaşında başladı okula ilk gün üzülmüştüm büyüdü bensiz tek başına daha 3.5 yaşında kendini ifade edecek diye ☺️

Şimdi de oğlum 3.5 yaşında nasipse oda eylül de başlayacak aynı duyguları hissediyorum ☺️

(638 puan) tarafından

Ben de aynı duyguları yaşıyorum. Hem büyümesinin vermiş olduğu bir duygusallık var hem de iki saat de olsa hiç ayrı kalmadık baya ağlamaklıyım ben... 

-Reklam-
0 oy
(1,597 puan) tarafından

Hade gözünüz aydın o zaman gelsin koşturmacalı günler 🤗

(638 puan) tarafından

Teşekkür ederim🤭

0 oy
(1,100 puan) tarafından

Allah'ım darısı başıma 😅 

maşallah senin kızına da 💗

(1,092 puan) tarafından

Ahhaa bu dua ya en çok ben Amin dedim sanırım 

(1,100 puan) tarafından

yok ben demiş olabilirim en çok 😅😅 yoksa yaban ellerde bu kızla heder olacağım hiiiiç enerjisi bitmiyor ki 🤭

(1,092 puan) tarafından

Kaç yaşında yada kaç aylık canım 

(1,100 puan) tarafından

15 aylık daha ama inan çok aşırı dağıtıyor aşırı yani hiç dinlenemiyorum birde gurbette daha zor. oyuncaklarıyla oynamıyor benimle oynamıyor tek hobisi dağıtmak

(638 puan) tarafından

Allah hayırlısıyla büyütmeyin hayırlı günlerini görmeyi nasip etsin canım. Çok teşekkür ederim😘💕

(1,092 puan) tarafından

28 aylık da benim ki Amin canım Allah razı olsun geçer elbet bu günler

0 oy
tarafından

Bende çok şaşkınım kırtasiye malzemeleri bakıyorum aklımdaki tek soru onu nasıl bırakıp geleceğim 

(638 puan) tarafından

İlk defa yaşadığımız bir dönem. Anneliğimi yeni leveli ne atlıyoruz. Şaşırıyor insan gerçekten 🌸

tarafından

Ay sasirmaz mi insan değişik duygu

0 oy
(3,688 puan) tarafından

Bakalim bizde o günlere gorcezmi 😊 valla ben hergun götürür getiriri. Oğlumu 

(638 puan) tarafından

Allah hayırlısıyla nasip etsin siz de görün🌸

0 oy
(465 puan) tarafından

ilk cckda bende degisik hissetmistim suan seneye eylulu dort gozle bekliyorum ikinciyi de anaokuluna pistalasamda kurtulsam diye heycan ve sevincle kinam hazir yakacam valal🤣🤣🤣

(638 puan) tarafından

İnan var ya iki çocuklu anne olarak ben de böyle hissedilen diye düşünmüştüm ama öyle olmadı oğlanda nasıl olurum Allah bilir😅

0 oy
(1,535 puan) tarafından

Ben kızım okula giderse ağlarım kesin ağlarım yaa daha küçük şuan ama şimdiden diyorum okula gidince ne yapacam diye

(638 puan) tarafından

İnsan gerçekten çok hüzünleniyor

0 oy
(23,965 puan) tarafından

Benimki de bu yıl tam gün kreşe gidecek. Açılın ben Veliyim diye dolaşıyorum ortada 😂😂

(638 puan) tarafından

Ben o moda ne zaman girerim acaba. Anneme çekmişim ben o yolda afaki gelin konvoyu görse ağlar şimdi başka anneler ağlıyor diye. Ben de annem gibiyim 😅. Biraz o da ben de alışınca girerim herhalde. Size de hayırlı olsun canım. 

0 oy
(27,046 puan) tarafından

Öyle gerçekten Allah iyilerle karşılaştırsın yavrularımızı

(638 puan) tarafından

Amin canım âmin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 389 göst.
0 oy
14 cevap 667 göst.
13 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yesilli (72 puan) tarafından soruldu
+1 oy